Север-Юг (Кузей- Гюней) по БТВ - тема 11

• 41 347
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
А Зейнеп си е навлек  hahaha заради нея толкова време спи на дивана Джемрето ... И как по-точно щеше да се оправи онази ? А, да щеше да се натресе на Али дори без да го пита може ли  Joy Joy Joy

Фенче, свекърва ми и майка ми се съюзиха срещу мен, та казаха същото за Зейнеп, какво търси тая нахалница сред стари приятели да им се бърка.  Laughing

Аз пък не мога да разбера какво й е на една чиста, измита коса, че турските стилисти не могат да я траят и тутакси гледат да я намажат с нещо мазно. Това е поредният сериал, в който ми късат нервите с косата на главните герои. В ПП се притеснявах, че ако героинята реши да погали любимия си по главата, после ще се заоглежда за кърпичка, в която да си избърше ръката.
И тук много ме ядосват! А бе толкова си му е хубава косата на Кузи, измийте го, изсушете го и толкоз! Ама не, трябва да го намажат с олио, да изглежда като че не е влизал в баня от миналата година.
Не мога да ги разбера!

Joy Joy Joy

# 16
  • София
Ан тъй, Фенче, отменила си ме, таман щях и аз да я почвам Камелка точка по точка.

Ми тъй де! Какво й е подлото на Джемре? Той пред очите й се натиска със Зейнеб, пък тя, какво, в манастир ли да отиде? Ми и тя ще си намери някой - да му прави скомина и да му образува ревност! Нека да види той, че и нея я харесват и че има опасност да я изпусне, да си прави сметката!
А това, че му вика "глупак" е щото му се ядосва, не защото иска да го обиди или защото за такъв го смята.

Хаха, а че не си съгласна, е ясно. Никой не очаква да се съгласиш с противоположното мнение. Joy

Е къде да се натискат newsm78 newsm78 newsm78  според теб??? А Светленце???
Не се отърваха и за миг  от нейното досадно присъствие, та да се натискат насаме. Тя е винаги наоколо.
А за това, дали има опасност да я изпусне - Кузей знае, че няма къде да отиде Джемрето, и че му е в кърпа вързана. Толкова е предвидима. Защо да не си повее гащите някъде другаде. А Джемрето да седи да бърше сълзите и сополите. Знае, че като и подсвирне, онази ще дотича като гладно кученце при него. Хайде молА те! ooooh! ooooh! ooooh!

# 17
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ан тъй, Фенче, отменила си ме, таман щях и аз да я почвам Камелка точка по точка.

Ми тъй де! Какво й е подлото на Джемре? Той пред очите й се натиска със Зейнеб, пък тя, какво, в манастир ли да отиде? Ми и тя ще си намери някой - да му прави скомина и да му образува ревност! Нека да види той, че и нея я харесват и че има опасност да я изпусне, да си прави сметката!
А това, че му вика "глупак" е щото му се ядосва, не защото иска да го обиди или защото за такъв го смята.

Хаха, а че не си съгласна, е ясно. Никой не очаква да се съгласиш с противоположното мнение. Joy

Е къде да се натискат newsm78 newsm78 newsm78  според теб??? А Светленце???
Не се отърваха и за миг  от нейното досадно присъствие, та да се натискат насаме. Тя е винаги наоколо.
А за това, дали има опасност да я изпусне - Кузей знае, че няма къде да отиде Джемрето, и че му е в кърпа вързана. Толкова е предвидима. Защо да не си повее гащите някъде другаде. А Джемрето да седи да бърше сълзите и сополите. Знае, че като и подсвирне, онази ще дотича като гладно кученце при него. Хайде молА те! ooooh! ooooh! ooooh!

Ами хади, да й свирка вече, да не се изнервяме!
Пък за съжаление, хич не е предвидима, да ти кажа. Такива ще ги натвори, дето едва ли някой можеше да ги предвиди...

А за натискането - е ако в град като Истанбул не могат да намерят къде, значи просто обичат публика, друго обяснение нямам.

