Възрастови разлики

• 68 858
  • 784
  •   1
Отговори
# 60
  • Tам през Атлантическия океан
За мен възрастта не е определяща , имала съм  връзка със 17 г по-голям от мене , набор  Mr. Green
мъжа ми е по-малък  Grinning

# 61
В цуни-гуни, чук-чук връзка възрастта може и да не определяща, но в дългосрочна такава е! Просто няма сила на света, която да ме убеди в противното.
Сега просто не мога да си представя на тези си години да имам за партньор мъж на 50.

# 62
Когато жената е на 20, напълно естествено е да е привлечена от по-зрял мъж. Той тоя същия мъж е бил на 20 и е бил същия като останалите мъже на 20 - безотговорен, без пари и без амбиции. Много по-лесно е да си го вземеш готов научен, вместо да минеш през преобразяването на свой връстник и да си трошиш главата с него  Rolling Eyes

# 63
И в цуни - гуни също е определяща възрастта. Ако всичко е много горещо между 20 годишна мацка и 45 годишен батко(чичко), то когато жената е на 45 в разцвета на силите си, а той е на 70, дали ще правят хубав с*кс?  Wink

# 64
Може и да правят, кой знае Grinning

# 65
Може и да правят, кой знае Grinning

Може и да правят, но не заедно.  Mr. Green

# 66
  • Blondeville
При нас разликата е 6 години и е в моя полза  Blush В предишната ми връзка беше 3 години, пак в моя полза.

Никога не съм избирала мъжете до себе си по критерий вързаст, а по-скоро по мироглед, планове за живота, умствен багаж и т.н. Смятам, че мъжът до мен е доста зрял за годините си, на една и съща вълна сме за бъдещето и за живота като цяло. Има хубава и перспективна професия, страшно отговорен е.

Разлики обаче, които спокойно биха могли да са като между родител и дете вече ми се струват прекалени. Всеки обаче преценява за себе си в дългосрочен план и ако на някоя жена й е ОК на 40 с 60-годишен мъж и се чувства щастлива  с него - ОК, коя съм аз да ги съдя. Аз не бих могла да живея с някой толкова по-възрастен, но съм сигурна, че има и такива жени, които пък не биха се омъжили за по-млад от тях мъж  Peace

# 67

Никога не съм избирала мъжете до себе си по критерий вързаст, а по-скоро по мироглед, планове за живота, умствен багаж и т.н. Смятам, че мъжът до мен е доста зрял за годините си, на една и съща вълна сме за бъдещето и за живота като цяло. Има хубава и перспективна професия, страшно отговорен е.

Peace

# 68
Когато жената е на 20, напълно естествено е да е привлечена от по-зрял мъж.

Хайде, сега, нормално било  Laughing
Значи аз не съм нормална, защото никога не съм била привлечена от по-зрял мъж, но то зависи и какво се има предвид, разбира се. Максимумът ми е мъжът да е 10 г. по-възрастен.

Споделям мнението на Каси, че за краткосрочна авантюра възрастта не е от такова значение, но при дългосрочна връзка и аз не съм убедена.

Иначе, да, в хората ме привличат основно други неща, не възрастта

# 69

Споделям мнението на Каси, че за краткосрочна авантюра възрастта не е от такова значение, но при дългосрочна връзка и аз не съм убедена.

А , вие как разбирате как една връзка ще е дългосрочна или не  Whistling ?

# 70

От кристалната топка на бюрото ми   Mr. Green

# 71

Нещо не разбирам въпросът ти? Не зная дали една връзка ще е дългосрочна, но съм наясно горе-долу, ползвайки принципа на гледането с боб и карти таро, дали една връзка има бъдеще на базата на емпиричен опит и горните неща.

# 72
Когато жената е на 20, напълно естествено е да е привлечена от по-зрял мъж.

Хайде, сега, нормално било  Laughing

Да, според мен е нормално. На 20-25 жените преминават в нов етап от живота си и съответно кроят планове. Когато искат да плануват живота си, логично търсят някой, който е готов да планира с тях. На мъжете тая лампа им светва на по-късен етап. Такива са моите наблюдения.

# 73
http://life.dir.bg/gallery.php?id=16653237
Вижте тази снимка - харесва ли Ви?
Красива супер секси млада жена - Катрин Зита Джоунс и Дъглас вече като дядо до нея.
Тя се вижда - жена та дрънка, а той вече е пълен аут горкия. Peace

# 74
Той бил много силен в секса, сексуален столетник  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт