Перилни препарати и омекотители - 21

• 62 486
  • 725
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Аз от Ариел досега не съм имала разочарование, освен от аромата, който по едно време беше ужасно силен и тежък.
Иначе бях писала, че не съм доволна от капсулите Ariel Pods, но се оказа, че това се дължи на непочистена пералня. След като й направих профилактика перат перфектно. И не съм имала проблем с филма...

# 481
  • Europe
Аз пък съм вманиачен фен на един омекотител Ленор - цвета му е пепел от роза - перлено шише, май е белгийски, но не съм сигурна, от паралелния внос е. Така и не му знам името. Миналото лято се бях запалила по него, направо се дрогирах от тази миризма. Използвала съм сигурно 4-5 шишета едно след друго. Който ме надушеше всеки пита с какво пера - уникален.
После изчезна, а аз открих почти същия, пак на Ленор, но май е италиански - почти същия цвят и той е супер. Това е божествен, траен, но и нежен аромат на женствен парфюм. Естествено и с него си зазимих летните дрехи. Ей вярвайте ми чак сега разваждам и разгъвам една купчина дрехи прани преди 6-7 месеца и пак ми мирише. Обаче скоро не съм го виждала. Сега имам да доизхабявам един - бял-портокалов цвят, един зелен - жасмин и един също готин Ленор - тъмно лилав. Говоря само за паралелен внос Ленор, не от веригите.  

Знам че ароматите означават-химия, а аз мразя химията, но защо съм така пристрастена към ухаещото на чисто и свежо пране. Този Сано омекотител никога не съм го ползвала.

Не е лошо някой ако знае името на "моя" Ленор описан по-горе да го каже, защото се излагам по магазините като питам за нещо дето и аз не знам как се казва  Embarassed.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 12:39 от aleina

# 482
  • София
Този ли е?

В краен случай можеш да си го снимаш с телефона и да показваш какво търсиш  Laughing

# 483
http://www.supermag.bg/omekotiteli-i-izbelvashti-preparati/омекотител-lenor-parfumelle-magnifique-0-750л.html За този ли става въпрос  newsm78

# 484
А да питам Гес а и другите които ползват омекотителите на Сано - какво количество слагате, на мен ми се вижда много една капачка. Говоря за нормалните големи туби, не за концентратите. Отдавна ги ползвам, но винаги ми се е виждало много количеството, а сега и като сравнявам с други омекотители, то и бездруго са много силни като аромат  Thinking
Дозата е 100 мл, а една капачка е толкова, така че толкова слагам, но винаги може да се слага по-малко, ако ароматът се струва прекалено силен.
Би ли сподела кой точно ползваш, че гледам иматедин вариант бебешки/ май този е дезинфектиращия/, един силно ароматизиращ за бельо и един за твърда вода

http://sanobg.com/index.php?a=catalog&cat=2

# 485
Повтарям, всички съдържат PHMB и са дезинфекциращи.
Ароматизиращият за бельо не съм го виждала никога. За твърда вода... няма да го коментирам.

В момента ползвам този, другите варианти, които имам, само ги пробвам.
Скрит текст:

Сега видях в Елитис, че шуменците са пуснали омекотител Савекс 1 литър за 2 лева. Обаче е някакъв неконцентриран; дадени са две дози 105 мл за нормално меко и 140 мл за супер меко. Хич не ми харесаха ароматите с изключение на зеления.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 16:17 от Guess Who

# 486
Аз пък съм вманиачен фен на един омекотител Ленор - цвета му е пепел от роза - перлено шише, май е белгийски, но не съм сигурна, от паралелния внос е. Така и не му знам името. Миналото лято се бях запалила по него, направо се дрогирах от тази миризма. Използвала съм сигурно 4-5 шишета едно след друго. Който ме надушеше всеки пита с какво пера - уникален.
После изчезна, а аз открих почти същия, пак на Ленор, но май е италиански - почти същия цвят и той е супер. Това е божествен, траен, но и нежен аромат на женствен парфюм. Естествено и с него си зазимих летните дрехи. Ей вярвайте ми чак сега разваждам и разгъвам една купчина дрехи прани преди 6-7 месеца и пак ми мирише. Обаче скоро не съм го виждала. Сега имам да доизхабявам един - бял-портокалов цвят, един зелен - жасмин и един също готин Ленор - тъмно лилав. Говоря само за паралелен внос Ленор, не от веригите.  