# 18
Да бе да ... знае, че му е в кърпа вързана, ама друг път!  hahaha Ще реве много той за нея, ама ...
Роминче  Heart Eyes прави са майка ти и свекърва ти - това нахално същество не моа го трая ... ама хич не се съобразява, ако Кузей не я беше подканил да се сдобри с баща си, кой знае колко време щеше да им досажда на Джема и майка и ...
Пу, красавец вееее ...майкоооооо ... Embarassedстрашни фотки Роминка!

Светленце  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy обичам те, слънчице, много голяма скица си ...
Лека и синеока! До утре! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 19
  • София
Фенче, спешъл  фор  ю, мИлИнка!

Сцената пред пекарната на сем.Текиноулу:
Джемрето върви,и се оглежда към пекарната.Тя е на отсрещният тротоар, и нищо не и убягва от орловото око. В същият момент излиза Кузей с една тава с курабии, и като вижда Джемрето си обръща главата на другата страна.Джемрето се спира и гледа като наа...а към Кузей. Той спокойно си реди тавите в колата.Никъква реакция.Онази припалва на място с 300,и си тръгва, защото е бясна, че Кузей се прави на недоскив и не и се хвърли на врата. Не го е срам глупака.

Сцена на стълбите на сем. Текиноулу: Джемрето Звъни. Отваря Кузей. Онази го гледа подло.
Здравей...и т.н. Следва въпрос:
Джемрето-Ще дойдеш нали? ( на РД)
Кузей-       Ще дойда
Джемрето-Зейнеб каза, че искаш да се измъкнеш.
Кузей гледа на страни- Разбира се, че ще дойда,
Онази подлата, клати глава-Благодаря -  и гледа нагло.
И го почва с Баръш.

Е Фенче и 100 пъти да го гледам, не виждам никъде любов. А само нейната двулична физиономия.

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 01:05 от kamelia741

# 20
# 21
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О, Фенче, благодаря, ще ме разглезиш ти мене, ще взема да се взема насериозно Joy Joy Joy

Лека нощ, милинки, утре ще продължим да дрОбим...

# 22
Роминка,   bouquet благодаря за темата.

Чета коментарите ви относно Джемре и си мисля колко различни гледни точки имаме всички и как всеки е прав за себе си.

Не ми допада особено това, че Джемре използва Баръш, за да накара Кузей да ревнува. Също така използва всеки един момент, за да покаже колко е щастлива в новата си среда с новите си приятели. Опитва се да докаже на майка си и на себе си, че е щастлива въпреки Кузей и връзката му със Зейнеп. Но като се замисля доста от момичетата си умират от кеф да накарат любимия им да ревнува, така че.. да не я упреквам много, защото и тя си е права за себе си.  Laughing Когато се усмихваше и си спомняше за случката, не се радваше, че Кузей е ударил Баръш, а по-скоро се радваше на това, че Кузей я ревнува, че най-накрая показа, че тя не му е безразлична и, че е важна за него.
Стана ми мъчно за Кузей, но той сам си го направи. Сам избра да бъде със Зейнеп, за да отдалечи Джемре от себе си. Щом иска да бъде така- нека бъде. Но всеки път щом чуе нещо за Баръш или ги види двамата с Джемре изгаря от вътре. И двамата се опитват да продължат напред, но любовта им е жива и едва ли някога ще угасне.

Лека нощ и от мен. Hug

# 23
Да си дойда на думата...
...е  няма как да подмина моята „любимка“ подлото Джемре. Към подла ще добвя и злобна и ефтина.Ето защо мисля, че е такава.
Първо-видях те ли, щастливата физиономия и злорадата и ехидна усмивка, когато си припомни сцената как Кузей удари Баръш-колко беше доволна от случката.
Второ- побесня, като Кузей я подмина и не и обърна внимание, автоматично и той стана глупак. Джемрето, като нарече някой глупак или глупачка, ми бърка в "джигера". До този момент в филма, аз лично не съм видяла,  никой друг да е по-глупав от нея. Толкова е тъпа.
Трето-отнесе  и Хандан- пред нея- лельо Хандан това, лельо Хандан онова, а като излезе щеше да извади очите на Гюлтен, че говори нея.Пълна лицемерка.
Четвърто -след като разбра от Зейнеб, че може и да не дойдат с Кузей на РД, цъфна на вратата  му и продължи с подлото си поведение.Типично в неин стил, почти изнуди Кузей да дойде, за да е сигурна, че плиткоумното и планче ще успее, т.е. пак да изправи лице в лице, в челен сблъсък Баръш и Кузей.

