Перилни препарати и омекотители - 21

• 62 608
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз ползвах течния им и съм доволна, но нямам впечатления дали маха добре петна.

# 271
Пробвай Спот първо.

# 272
  • сред маслини и портокалов цвят
Ами  на мен Спот си ми е фаворит срещу  петна и досега нищо не му се бе опирало. Това пакетче си стоеше забравено и реших да го пробвам просто . Свърши идеална работа ,но пише че става и за цветни дрехи -ама с тез избелители  малко се съмнявам.
 Да не взема да станат и те сноу и то мръсен такъв  Grinning

Става и за цветни дрехи, пробвала съм.

# 273
Моля почитателките на Сано да кажат има ли течен за цветно и хубав ли е?
Преди малко видях в кварталният магазин течен на Сано,но беше бебешки.
Искам за пробвам някакъв течен,но да не е Персил или Ариел от официалният внос,гръцкият течен Скип май нямаха специално за цветно,а универсалният дали ще може да се ползва за цветно на ниски температури?

# 274
Това е суперконцентриран гел Максима за цветно:
Скрит текст:

Този също е подходящ за цветно:
Скрит текст:

# 275
  • Уистерия Лейн
Пробвал ли е някой первол реню? Какви са ви впечатленията като цяло от первол?

# 276
  • Русе
Пробвал ли е някой первол реню? Какви са ви впечатленията като цяло от первол?
Този не съм го пробвала, но съм пробвала бял, цветен и черен и впечатленията ми са - нищо особено.
И като цяло тези препарат май са "мижи да те лажем". От 6 месеца пера черните дрехи с Корал. Цяла зима съм простирала вътре на сушилника. Купих на ММ преди 3-4 месеца черно бельо и вече е избеляло.

# 277
  • оттам, откъдето започва България
Мнения за течния прах за пране 6+ за цветно, който е на промоция в Кауфланд. Някой да го е ползвал?

# 278
  • София, Младост
гръцкият течен Скип май нямаха специално за цветно,а универсалният дали ще може да се ползва за цветно на ниски температури?

Аз го ползвам и за цветно и нямам оплаквания. Всъщност ми е любим  Grinning

# 279
гръцкият течен Скип май нямаха специално за цветно,а универсалният дали ще може да се ползва за цветно на ниски температури?

Аз го ползвам и за цветно и нямам оплаквания. Всъщност ми е любим  Grinning
И аз го ползвам за бяло и цветно-проблеми никакви.Любимият ми прах!И течният ,и прахообразният стават и за бяло и цветно.  bouquet

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 14:22 от pavlo_deni

# 280
  • София
А някой да е ползвал перилните препарати на Heitmann
http://www.thbd-online.com/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%BD% … D0%B0%D1%82%D0%B8
че скоро ще ми свърши основния прах за пране и съм в чуденка дали да не опитам нещо друго откъм марка  Thinking. Иначе ползвам от скоро дезинфектанта им за пране и съм доволна на първо четене.
Ползвала съм праха за цветни дрехи - изпира прилично, примерно - както изпира Персил за цветно, от официалния внос.

# 281
Guess Who,viliandar,pavlo_deni благодаря ви за отговорите,и аз към Скип клоня,прахообразният и на мен ми е любим Heart Eyes.Сега когато времето се затопля предпочитам цветното да го пера с течен и ще си взема Скип.

# 282
  • сред маслини и портокалов цвят
Днес изпрах със Сано musk и златният от тези Ленори
Скрит текст:
. Много съм доволна. Изпра даже и петно от лютеница няколкодневно и нетретирано с препарат за петна. Петна от маслени пастели също имаше, както и други с неясен произход Mr. Green И ухае страхотно.

# 283
Този прах Сано в кои вериги магазини го има и горе -долу на каква цена? Извинявам се ако е коментирано вече.
Видях ,че пише че е концентрат 1,25 за 35 пранета ,но за твърда вода сигурно  са по-малко дози.
 Колко грама е на пране дозировка.

# 284
Днес изпрах със Сано musk и златният от тези Ленори
Скрит текст:
. Много съм доволна. Изпра даже и петно от лютеница няколкодневно и нетретирано с препарат за петна. Петна от маслени пастели също имаше, както и други с неясен произход Mr. Green И ухае страхотно.
Може ли линк на праха.

Общи условия

Активация на акаунт