Възрастови разлики

• 68 231
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
Жена след/около 40 с брак и дете зад себе си може да си позволи да бъде с който си иска възрастов контингент  Wink

Именно..Wink
И определвно не съжалявам за избора си - във всяко едно отношение..Wink

Като остарея и аз - ще му мисля/мислим..Wink)
Ти като остарееш вече ще вече леко късно да мислиш (макар че за всеки влак си има пътници) - твоя дядка вече ще си е заминал, мъжете около твойта възраст ще са малко (понеже умират доста по-ускорено от жените след 50-тата им година), най-вероятно е да си кукаш сама поне 20 години след смъртта на мъжа ти. Но пък ще имаш хубави спомени, за които да си мислиш през всичките тези години. Simple Smile

DessS, рядко влизам тук, но когато съм чела твои мнения винаги им се възхищавам. И със сегашното ти съм съгласна. Само не съм убедена че трябва да чакаме 40-те че да сколасаме за връзка с по-млад или що-годе наш връстник.
Пс: Спомням си че чакаше бебче - искрено се надявам всичко да е минало безпроблемно или да мине тепърва. Grinning

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 18:56 от White Magic

# 346
Не ме мисли мен, няма да кукам изобщо.. Joy

# 347
Не ме мисли мен, няма да кукам изобщо.. Joy
Нямам намерение да поемам чужди грижи. Grinning  Само се опитах най-безкористно да предупредя мацките, които още не са се вързали с някой дърт пръч да не го правят. Обосновах се с факти - жените живеем поне 7 години повече от мъжете, раждаме се по-малко - по сме дефицитни - така е решила природата. Защо да сме роби на оная им работа? Веднъж станали физически донори, ще бъдат и финансови такива - законово няма къде да идат.  Меко казано е унизително да седим с дъртия пръч, дори и той  да бъде много грижовен и добър финансов донор! Аз лично не бих се подложила на такова унижение и изтезание. 

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 19:36 от White Magic

# 348
Меджик, много си груба бе жена. То не бяха дъртаци, дядки, старчоци, дърти пръчове, а и ускорено умирали след 50.. #Crazy Гледай си младия мъж и се радвай, че няма да кукуваш дълго сама след като умре. Не ги мисли толкова другите, те са си направили сметката.

# 349
  • София
Меджик, много си груба бе жена.

Груба е, защото е озлобена. Някой "дърт пръч" явно ѝ е разказал играта.  Wink
Обаче тепърва ще ѝ я доразказват.  Mr. Green

# 350
Mai Ta и така наречената Alexandria, ай да не дрънкаме врели некипели ако обичате. Некой дърт пръч просто няма начин да ми разкаже играта, понеже изобщо няма да бъде забелязан от мен - тия само мога да си ги ритам до припадък (техен). Дано да не сте поредните мъже под прикитие. Wink. Ако сте жени, вече бракувани за дърти пръчове по ще ви разбера. Най-добронамерена съм във всичките ми мнения до момента. Наистина и на авторката на темата и на всички останали горещо препоръчвам да се не хващат със стари козли  - просто е жалка картинка. Освен временно за изсмукване на финанси, рабира се - в това дори има известно достойнство. Simple Smile понеже ако не е за смукане на финанси вече си е чиста глупост!

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 20:14 от White Magic

# 351
White Magic,  а ти защо горканке, си се оставяла да те прЕлъжат, тези гадни дърти козилини. Не си привличала достатъчно свестна младост ли или даденостите не са били на ниво   за млади спонсори..  Thinking Сетила се Мара след  сто  чекнения с козльовци  да прави гугълни проверки, кой колко живеел и какво заслужавал  Laughing
 Лошав е бил живота за теб май...и колкото сега  финансово да подскачаш в сигурност - мерси от такъв път, че да поема нещо от него , а от там и  теориятата ти  Wink

# 352
Извънредно грозни коментари.  Shocked

Не, че нещо, но утре твоя уж млад и прав може да се окаже с по-къс живот от нашите "дърти козли", доколкото бих определила 33-годишния ми приятел като козел (смях, оня ден ММ пази на един изпит и първоначално, докато разберат, че е квестор, бяха решили, че е кандидат-студент и му бяха взели телефона да не преписва  hahaha ). Това колко ще живееш е генетически заложено, а зависи и от други епигенетични фактори. Такива генерални заключения като "Моя е на 20, затова ще живее нам си колко време повече от вашите." са изключително тъжни самонавивания. Няма гаранция за нищо.