Тя е на принципа, аз да направя каквото съм решила ,пък да става каквото ще.Много важно,че Баръш ще отнесе няколко крошета.Много важно, че ще нарани Кузей и той ще се измъчва. По важно е, да и се сбъднат подлите планчета и след това да се подмокри от кеф.Евала на Тъпото!

Ще ме извините,но всичко това е много далече от моите представи, за достойно поведение,  за почтеност и приятелско отношение ! Това за мен това не е и любов.

За мен тя е тъпа, лъжлива, егоцентрична, себична ку.....а  - мога да изреждам и още.

И колко жалка беше пред Гюней-„моля те не ме замесвай“, „моля те ще си загубя работата“.Трябваше Гюней да разкаже на Ебру и Баръш, кой му е казал за Бурак, и Ебру да и види сметката на тази клюкарка, и да я изрита на улицата! Като не се научи къде е границата, не си затвори устата и не спря да си вре носа на всякъде. Махленката си махленка, където и да отиде, каквато и стане, си остава такава.

Машалла, евала, ашкоолсун - Ками-и-и-и smile3521 smile3501 newsm10 newsm51
Допълвам - лицемерна , страхлива, интригантка,използвачка , а и как здраво манипулира кой където свари -ужасТ Mr. Green Ми тая голяма бяла птица освен думата "глупак" май друга и не знае,ама и това й стига,зер като вари кафета и носи подносите в офиса не й е нужно повече.
Айде да се взимат вече с Кузей,че да си сричат заедно на воля колкото си искат - писна ми вече от нея.
Таман се бях засилила да се метна на втората страница направо,ама се коригирах иначе за малко да подмина поста ти.
Разсеях се при подругите за известно време,че там Серхат прави един филм ,на който много се кефя.
Та и аз клю,клю - кой прав,кой с крив...мани,мани... Joy Joy Joy

Ванче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фенче Hug ма много Убав Блонди - да не е Сеит вече пристигнал в Стамбуля за новия си живот newsm78
Светле Hug за тези помади си много права шЪ знаИш,ама аз и т.нар.им мода я гледам и се чудя понякога тия им дизайнери да не са ги мъчили кошмари през нощта та са създали едно или друго.

Малки тайни Hug надявам се не греша ника ти Peace Ето за това писах,че манипулира с кривата си усмивка и Баръш, и Кузей, а май Баръшко ще се захапе джама по Джемрето,а newsm78

Аира Hugмила, не съм писала,че те са приятели на Зейнеп Али и Джемре,защото не са,но Зейнеп ги счета за такива - доверява им се, а те се споглеждат заговорнически и само й шъткат.Не го приемам аз това нито за искреност,нито за доброта.Пази боже от такива "приятели".Толкова ли е трудно да си почтен към човек,който ти се доверява и споделя с теб ,случващото му се.А пък Али точеше лиги по Зейнеп в началото,ама не му се отвори парашута и той веднагически направи завера стъпото Джемре.

