Възрастови разлики

• 68 219
  • 784
  •   1
Отговори
# 330
Маджик, толкова си отвратителна и отблъскваща, че напълно заслужено са ти били шута.
Без значение, млад или стар, едва ли някой е толкова изпаднал, че да се захваща сериозно с тебе.
Боклукът си е боклук, независимо на каква възраст е.  Simple Smile
Ти явно си мъж - 100% гаранция след този ти коментар.Grinning  Никой досега не ми е бил шута - аз обаче съм била шута на една камара дъртофелници и ще продължавам в тоя дух, щото ми се повръща от тях и не съм тъпа изпаднала патка-използвачка. Както споменах по-горе от нас жените зависи дали ще им се отварят парашутите на дъртофелниците.
Апропо имам съпруг на мойта възраст, много сериозно захванал се с мен от 5 години, и още толкова неофициално, обаче съм си харесала няколко по-малки, ма на теб едва ли да ти изнася тоя факт като гледам. Wink Можеш да наречеш себе си боклук - объркал си адреса!

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 16:54 от White Magic

# 331
  • София
Че кой определя кое е редно и кое не  newsm78 newsm78 newsm78

# 332
И що да е 100% мъж?

Кой определя кое е редно? Еми уж всеки за себе си, но има зависими хора, там който ги командори той им определя.

А не сме ли всички зависими в крайна сметка? Има ли напълно независими хора, а Наде?

# 333
Че кой определя кое е редно и кое не  newsm78 newsm78 newsm78

БГ мама Grinning .

Който не ще, нека не пуска на "дъртофелници", насила хубост не става. При много семейства около мен, мъжът е по-възрастен. Моят също. Нямаме проблем с това.

# 334
  • София
И що да е 100% мъж?

Кой определя кое е редно? Еми уж всеки за себе си, но има зависими хора, там който ги командори той им определя.

А не сме ли всички зависими в крайна сметка? Има ли напълно независими хора, а Наде?

Напълно независими - няма. Но напълно независими от хорското мнение - има  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това колко да е разликата и в чия полза е хорско мнение, на което не трябва да робуваш. Докато те устройва дадената връзка - разликата няма значение.

# 335
Мили дами , пак да поясня - дразни ме налаганото от мъжете клише, че е по-нормално мъжът да е по-дърт от дамата и много жени се прецакват покрай него. И това клише се набива от редица филми и разни знаменитости напълно неоправдано - щото на кочовете така им изнася. Не е ли време и ние жените да помислим за собственото си добро? Ми мен ме отвращават по-старите от мен. Когато са ме ухажвали по-стар и по-млад винаги съм избирала по-младия, а стария съм използвала временно финансово с голямо отвращение, понеже така се е налагало за момента.  Не знам за вас, но мисля, че доста жени са психясали по някакъв начин, когато се хващат сериозно с някой дъртофелник, понеже най-наивно му се връзват на "влюбеността" и готовността да им се отплаща материално-финансово и си мислят че са фанали дедо Господ за шлифера, а в нас всъщност е заложено биологически да не сме с такива по-дърти от нас козли.

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 17:21 от White Magic

# 336
  • София
Явно при запознаване трябва първо да питаме за ЕГН.то  Mr. Green Mr. Green Mr. Green за да знаем дали сме по клише или го нарушаваме

# 337
Naddya, доста ми хареса по-предния ти коментар - много правилно го каза: "Докато те устройва дадената връзка - разликата няма значение." - докато те устройва. Ама защо все някакви дъртофелници трябва да ни диктуват какво нас ни устройва? Не е ли време ние жените да се вземем в ръце и да престанем да сме им финансово поливани домашни цветенца на дъртофелниците? Мисля че е унизително най-малкото. Аз поне на сегашния етап от живота ми дори не бих го изтърпяла физически по-дъртия от мен, като бях на 20 и нещо някак го преглъщах от немай къде, но сега не. Може би защото вече съм независима финансово и не ми дреме. За жалост обаче както казваш наститна "няма напълно незавсими" и доста жени или си въобразяват че няма да намерят по-"влюбен" в тях от дъртофелника или просто са финансово зависими от него.  Cry

Ами да вземем и ние да питаме за ЕГН - защо пък да не вземем пример от мъжете? Повечето oт ухажорите ми не биха минали през мойта цедка - вече не съм тъпа финансово зависима патка. Grinning  Пък и акъла гледам наред с ЕГН ... ужас направо!

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 17:43 от White Magic

# 338
White Magic,
пресилваш нещата.
Точно, защото съм независима (и финасово и ментално) - си избрах с 15 г по-голям от мен мъж. Да ми е хубаво, сигурно и спокойно. И се получава прекрасно..
Какво значи - физически те отвращава?
Мен не физиката ме привлича, а други работи..

# 339
White Magic,
пресилваш нещата.
Точно, защото съм независима (и финасово и ментално) - си избрах с 15 г по-голям от мен мъж. Да ми е хубаво, сигурно и спокойно. И се получава прекрасно..
Какво значи - физически те отвращава?
Мен не физиката ме привлича, а други работи..
Мила, точно това им е фатката на мъжете: като са дърти козли и няма какво друго да ни предложат, барем да били сме се чувствали "сигурно и спокойно", щото нема накъде да идат и така им изнася на тях (не че ще откажат на некое готино маце, ако им се удаде случай). Имат ли друг избор - жените се раждаме по-малко от мъжете, умираме много по-късно от тях - как иначе ще ни прелъжат освен с прословутото "сигурност и спокойствие" и донорство? И като има кой да им се връзва - идеално.
 Ти вече си скочила в кюпа, ако ти е добре не се разделяй с дъртия пръч, но предупреждението и призива ми е към тия които все още не са се прелъгали.
"Другите работи" ги има същите и при по-младите, ако рекат, наред с далеч по-добрата физика. Въпрсът е кой ще рече - ние или те?

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 18:04 от White Magic

# 340
Прелъгали?
 Joy

# 341
Моя съм на път да го "направя"  дърт козел  Mr. Green а го "взех'"младичък.

# 342
Ми за мен сме "прелъгани". В нашия все още доминиран от мъжете свят ние жените все още се оказваме прелъганите в повечето случаи, защото някак все още се чувстваме длъжни да има играем по гайдата на мъжете и де що се появи леко по-заможен влюбен дърт пръч да му се връзваме. аз вече не спадам към тая категория де - вече нямам нужда от щедър татко/батко, а от баш мъж (сравнително млад левент) за щастие.

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 18:18 от White Magic

# 343
  • Tам през Атлантическия океан
Жена след/около 40 с брак и дете зад себе си може да си позволи да бъде с който си иска възрастов контингент  Wink

# 344
Жена след/около 40 с брак и дете зад себе си може да си позволи да бъде с който си иска възрастов контингент  Wink

Именно..Wink
И определвно не съжалявам за избора си - във всяко едно отношение..Wink

Като остарея и аз - ще му мисля/мислим..Wink)

Общи условия

Активация на акаунт