Север-Юг (Кузей- Гюней) по БТВ - тема 11

• 41 363
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
сладурчета мили, прегръщам ви всичките! Hug Hug Hug

Фенче, ревах и хълцах докато гледах клиповете! newsm45 newsm45 Weary smile3518  тъжно ми стана, много силна любов! нещо съм се разчувствала тия дни!

Айричка, и аз преди време споменах, че започна да ми дожалява за Хандан след епизода с рождения и ден! много нещастна женица е! никой блага дума не и е казал! слугинята в къщи! сигурно прислугата би получавала повече уважение от нея! и тримата я приемат за даденост- готви, чисти, пери, глади, слугувай... и аз съм домакиня с трима мъже, но ми играят по свирката и тримата, така ги строявам... не мога да повярвам направо, че са се оженили по любов със Сами, и то голяма любов, зарязала е семейството си заради него! ще кажеш че са ги оженили насила!

няколко пъти си задавах въпроса, защо аджаба, Джема ще спи на дивана, а не Зейното?! newsm78   и се държи все едно си е у дома да му се не види! ми като е натрапница и то за дълго, да спи тя на дивана бе!!!

много се смях с Хандана и бодигарда- горкия човечец! ама евала на жената, дошло и на ум, тъй и тъй ходи подире и, поне да носи торбите! " хайде, синко!" уби ме!

Диме, до един момент не беше сигурна Джема дали я обича Кузей, особено като започна връзката със Зейното, но виждайки тия прояви на ревност, отново покълна надеждичката в нея, че я обича! и за това може би прави тия малки, женски и невинни номерца, за да се убеди наистина в чувствата му, че все още ги има! така го разбирам аз. а колкото до това да си каже всичко, да признае, че го обича- ще му го каже и то не веднъж, но той инат козел бе- ОЛМАЗ! #Cussing out

Ками, всички сме ти дружки, слънце! нищо, че сме като севера и юга относно Джемс!!! Hug Hug Hug да се насладиш на концерта и да разказваш много!

всички мои милички дружки, които съм пропуснала да спомена-  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 46
 wavey сладурки! Hug
Айра, Светленце , Ваня, Рая , Гости newsm10 newsm51
Ками  Hug ама хич не съм се и надала да се съгласиш с мен, миличка  Joy Joy Joy Пожелавам ти приятно изкарване на културните мероприятия тези дни!   bouquet
Диме  Heart Eyes ма и ти бързаш да слагаш тиганя на печката, преди да е уловена рибата ... чакай, много скоро Джемре ще направи именно това, което изреждаш, ама да видим дали и тогава ще ти хареса ... много се съмнявам  hahaha
Колкото до Зейнеп ... отдавна не е онова открито момиче, за каквото се представяше ... никоя от вас не пожела да ми отговори на въпроса ми от сутринта - от какъв зор Зейнеп покани Джемре на вечерята с Кузей  newsm78 Щото много държи на нейното присъствие около тях  newsm78 А вече знаем истинските и чувства към Джемре ... на вратата, докато чакаше Джемре да се приготвя, не знам дали обърнахте внимание на погледите, които и хвърляше - във всеки случай не бяха никак приятелски ... За мен Зейнеп е от тези хора, които използват хората, докато постигнат целта си, а после те вече не и трябват да и се мотаят в краката и да и пречат. Джемре и трябваше до тогава, докато не се намести сред приятелите и, докато след явни свалки от нейна страна успя да замотае Кузей и след това вече не и беше необходима. Нагруби я най-безцеремонно, след което като остана на улицата, поради скарването с баща и,  най-нагло почука именно на нейната врата и  се натрапи в дома и, обсебвайки собственото и легло, за неопределено време ...  Съжалявам, но ето това именно е нахалство за мен и огромно лицемерие. Страхува се тя от Джемре ... защото много добре осъзна, че има нещо много повече от приятелство между нея и гаджето и.
Според мен и двамата - и Кузей и Джемре не могат да скрият вече чувствата си от останалите, издават се и двамата.  А Баръш ... ще видиш, че няма чак такава голяма нужда да се притесняваш за него Диме - ще се окаже, че и той е бил наясно срещу какво е изправен. Само дето сбърка, че Джемре е като Гюней ... Много е рано още да категоризирате героите и да твърдите, че няма да промените мнението си за този или онзи ... пък може и да не го промените, кой знае  newsm78 Поживели - видели ...
Али ... той пък изобщо няма задни мисли в главата, каквито му приписва Ками ... въобще не се влияе от това, че някога е харесвал Зейнеп - той просто иска неговите най-близки приятели да са заедно, защото знае, че истински се обичат и иска да са щастливи. Нали някои от вас обичат приятелите да казват истината в очите, дори и да знаят, че истината боли ? Ами Али прави именно това - казва на Кузей истината, рискувайки да го разгневи ... както и често става  hahaha остави го да си сърба попарата, която сам си надроби, да виждате да се намесва в последно време в живота на Кузей ? Но не може да си премълчи, че Кузей се хвана със Зейнеп, само и само да държи Джемре далеч от себе си ...и не лъже, нали ?
А Кузей ... според мен краткотрайното влюбване в Зейнеп отмина още когато разбра кой всъщност му е подарил саза ... и ако Джемре не беше тръгнала да споделя с него чувствата си, той никога повече нямаше да се хване със Зейнеп. Да, харесва я като жена, но това не стига ...твърде различни са двамата ... Боли го, наранен е, не е щастлив - от километри му личи, но само и единствено виновен за това си е той ... да не излезе Гюней прав, от това най-много се страхуваше ... И аз не одобрявам това, че се скри зад полата на Зейнеп и я подлъга да се влюби още повече в него. Много пъти съм писала, че Кузей говори едно, а върши друго - що се отнася до любовния му живот, разбира се ...Лесно е да говориш, трудно е да контролираш мозъка и сърцето си ...
Хади стига, че стана роман ... Joy Joy Joy ще ме замеряте с домати ... hahaha
Петенце  Heart Eyes  thumbsup thumbsup thumbsup за дивана и не само ... hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 16:47 от queen_fenka

