Фенче
Ками
милинка, с теб няма да спорим , че си много бойна
.(а пък аз трябва да си пазя нервите) Съгласна съм с това, че Али понякога много се меси в живота на другите, воден може би от добронамереност или от изостреното си чувство за справедливост.Да си почна с моите мисли. Според мен Кузей започна да съжалява , че започна тая връзка с Зейнеп. Да харесва я като жена, но има ли истински чувства към нея, май не.И ако е имало някакви те започнаха да се изпаряват.Всичко започна от нощния клуб, когато Джемре почти издаде чувстата си и той целуна Зейнеп за да убие всичко в зародиш. Но не става толкова лесно, като разбра за Баръш изпадна в истински гняв. В момента Кузей е ужасно раздвоен, хем не иска да нарани Зейнеп и се опитва да се държи горе долу прилично с нея, хем ревността го подлудява. Но забелязвам , че когато е с Зейно, той не се усмихва, по скоро има една отегчена физиономия.
Според мен Джемре отиде у Кузей, защото той й липсваше, тя каза "имам чувството, че не съм те виждала с месеци”, на вратата беше толкова хубава, искаше да го види на рождения си ден. Да, после го провокира, като му каза за Баръш, но с цел да се убеди, че той наистина я ревнува и се дразни, от това Баръш да е в живота й.
И много ми е интересно, от какъв зор Зейнеп, покани Джемре на вечерята им, нали се дразнеше ,че постоянно е с тях, че им пречи на усамотението им, сега пък тръгнала да я кани.....може би беше сигурна, че Джемре ще откаже или пък вече се беше успокоила, че Джемре наистина е с Баръш.
И накрая ще спомена г-жа Хандан- беше ми симпатична , когато беше отишла да пие чай при Гюлтен, усмихваше се, беше й приятно, че намира място, където да се разтовари и разнообрази. Накрая на серията, когато каза, че никой не се сеща за нейните празници, ми стана криво. Тая жена има толкова голяма нужда от любов.

едва ли има друго място дето да се развиват такива,теории,размишления ..па и ядове за едни филмови герои.