# 353
Когато са ме ухажвали по-стар и по-млад винаги съм избирала по-младия, а стария съм използвала временно финансово с голямо отвращение, понеже така се е налагало за момента. 

Sick Sick Sick

# 354
Да беше поработила вместо да правиш секс за пари. После мъжете били гнусни. А ти си?

# 355
  • София
Леле, Меджик, ти направо ме разби... Това, че си излишно груба ти го казаха и по-горе...
Това, което не разбрах обаче е, кое му е достойното в изсмукването на парите от по-дъртия? А и защо си мислиш, че след като тебе са те "прелъгали",   това на всяка цена важи за всички, които са с по-възрастни от тях мъже?
А, да и кое му е " достойното" да се хванеш с по-млад за забавление, предполагам и други екстри и в същото време да си с по-възрастен, за да му смучеш парите и да си лягаш с него за целта....,защото се било налагало... демек да се продаваш за пари...
В интерес на истината сега те разбирам защо разсъждаваш по този начин, но това изобщо не оправдава грубостта ти... Но кой колкото си може в крайна сметка...

# 356
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
Жена след/около 40 с брак и дете зад себе си може да си позволи да бъде с който си иска възрастов контингент  Wink

Именно..Wink
И определвно не съжалявам за избора си - във всяко едно отношение..Wink

Като остарея и аз - ще му мисля/мислим..Wink)
Ти като остарееш вече ще вече леко късно да мислиш (макар че за всеки влак си има пътници) - твоя дядка вече ще си е заминал, мъжете около твойта възраст ще са малко (понеже умират доста по-ускорено от жените след 50-тата им година), най-вероятно е да си кукаш сама поне 20 години след смъртта на мъжа ти. Но пък ще имаш хубави спомени, за които да си мислиш през всичките тези години. Simple Smile

DessS, рядко влизам тук, но когато съм чела твои мнения винаги им се възхищавам. И със сегашното ти съм съгласна. Само не съм убедена че трябва да чакаме 40-те че да сколасаме за връзка с по-млад или що-годе наш връстник.
Пс: Спомням си че чакаше бебче - искрено се надявам всичко да е минало безпроблемно или да мине тепърва. Grinning

Е не тРебе да чакаме да  Laughing
те ме те мъжа ми е  Crazy  по-малък от мен (няма да казвам с колко но  мисля че ще се впиша във форумския таргет  Laughing )Просто съдба , така се стекоха нещата , не съм гледала егн Wink

За мен разликите не са от значение  по-голям , по-малък , грозен , красив, висок , нисък , по-беден , по-богат  ....... други са нещата измерими за мен  Grinning

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 22:06 от Desss

# 357
Моя мъж е 10 години по-голям от мен и е невероятен, не бих го сменила за по-млад никога. Аз съм на 27

# 358
Втори път такава чума не бих си причинила Stop
Била съм с по - възрастен и горчиво съжалявам. В началото всичко чудесно, нали е "батко", приказка, идилия и други подобни глупости. Мина се време и въпросният започна да ме поучава, да омаловажава проблемите ми, защото той вече ги бил преживял, едно насаждане на поведение, което не ми беше типично. Капчица разбиране не получих, но даване на акъли за бъдещето - в излишък. И така аз бях длъжна да се състарявам изкуствено, защото господина иска младо, но не му изнася поведението.

Сега съм с човек, с който сме близки по години и не може да се сравни.

# 359
Имам приятелка, която се раздели с младия си съпруг заради мъж с 30 години по-възрастен от нея и не, не е богат. Вече повече от 10 години са заедно. Любов...

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 00:13 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт