Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 11

• 107 779
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви момичета. Прочетох малко за този режим, но не е за мен. Достатъчно трудно ми е само да намаля сладките.

# 616
siska79 те, че са си Ок е ясно. От голяма полза са. Въпросът е дали имате наблюдения дали са много точни ако решиш да се втеляваш или да са ориентир (най-вече за сирената и кашкавалите ми е въпроса).

# 617
luciernaga, потърси и информация в други сайтове, ако се съмняваш. На повечето неща пише и на опаковките. При всички положения, за да е толкова точно трябва да имаш и кухненска везна,  за да си теглиш нещата. Аз нямам и карам и на око  Grinning
Да се отчета и за тази седмица -0.3 с голям зор. Поразболях се малко и хапна повечко неща да се излекувам  Grinning Важно е, че все е нещо надолу. Вече преполових целта. При вас как са нещата?

# 618
Честно казано аз точно на етикетите на опаковките не се доверявам, защото има неописани неща, а за въглехидратите много пъти не точни. Да не говорим, за сирената от пита, които се взимат от витрина или са пакетирани в магазина - за тях няма никакви данни. Иначе везна имам и си я ползвам..

# 619
 100 гр сирене не може да е  повече от 300 от кал. Аз не мога да се откажа от него,все пак това ми е единственият източник на протеин.

# 620
По моите сметки 100 гр сирене са към 260-270 калории, само козето е малко повече - Към 300. Кашкавала е към 400 или малко по-малко. Аз обикновено гледам да закръглям нагора,ако не съм сигурна.

# 621
По моите сметки 100 гр сирене са към 260-270 калории, само козето е малко повече - Към 300. Кашкавала е към 400 или малко по-малко. Аз обикновено гледам да закръглям нагора,ако не съм сигурна.

Точно такива са стойностите. Аз просто закръглих цифрите. Ама то 100гр няма как да изядеш.

# 622
Темата пак позамря. Да се похваля -0.4 тази седмица. Още малко ми остава до целта. Надявам се до 1 ноември да съм 68 кг. и да ида на почивка повталена   Grinning

# 623
И аз броя калории,но има дни,празници,поводи
и какви ли не щуротии Crazyсъответно прекалявам
с папането,но продължавам HugИстината е в броенето
на калории-300% се убедих!Хубав ден на всички!

# 624
  • Велико Търново
Добър ден и от мен Heart Eyes
Три дни фаствам с 1000 калории, които са ми от яйца, извара и краве масло. Най-хубавото е, че ми е вкусно и засищащо Heart Eyes

# 625
siska79 здравей,,аз имам 9 кокошки,които всеки момент ще
пронесат Grinning а имам и една по-стара,която снася Grinning
Дали пък да не взема да го пробвам тоя фаст с яйца
и млекце? Thinking Heart EyesВкусно звучи!Боря се с едни
6-7 кила,но важното е,че му ФанАх цаката на отслабването
 Hug

# 626
  • Велико Търново
Пробвай-глад не се изпитва. Днес съм станала в 5.20, първо тренирах, а след това до 9 часа бях направила баница, запеканка със сирене, чушки, моцарела, кашкавал и яйца, шкембе с кашкавал и гъби, салата от домати с варени яйца и сирене, а преди да тръгна на работа панирах кашкавал на децата-от изброеното опитах само малко кашкавал, но той е паниран диетично по ВМХ. Глад и съблазън никаква Blush

# 627
Мерси  bouquet    siska,,ще пробвам! Принципно
имам ли калориен дефицит-отслабвам,без значение от
какви храни,не е само при мен,закон е!Но яйца обичам
във всичките им форми,така,че да-страхотна идея!

# 628
здравей те Simple Smile нова сам но броя от доста време калориите от4ет за днес закуска:половин ябалка и пар4е 6околад обяд : пропуснат следобед ми прегладня и хапнах 5-6 солети ве4еря супа с фиде и половин филия хляб и за десерт пар4е 6околад

# 629
Здравейте, да се похваля - най-накрая видях 6-цата на кантара. Вече съм 69,8 и ми остават 1,8 до целта.
Габриела, не е ли много рестриктивен режима ти? Не е здравословно да падат под 1200 калории на ден и да пропускаш хранения.

Общи условия

Активация на акаунт