Роминка златни ти ръце - за темата

# 24
Добро утро!  Hug
Диме  Hug ми да, фрагмана от Станбуля вече излезе ...на 29.04 ша го гледаме - ма мноу убав , нали ?
Рая  Hug  smile3521 smile3521 smile3521 така е, всеки гледа с различни очи ... прави се на щастлива Джемре пред майка си и Зейнеп, а отвътре сърцето и кърви ...И аз като теб смятам, че не прави нищо по-различно от много други девойки на нейната възраст, ама ето, че Ками, Димето и някои др. дружки съзират в тези и действия единствено манипулации и подлост. И на мен ми е мъчно за Кузей, ама ми е мъчно и за Джемре ... и двамата се нараняват взаимно, но бая време ще мине, докато Кузей си позволи да е наистина щастлив. Защото връзката му със Зейнеп е една огромна заблуда ... да, много я харесва като жена, но личи, че тя е тази, която поддържа тази връзка - все тя му звъни / в повечето случаи / тя му изпраща целувки, тя драпа да се видят ... не знам, но според мен сценаристките ясно дават заявка, че тази връзка няма да я бъде ... Не е за него Зейнеп - и това ще проличи още довечера, при срещата с майка и ...
Ками  Heart Eyes милИнка, ама ти във всяко нейно действие виждаш единствено само подлост и тъпота, бре ... извинявай, ама дори и аз, дето не понасям Зейнеп , ама действително не я дишам, не пиша само лошо за нея ... опитвам се да бъда справедлива към нея, в случаите, в които постъпва добре и правилно. За момента при фурната ... да, Кузей се направи на недоскив, това и написах снощи   hahaha, но Джемре първа му обърна гръб, не хукна при него, нали ? И кой зяпаше после след нея?  Мисля, че Кузей се чувстваше виновен пред нея, за това, че фрасна Баръш, пък и и беше сърдит, че се осмелява да излиза с него  hahaha Толкова ясно показват, че изгаря от вътре ...
И да, отново го казвам - Джемре отиде у тях, за да го провокира да каже мнението по повод присъствието на Баръш, да се убеди, че не се лъже, че Кузей действително я ревнува от него ... Е, получи си отговорите ... А ние ги видяхме  hahaha Аз пък съм доволна, че тя вместо само да се тръшка и реве по него, се старае никой да не забележи болката и . Може ли някой да  каже - от какъв зор Зейнеп я покани с тях на вечеря  newsm78 И когато Джемре и отказа, да се опита да ми обясни физиономията и ... Джемре била подла , лицемерна и манипулаторка ... пък Зейнеп - света вода ненапита  Laughing  ooooh!
За Гюней мога да покажа само това

Хубав ден, момичета!   bouquet

# 25
Добро утро, момичета и хубав ден !  Hug

Фенче,   bouquet  bouquet  bouquet

Много си я харесвам Джемре на вратата на Кузеи, един от хубавите моменти във филма  Heart Eyes

# 26
Е
Защото връзката му със Зейнеп е една огромна заблуда ... да, много я харесва като жена, но личи, че тя е тази, която поддържа тази връзка - все тя му звъни / в повечето случаи / тя му изпраща целувки, тя драпа да се видят ... не знам, но според мен сценаристките ясно дават заявка, че тази връзка няма да я бъде ... Не е за него Зейнеп - и това ще проличи още довечера, при срещата с майка и ...
newsm10
Аз да попитам - защо все женските виновни? Ами Кузей?!  #2gunfire Залъгва Зейнеп, за Джемре - хем сърби, хем боли Crossing Arms Ами хак му е да страда пък! Той е виновен, че и двете страдат и двете са излъгани и заради него толкова сълзи проляха. Въобще не ми е жал за него, защото от акъла си пати!

# 27
  • Плевен / София
Добро утро
Скрит текст:
Благодаря на Роминка за новата тема smile3525
Христос возкресе на всички, които не съм поздравила до момента..... Embarassed
Много страсти буди Джемре, но и образа, който пресъздава си го бива.....
Ками, Диме, Ванче това е вашата гледна точка и аз я уважавам, но монетата има две лица, както и любовта и очите които гледат случващото се в сериала Thinking
Довечера ще пиша повече, сега само ще кажа, че това което направи Джемре снощи според мен беше с цел да убеди всички, че има "някой" до себе си, а Зейнеп, ако не иска да бъде излъгана никой не може да го направи. Тя е много наясно с чувствата на Кузей, затова снощи, когато и отказа да дойде у тях го "принуди" , като му каза за майка си.....
Повече размисли довечера....
Лек ден на всички Heart Eyes

# 28
  • София
Добро утро мИЛИнки! Hug Hug Hug

Цитат на: Airra
Диме HugАма какъв  голям приятел е Али на Зейно, той я познава, откакто се е върнала от Италия. Али мисли само за Кузей и не е глупав, знае, че Кузей не е забравил Джемре. Той иска Кузей да е щастлив с момичето, което обича и естествено е да не подкрепя връзката му с Зейнеп или поне да стои настрана.

