Перилни препарати и омекотители - 21

• 61 800
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • Sunshine state
Намокряме килима и върху четката,с която ще търкаме,мацваме от него и така. Пени се,но се измива,а и можеш да контролираш количеството така.На килима директно не нанасяме,понеже ще стане прекалено и няма да може да го отпениш.  Simple Smile Много хубаво повлиява мазнините и петната като цяло. Peace

# 181
Моля, препоръчайте ми прах за пране на килими. Нямам излишни средства да ги дам да ми ги изперат, а условия имам да се справя сама. Grinning
Аз ги пера с прах за пране,какъвто имам в момента и четка.Наръсвам малко количество върху мокрият килим и след това търкам с четката,разпенва се да,но след това всичко се изплаква с маркуча.Вече 10 години пера така килимите и са в много добро състояние.

# 182
Момичета,къде в Бургас мога да намеря препарат за почистване на пералня.В Метро,Кауфланд търсих,но не успях да намеря.Благодаря ви!

# 183
Момичета,къде в Бургас мога да намеря препарат за почистване на пералня.В Метро,Кауфланд търсих,но не успях да намеря.Благодаря ви!
В Бургас нямате ли си DM?

# 184
 Pupitka, Госпожица Лаленце, благодаря ви!  Simple SmileТова за тест гела ме озадачи, но ще се пробва. Simple Smile Аз все си мислех, че трябва да се ползва прах за ръчно пране. Килимите на са с петна, но ми се иска да се освежат. Остава да спре да вали и да ги почвам. Grinning
Приятен ден на всички!

# 185
  • София
В Кауфланд(София) със сигурност съм виждала на Хайтман препарата за пералните, не може да го няма при вас.

# 186
Благодаря ви,в Кауфланд не успях да намеря,може и причината да е в мен,  в  HugДМ ще проверя.

# 187
Благодаря ви,в Кауфланд не успях да намеря,може и причината да е в мен,  в  HugДМ ще проверя.
В ДМ със сигурност ще намериш - на Хайтман и на Бекман мисля два вида бяха.

# 188
В ДМ със сигурност ще намериш - на Хайтман и на Бекман мисля два вида бяха.

И собствената марка на ДМ също.

# 189
# 190
Някой пазарувал ли е от тук?
Видях в по предна тема, че сте писали за този сайт, но е не е можело да се въведе адрес в България. Аз успях да се регистрирам с адрес в Бг, явно са добавили страната ни, защото е отдолу в дроп-бокса при регистрация, не е по азбучен ред. Не знам немски и не мога да се ориентирам дали цената за доставка дали е за дадени кг или за брой предмети  newsm78

Както и да е, аз няма да поръчвам, поне засега  Mr. Green

# 191
Да, добавили са ни. Затова пък другият сайт, от който съм поръчвала, ни махнаха.
Доставката е 15,90 евро до 25 кг.

# 192
Като чета назад  сте писали за Сано против мухъл.Какво щукнахте по това  Сано един бог ви знай!
А сега за мухъл да ви кажа!
Престанете да си давате парите за скъпи препарати,които някои не вършат нищо и ги чакате със седмица да се отмирише.
Вземете си една бутилка оцет най -обикновен стари парцали и започнете да чистете там където имате мухъл и изхвърляйте парцала.Това го повторете като изсъхне  още два пъти ,а може и на др.ден.Останах очудена ,когато махнах мухъла в къщи и не се е появявал.
Така си чистя и микровълновата с оцет без каквито и да било препарати и химиии!
Понякога за да се запазят и блестят цветовете на дрехите слагам по 1 с.л оцет в пералнята.
Дано съм ви била полезна.
Що се отнася за БИНГО -колор съм много доволна от праха и ми изпира всякакви петна.
Леко замърсени дрехи пера на 40 градуса ,а по мръсни и работни  на мъжа ми 60 г както и бельо,спално.Всички петна ми се махат.
Сега пера с Персил-гел лавандула и съм много доволна и от него.Пере всякакви мои петна !

# 193
Ами така е, отвреме-навреме щукваме по нещо и после ни минава. Rolling Eyes

# 194
Като чета назад  сте писали за Сано против мухъл.Какво щукнахте по това  Сано един бог ви знай!
А сега за мухъл да ви кажа!
Престанете да си давате парите за скъпи препарати,които някои не вършат нищо и ги чакате със седмица да се отмирише.
Вземете си една бутилка оцет най -обикновен стари парцали и започнете да чистете там където имате мухъл и изхвърляйте парцала.Това го повторете като изсъхне  още два пъти ,а може и на др.ден.Останах очудена ,когато махнах мухъла в къщи и не се е появявал.
Така си чистя и микровълновата с оцет без каквито и да било препарати и химиии!
Понякога за да се запазят и блестят цветовете на дрехите слагам по 1 с.л оцет в пералнята.
Дано съм ви била полезна.
Що се отнася за БИНГО -колор съм много доволна от праха и ми изпира всякакви петна.
Леко замърсени дрехи пера на 40 градуса ,а по мръсни и работни  на мъжа ми 60 г както и бельо,спално.Всички петна ми се махат.
Сега пера с Персил-гел лавандула и съм много доволна и от него.Пере всякакви мои петна !
Аз не мога да чистя с оцет,затова предпочитам препаратите.Определено Сано за мухъл е много силен препарат,не е за мен.Така ,че всеки сам определя с какво ще чисти.Много съм доволна от Сано-от верото Лавандула!

Общи условия

Активация на акаунт