Знам че ароматите означават-химия, а аз мразя химията, но защо съм така пристрастена към ухаещото на чисто и свежо пране. Този Сано омекотител никога не съм го ползвала.

Не е лошо някой ако знае името на "моя" Ленор описан по-горе да го каже, защото се излагам по магазините като питам за нещо дето и аз не знам как се казва  Embarassed.
И аз като чета си мисля, че става дума за Топаз и магнолия. И на мен ми е фаворит при ленорите. Ползвам го от миналата година и сега леко ми поомръзна ,та си взех и тъмно-лилавия..пак разкош. Но топаза наистина е много женствен аромат.

# 487
  • Europe
И аз като чета си мисля, че става дума за Топаз и магнолия. И на мен ми е фаворит при ленорите. Ползвам го от миналата година и сега леко ми поомръзна ,та си взех и тъмно-лилавия..пак разкош. Но топаза наистина е много женствен аромат.

Този Топаз и магнолия е втория, с който го заместих.

Ето го! Този е. ТОЙ Е!  Laughing Laughing Laughing Но не му се вижда пустото име. https://www.enviedeplus.be/maison-et-menage/lavage-et-sechage/pr … /lenor-parfumelle

Вчера в една от веригите видях подобно шише и подобен, но по-тъмен цвят ленор парфюмеле, но не беше същия.

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 09:04 от aleina

# 488
Този ли, защото връзката ти води до него?
Скрит текст:
Не виждам да има име, освен Innocente.

# 489
за първи път чувам. Гес, сигурна ли си, защото на мен в магазина им ми казаха, че нямат този ефект.
Ти все още ли вярваш на продавачки? Повечето не знаят какво продават.
Да, сигурна съм. Съдържат polyhexanide (PHMB). Аз по принцип не съм любител на тези дезинфектанти, писала съм многократно, но заради супертрайния аромат съм склонна да се жертвам.

ами води се фирмен магазин. Твоето мнение обаче ми е достатъчно. Тогава ми трябваше такъв, сега вече не ползвам омекотители и дезинфектанти Simple Smile

# 490
Благодаря за доверието, Венито. Wink

Да ви се похваля с какво се сдобих. Обичам хубави прахове, но още повече обичам прахове, които не съм ползвала.
Скрит текст:

Изключително приятни аромати. Дано да се задържат трайно и върху дрехите.

# 491
  • Europe
Да Гес, супер, точно това му е името. Аз не можах да го отворя като голяма снимка за да го прочета. Значи това е - Inocente.

# 492
  • София
Момичета, бихте ли ми казали, какъв е проблемът с фосфатите в праховете? Предполагам сте го обсъждали, но съм пропуснала. Купих си някакъв концентриран гел на Ариел, но чак сега видях , че пише 30% фосфати. На Саното , примерно, изрично отбелязват, че е без фосфати. На другите ми прахове (където го разчитам) са отбелязани фосфонати в различна концентрация. Та освен, че омекотяват водата, какво друго действие имат и трябва ли да се избягват?

# 493
Момичета, бихте ли ми казали, какъв е проблемът с фосфатите в праховете? Предполагам сте го обсъждали, но съм пропуснала. Купих си някакъв концентриран гел на Ариел, но чак сега видях , че пише 30% фосфати. На Саното , примерно, изрично отбелязват, че е без фосфати. На другите ми прахове (където го разчитам) са отбелязани фосфонати в различна концентрация. Та освен, че омекотяват водата, какво друго действие имат и трябва ли да се избягват?
Да, вредни са за околната среда. И никоя уважаваща себе си марка няма да предлага такъв състав на перилен препарат в уважаваща себе си държава. Затова като видя такова нещо, не купувам продукта. Да се научат какво да ми предлагат, както го  правят в Германия например.

# 494
  • София
Мдам, и аз предположих, че е за околната среда.  Peace Уж чета да са без фосфати, но този път не погледнах. Все пак Ариел, паралелен внос, изобщо не ми хрумна, че е наблъскан така. Иначе пере много добре, концентриран ( предпочитам ги именно, че тровят по-малко водите  ooooh! ) , но явно някаква стара формула...

Общи условия

Активация на акаунт