# 47
Който се интересува, давам линк на 6 серия на Курт Сеит и Шура с бг. субтитри
http://vbox7.com/play:2409b7a67f
Скрит текст:
Това ще гледаме довечера

Съжалявам, че са разбъркани, ама ...

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 17:31 от queen_fenka

# 48
А това е фрагмана ...
http://www.youtube.com/watch?v=z9SJeqXw8fI
само не знам колко от серията ще дадат  newsm78

# 49
Здравейте  Hug
Честита ни нова тема  Simple Smile

Роминка,  благодаря ти за темата bouquet

Фенче, напълни съм съгласна с написаното от теб  newsm10
Петенце, подкрепям и твоето мнение  Hug
Айра,  svetal4o27 ,  allisas73  newsm10 newsm10 newsm10

Радвам се, че Джемре се отдръпна малко от Кузей и Зейнеп. Не съм съгласна само с това, че се впусна в това с Баръш.  Определено имаше ефект върху Кузей и той я ревнува. 
Няма как да не ми е нагла Зейнеп с всичко, което прави. Хем се дразни от присъствието на Джемре, хем я търси и кани на вечеря. На пансион е в дома й, спи на леглото й, върти очи винаги, когато става въпрос за Джемре. В същото време й се усмихва мазно и я нарича " миличка". Държи се все едно си е в тях, отваря вратата, когато се звънне, плаче на рамото й.
Ето това не мога да разбера. Нали е много добра и намеренията й са приятелски. Иска всички да видят колко са щастливи с Кузей, но май не си дава сметка, че определено той не е много влюбен в нея. Как може така да се залъгва?
Влюбен поглед мога да кажа, че имаше Кузей, когато Джемре дойде да го покани на РД. Очите му светеха и излъчваха ЛЮБОВ! Джемре също сияеше, когато се изправи срещу него. Беше хубава и истински влюбена.
А Хандан е толкова щастлива, че намери приятелка в лицето на Гюлтен. Най-после и тя да може да поговори с някой, който после няма да й се скара. Не знам до колко Гюлтен е заинтересована от това "приятелство", но съм сигурна, че няма лоши мисли, защото е добра и състрадателна жена.
Много почвам да се ядосвам на Хюсейн. Какви бяха тия сръдни, какво беше това чудо? Все едно гледах малко дете. И на това трябва да му се каже голям човек, мъж, баща. Направо ме изуми.

# 50
Фенче Heart Eyes newsm10
мерси и за серията на КСШ и за снимките, аз да си призная попогледнах 36 серия Embarassed

Скрит текст:
Знаеш ли?...

Отглеждай ме. Като звезда и цвете.
Поливай ме с любов. И необятност.
Понесла съм във себе си небето,
и винаги съм синоним на щастие...
Пази ме много. Като нещо ценно,
което до сърцето си притискаш.
Отделяй миговете. Другото е тленно.
А аз ще се отплащам само с истинност....
Дари ми свобода. Да бъда себе си.
И всички светове да преобръщам.
Пресметна ли прашинките на времето,
аз винаги при тебе ще се връщам...
Отглеждай ме. Като звезда и цвете.
На полети учи ме. Като птиче.
Направих си пътека към сърцето ти,
започваща със :
„Знаеш ли? Обичам те”.

