Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 11

• 108 216
  • 789
  •   1
Отговори
# 600
Май няма голямо движение в темата Simple Smile Аз продължавам да броя и -0,4кг за тази седмица. Надявам се да се появят и други ентусиасти в темата или някои от старите членове да се включат.

# 601
  • Велико Търново
Май няма голямо движение в темата Simple Smile Аз продължавам да броя и -0,4кг за тази седмица. Надявам се да се появят и други ентусиасти в темата или някои от старите членове да се включат.

Тук съм! Броенето на калории се надявам да ме вкара в пътя Blush
Изчислих си, че да отслабвам трябва да приемам 1400 калории
протеин-105 грама, въглехидрати-70 грама и мазнини-77 грама
След като след сто години на различни режими и диети ми просветна, ще се съобразявам около два месеца с тези цифри и ще отчета надявам се обър резултат.
Храните ще са ми разнообразни, да не се чете боклучави, пържени, панирани и пакетирани.
Ще правя и лунната диета и искрено се надявам да придобия отново изглед, че да съм спокойна  Embarassed

# 602
Здравей Сиска. Радвам се, че ще ми правиш компания.  Wink Колко кг си в момента и колко искаш да стигнеш?

# 603
  • Велико Търново
В момента изглеждам така https://www.facebook.com/profile.php?id=1396395314, гоня таза физическа визия https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200665360701874&se … ype=3&theater

# 604
О, ти изглеждаш направо перфектно. Аз след втората бременност толкова съм качила, че никак не се харесвам. Затова и няма да се показвам сега  Grinning
Макар че вече съм -2,3 кг за малко повече от месец, та смятам съм на прав път. Просто имам толкова много да свалям. Sad

# 605
Здравейте момичета,,,как и къде си смятате нужните калории??

# 606
Аз съм си изтеглили едно приложение LoseIt се казва. Там ми смята нужните калории за седмица, както и там си пиша какво съм яла. Предполагам има и други подобни. Това беше първото, което намерих.

# 607
  • Велико Търново
Здравейте момичета,,,как и къде си смятате нужните калории??

Нужните калории съм си сметнала по една формула, а калориите на храните ги гледам от спайдерите или бб team, или от опаковките на самите продукти Simple Smile

Крис, твърде далеч съм от перфектното изглеждане, ама както казва голямото ми дете гониш 40, омъжена си, имаш две деца и ипотека Mr. Green

# 608
siska и аз от там се водя за калориите и съотношението протеин/мазнини/въглехидрати. Дали са точни или е добре да предвиждаме, че имат някакви евентуални +/- в изчисленията?

# 609
  • Велико Търново
siska и аз от там се водя за калориите и съотношението протеин/мазнини/въглехидрати. Дали са точни или е добре да предвиждаме, че имат някакви евентуални +/- в изчисленията?

Според мен при спайдерите и bb team са ок, а и следя по етикетите какво пише. Убедена съм, че, ако се водя по тях и спазвам точно ще има голям резултат. Ако преборя емоционалното си хранене ще съм велика, само с него не отчетох успех, но ще победя Heart Eyes
Храненето ми е ВМ-НВ, тренировките ще ги завъртя две седмици от Румяна за начинаещи+нещо кратко за горна част и към 6.00 ще съм на стадиона за кардио.

# 610
Отчет за тази седмица -0.5 кг до вчера. Момичета вие какво съотношение на мазнини, въглехидрати и протеини спазвате?

# 611
  • Велико Търново
Отчет за тази седмица -0.5 кг до вчера. Момичета вие какво съотношение на мазнини, въглехидрати и протеини спазвате?

Държа В до 20 грама Peace
Мазнините са ми около 65%

# 612

Защо толкова много мазнини и толкова малко въглехидрати? Четох, че трябва В да са към 50%, а мазнините към 30%. Някакъв специален режим ли спазваш?

# 613

Защо толкова много мазнини и толкова малко въглехидрати? Четох, че трябва В да са към 50%, а мазнините към 30%. Някакъв специален режим ли спазваш?
това е ВМ-НВХ

# 614
  • Велико Търново

Храня се ВМ и за това.
Ако изключим как се храна към момента, ако искам да отслабвам трябва да приемам на ден 1 400 калории, мазнините трябва да са ми 77 грама, протеина около 120 грама, а В ги забравих, защото така или иначе е доказано, че ми влияят зле Blush

Общи условия

Активация на акаунт