Airra Hug Hug Hug
Не е точно така.В началото всички, я приеха в компанията, дори Али се "загледа" сериозно в нея. Но след като Зейнеб, отркрито показа предпочитанията си към Кузей, тогава онова Тъпото се фръцна и започна да манипулира Али. Много добре знаеше, че Али по един или друг начин му въздейства на Кузей и затова започнаха сцените с дълбоките въздишки,реване на ставане и лягане и т.н. И затова се стигна в един момент  лека, полека да избутват Зейнеб от пътя.Джемрето е манипулативна, и много добре знае кой точно да включи в подлото си планче- Али. Али е навсякъде където е Кузей. Кузей всичко споделя а Али-  т.е.винаги Джемрето ще знае какво се случва с Кузей- просто трябва да звънне на Али, да каже онази нейната култова фраза "притиснявам се" и той много услужливо започва да  разказва, и  я уведомява за  всичко.И друг път съм казвала за Али,че не може да се бърка в живота на другите,та макар дори и с добри намерения.  А за това дали е не е глупав Али...  може малко да поспоря по този въпрос.

Цитат на: Dimeto_M
Аира  не съм писала,че те са приятели на Зейнеп Али и Джемре,защото не са,но Зейнеп ги счета за такива - доверява им се, а те се споглеждат заговорнически и само й шъткат.Не го приемам аз това нито за искреност,нито за доброта.Пази боже от такива "приятели".Толкова ли е трудно да си почтен към човек,който ти се доверява и споделя с теб ,случващото му се.А пък Али точеше лиги по Зейнеп в началото,ама не му се отвори парашута и той веднагически направи завера стъпото Джемре.

Диме,  много е правилно и аз мисля точно така! newsm10 newsm10

Фенче. Hug Hug Hug Пак не мога да се съглася с теб-съжалявам. newsm53
Гости,   Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 09:25 от kamelia741

# 29
Добро утро!
Ромина, за темата  smile3525
Усмивката на Джемре предизвиква вълнение като усмивката на Джокондата.
Джемре се прави на щастлива, но Кузей - също.
Рая, и аз мисля като теб, че радостта на Джемре е, защото разбра, че Кузей я ревнува, че не му е безразлична. Радост по такъв повод няма някакъв абсолютен смисъл; как ще я тълкуваме, зависи от контекста. А в конкретния случай той е: Засега Джемре не е чула нищо лично от Кузей за негови чувства към нея; каквото знае, знае го от Али. Чу по принцип от Кузей, че любов като тяхната е невъзможна. Джемре не знае това, което ние знаем за чувствата на Кузей към нея от разговорите между Кузей и Али и всичко, което ние виждаме като зрители (напр. когато прегръща Зейнеп, а гледа Джемре и др. издаващи го моменти). Когато Али и се обади на яхтата, тя усети момента. Той неслучайно и изреди всички присъстващи. Ако майка и се интересуваше от нея, тя щеше сто пъти сама да и се обади. „Пое” от Али и знаеше, че казаното ще стигне до Кузей. В този момент тя не знаеше каква точно ще е реакцията на Кузей, нито я видя, както ние като зрители. Тази реакция (въпреки и по друг повод) тя видя със собствените си очи, когато Кузей удари Баръш. Разбра, че Кузей я ревнува, а щом я ревнува, значи има и нещо зад ревността. Ревността е единственият „език”, на който Кузей засега е изразил любовта си към нея.   
Фенче, споделям за това пред пекарната и на стълбите. И още, според мен, Кузей се срамува и страхува от проявената слабост; усеща от реакцията на околните, че се издава; опитва се с думи да омаловажи реакцията си и да я насочи в друга посока – пред Зейнеп, пред Джемре; пак затова се съгласи да отиде на РД, дори и когато разбра, че Баръш ще присъства. На Кузей му е все по-трудно, защото (това пак от контекста) от другата страна, Джемре все повече се влюбва в него и изразява това все по-ясно. Нейните чувства провокират неговите; съотношението между това да ги прикрива и проявата им се променя от ситуация в ситуация, натрупвайки все повече споделено без думи (засега) между двамата. Кузей е объркан и издава противоречиви сигнали. Страхува се, защото няма следващ ход и изход от рамката, в която е.

Общи условия

Активация на акаунт