Мира Дойчинова - irini

# 51
# 52
Айра, много хубав стих на Мира Дойчинова. Днес и аз попаднах на него и ми хареса.  Simple Smile

# 53
  • Варна
прекрасен стих, Айричка  bouquet

Мария,
 напълно съм съгласна с теб за Зейното! мнооого нагло чудо бе!!!
истински се отпуска Кузей само в присъствието на Али и Джемре! забелязахте ли как я гледа като дойде на вратата му? лицето му едно такова отпуснато, спокойно...

можете ли да ми кажете Бану е спала с Бурак и после е разбрала, че и е брат ли!? нещо не ми е ясно, а и не разбирам защо би палила пожара? newsm78

Фенче, много хубави снимки! Hug да си призная и аз попрегледах серията днес следобед! много емоции и напрежение ни чакат довечера! и най- вече нямам търпение да видя нашите как ще направят превода, толкова силни думи има в серията!

Късият не ви ли прилича по походката на Чарли Чаплин? /да ме прощава Чарли, че го сравнявам с него/ стъпалата му раздалечени като върви, криви крака и се клати като патка!

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 19:11 от Petenci-cvetenci

# 54
Марийче  Heart Eyes newsm10 newsm51
Манут  Hug  bouquet
Айрче  Heart Eyes страхотен стих, благодаря!  bouquet
малко снимчици ...
нова на нашето момиче

# 55
Здравейте  Hug
Аз като представител на отбора на Джемре, няма как да не я защитя, обачеее тъпичко ни е момичето, спор няма  Peace

# 56
Петенце,  Фенче, Мария  Heart Eyes Hug

Ето тази новина чаках newsm44, знаем ние какво да гледаме smile3503

http://bgtvnews.com/%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3-% … D1%80%D1%82-2014/

# 57
  • Варна
ех, че хубавоооо! страхотни снимки, Фенче!
ама наистина си е принцът на Турция нашето момче!

# 58
Айрче  Heart Eyes newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
ами така е, филмът е страхотен! В градината го гледат дори колежки, които иначе не гледат сериали, никакви, еле пък турски и са очаровани, само ме питат какво ще стане, ама аз не казвам  hahaha
Петенце  Heart Eyes да, той е принцът на Турция и тяхната гордост! Heart Eyes Hug

# 59
Здравейте!

Добре съм ви заварила в новата тема 11-та!

Благодаря на Ромина за осигурената нова възможност за коментари по тематиката на сериала и не само,
на вас момичета благодаря, че те ще бъдат споделени и помежду ни!  newsm51

С пожелание за хубаво настроение и в тема 11-та!  hug

Фенче, allisas73, Hastar, gostenka68, Ками, vanja@, Airra, Светле, Ванче, Диме, Петя, Мария,
manutd^, evanjelin, привет и днес! Hug

Милена, teddynm, Диме, Про, Рая, manutd^, evanjelin, честито Възкресение!  easter
И с вас не сме се засичали през празничните дни, здраве и благополучие ви пожелавам! Hug

Хубав и интересен епизод! Heart Eyes

Изчетох всичко от вчера и днес с интерес.
Благодаря, че се споделили впечатления!     bouquet

Airra, за стиха на Мира Дойчинова, специално благодаря!  Heart Eyes   bouquet
Заслужен рейтинг на сериала! yes

