Фенче, ревах и хълцах докато гледах клиповете!
тъжно ми стана, много силна любов! нещо съм се разчувствала тия дни!Айричка, и аз преди време споменах, че започна да ми дожалява за Хандан след епизода с рождения и ден! много нещастна женица е! никой блага дума не и е казал! слугинята в къщи! сигурно прислугата би получавала повече уважение от нея! и тримата я приемат за даденост- готви, чисти, пери, глади, слугувай... и аз съм домакиня с трима мъже, но ми играят по свирката и тримата, така ги строявам... не мога да повярвам направо, че са се оженили по любов със Сами, и то голяма любов, зарязала е семейството си заради него! ще кажеш че са ги оженили насила!
няколко пъти си задавах въпроса, защо аджаба, Джема ще спи на дивана, а не Зейното?!
и се държи все едно си е у дома да му се не види! ми като е натрапница и то за дълго, да спи тя на дивана бе!!!много се смях с Хандана и бодигарда- горкия човечец! ама евала на жената, дошло и на ум, тъй и тъй ходи подире и, поне да носи торбите! " хайде, синко!" уби ме!
Диме, до един момент не беше сигурна Джема дали я обича Кузей, особено като започна връзката със Зейното, но виждайки тия прояви на ревност, отново покълна надеждичката в нея, че я обича! и за това може би прави тия малки, женски и невинни номерца, за да се убеди наистина в чувствата му, че все още ги има! така го разбирам аз. а колкото до това да си каже всичко, да признае, че го обича- ще му го каже и то не веднъж, но той инат козел бе- ОЛМАЗ!

Ками, всички сме ти дружки, слънце! нищо, че сме като севера и юга относно Джемс!!!
да се насладиш на концерта и да разказваш много!всички мои милички дружки, които съм пропуснала да спомена-
сладурки!

, знаем ние какво да гледаме