Нещо и от мен по епизода. Thinking
Зейнеп и г-н Хюсеин...и двамата все още не са готови за разговор по между си, и двамата смятат другата страна за виновна, не желаят да преразгледат позицията си, дори извинението им им се струва неуместно, а така до взаимно разбиране не се стига.
Няма как и с появата на майка й да се случи това. Иначе хубаво първо и най-общо впечатление ми направи, красива жена, вероятно и умна, но ме озадачи заявката й да бъде не само рефер, а и съдник за това кой прав и кой не между тях. Някак и прекалено дистанцирана и от двамата, но иначе готова да реши проблема им. Малко стандартна ми се видя в призивите към тях- да се успокоят, да се изслушат- то, че така трябваше да е като начало помирението им- да, но в случая при нея наблюдавам една протоколност с която ми убягва нещо съществено поне за мен в отношенията на тримата макар и вече не едно семейство.
За образа на майка й- тепърва ще я видим в повече детайли и тогава повече за нея.
Г-н Хюсеин и Зейнеп- и двамата като магарета на лед, само дето едното по-младо, другото по-възрастно. Жалко, че не им се получаваше нещо много малко нужно в случая- просто да приемат истината и на другата страна.
Зейнеп е все повече неуверена и неудовлетворена във връзката им с Кузей. Продължава да опитва обаче да мисли, че в момента между тях стои само това, че с баща й са в обтегнати отношения.
Не виждаше в Джемре заплаха в момента, дойдоха й удобни думите на Гюлтен за тях двамата с Кузей, а и Джемре и тя я улесни донякъде с новата линия на поведението си и демонстрирано щастие, малко в повече показност в него, но опитваше и Джемре да се справя и тя- както намери за добре.
Сами-сякаш не виждаше в Хандан жената, съпругата, майката на синовете си, а някакво обобщение на нещата които не му се нравеха. Това е обяснението ми донякъде защо веднага се нервира още щом я види, защо веднага започва с недоволство, мрънкане и се държи грубо и безпричинно в случая.
Хандан- беше допуснала сама пълната си зависимост от Сами, мрънкането и недоволството й под носа си и на нея самата не беше начина, но тя друг не познаваше за да се бунтува, а не и да промени положението си. Много и дълго трупано неудовлетворение в живота й, а самото то е довело и до голяма част от това на останалите около нея от нея.
Зарадва я поканата за сватбата на Гюней- е, как иначе, в него й бяха надеждите.
Колкото и трудно, а и рядко да показва обич за Кузей- имаше такава и за него у Хандан.
Г-жа Гюлтен-отново ми хареса, че след разговора-откровение на Хандан се опитваше да я види в нова и по-различна светлина. А Джемре нямаше как да го направи- тя не знаеше споделените преживявания на Хандан. Те имаха своите дразки, неизяснени отношения- една обида която стоеше между тях и основателно беше нежеланието й да лицемерничи пред Хандан ненужно в случая както и да не разбира промененото отношение на майка си към нея.
Иначе Джемрето в нейн стил както и до сега, а и малко като мама Гюлтен в желанието си да помогне ги забърква едни в случая с Бурак, ама как да знае, че там и с него схемата сложна...
Джемре и Кузей- интересен разговор с подтекст вложен и разбран и от двамата именно за чувствата им един към друг. Знаеха и двамата защо ревнува Кузей- поканата за рож. й ден- за нея беше опит да бъде сигурна в предположенията си, че не му е безразлична, а за него- да покаже и на себе си- че ще удържи на неговото олмаз каквото и да му коства това.
Страхотна сцена е идеята за въображаемото счупване на саза- де да можеше така да се освободи сърцето му от любовта му...ама не може. И не трябва, само дето той все още не иска да приеме тази истина- една любов, особено като неговата не би била никога причина и повод за проблеми, а само удобно оправдание за други в невъзможността им да приемат чуждото щастие.
Гюней отново нещо недоволен, все иска и изиска да се съобразяват и с него, а той, той както обикновено се съобразява само със себе си и своите желания, интереси. Бързо разконспирира Баръш и подреди пъзела за Бурак и Бану- ами беше добър с "схемите", самият той ползваше подобни за целите си. Казват няма как да повярваш на някого, ако сам би излъгал- ако си в подобна ситуация. Та и Гюней- не хващаше вяра на Ебру колкото и да се опитваше да му обяснява как стоят нещата и защо.
Баръш, е, голяма изненада и за него- Бурак се оказа брат на Бану. Вкара се сам в капана който беше приготвил за Гюней. Г-жа Ебру и тя в трудна ситуация- от една страна Бану и състоянието й, от друга Гюней с претенциите си на годеника който трябва да знае всичко- сега и веднага, вече и Баръш изгуби за каузите си.
Поканите за сватбата по куриер-ами така се прави в средите на Синанер, жалко, ама така изкисква етикета на средата им. Тази за Джемре и Гюлтен- злобничко в повече, но тук Гюней едва ли беше замесен, това беше работа на Бану, нов нейн опит да уязви Джемре.
Али е както обикновено съобразителен, усети се, че Сами ги следи изкъсо с Кузей, та взе превантивни мерки с малка лъжа.
Джан- добряк, а и с добро поведение в повечето случаи- трудна комбинация е това, ама той си беше намерил своя си начин да го постига.
Ферат не изпуска от поглед нищо свързано с живота на Кузей. Иска да го въвлече в омраза и озлобление, в тях той беше достатъчно силен и неуязвим. Само така можеше да постигне целта си- да отмъсти на Кузей. Симай- и нейното положение безнадеждно, толкова страх в очите й, стана ми жал за нея отново. Как от глупост попадна в това положение при това сам сама...  Rolling Eyes

В еп. имаше и много дребни, но важни детайли, сега уви няма време за по-обстойно разглеждане, но уикенда наближава и тогава повече за всеки един от героите както и за това какво се случва с тях и защо...  Thinking
Нещо което за мен като зрител ми е по-любопитно и далеч по-интересно. Grinning

Приятно гледане на еп . от 20 часа!  tv

Хубава вечер в Светлата сряда след Великден! Hug

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 19:38 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт