Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 11

• 107 775
  • 789
  •   1
Отговори
# 645
а на този, който ти пише с конкретни въпроси защо не отговаряш???

# 646
здравей те  Simple Smile Simple Smile има ли някой ?? минавам да се от4ета ,като гледам пиша само аз ама карай  Rolling Eyes Rolling Eyes 2 пар4ета шоколад, 10гр краставица ,1/4 филийка хляб , 1/2 купа супа ,7 солети и резен ябълка  Laughing лека ве4ер  Heart Eyes

# 647
здравей те  Simple Smile Simple Smile има ли някой ?? минавам да се от4ета ,като гледам пиша само аз ама карай  Rolling Eyes Rolling Eyes 2 пар4ета шоколад, 10гр краставица ,1/4 филийка хляб , 1/2 купа супа ,7 солети и резен ябълка  Laughing лека ве4ер  Heart Eyes
Искрено се надявам, че си някой скучаещ тийн без приятели, губещ си времето при "какичките", защото ако наистина се храниш само с това и си на 18 години (а и пишеш толкова неграмотно), то не се нуждаеш от диета, а от лекарска помощ ... ooooh!

Едит: А, имала съм си адашка по ник Mr. Green Макар да сме с едно и също име и мнение сме различни хора - да не ни вкарате в някакви конспирации Laughing

# 648
Искрено се надявам, че си някой скучаещ тийн без приятели, губещ си времето при "какичките", защото ако наистина се храниш само с това и си на 18 години (а и пишеш толкова неграмотно), то не се нуждаеш от диета, а от лекарска помощ ... ooooh!

Едит: А, имала съм си адашка по ник Mr. Green Макар да сме с едно и също име и мнение сме различни хора - да не ни вкарате в някакви конспирации Laughing                                                                       оххх да с това се храня и не знам защо ме нападате така ..аз просто минах през анорексията и все още не съм се възтановила .. исках просто малко подкрепа за какво ли ви занимавам и аз .. вие ств по големи от мен и о4аквах някакви съвети ..и организма ми е отвикнал от храна и не мога да се храня с много и понякога ме е страх а тази супа която изяждам е положин бебешко пюре с малко вода разредено .. извинявам ви се ако има нещо  Cry Cry Cry  дано сега ви стана по ясно , беше ме срам да кажа 4е съм болна  Cry Sad ако не искате няма да споделям пове4е. Лека ве4ер 

# 649
Адашке  bouquet

gabrielad - защо не отговаряш, освен да не можеш да пишеш, не можеш и да четеш ли?

И в темата не броиш калории - още не съм  разбрала колко калории ги сметна твоите хранения, а макронутриенти?
Няма ли да ни светнеш с точни цифри?  newsm78

# 650
  • 1st floor
Не знам защо се занимавате.  Stop На Габриела нещо й хлопа дъската и направо си е за триене. Ще вземе някой тийн да й прочете постовете и ще награби и той двете солети! Tired Или тази девойка откровено се гъбарка с нас, или има нужда от помощ и то спешна...

# 651
  • Пловдив
Момичета, за съжаление е много, много възможно Габи да е истинска, именно заради тази възможност ще я попитам нещо. Габи, ако искаш съвет, ти тук получи няколко, но дори и не мислиш да ги последваш... Не може и няма как да си здрава, ако не ядеш. Няма успешен и щастлив човек, който ГО Е СТРАХ от храната. Храната не ни е враг! Тя ни е приятел, тя трябва да ни носи удоволствие и наслада. По начина, по който се храниш, съвсем скоро ще стигнеш до болница, а след няколко години и до смърт. Това е съвсем, съвсем сериозно! Не знам какви и кои са родителите ти, но е нужно да се посъветваш с някой специалист за начина си на хранене. АКО БРОИШ калории, то тогава би следвало да си в калориен дефицит, но не повече от примерно 200-500 калории дефицит на ден. Което в най-лошия случай /и при моя, а не при твоя ръст/ прави да не слизаш под 1200 калории на ден. И то за предпочитане да не са от солети. Държано гладно, тялото се самоизяжда. При теб процеса е почнал, щом си без МЦ. И да ти се вижда това в момента маловажно, категорично ще има много последствия в бъдеще. Половинка бебешко пюре на ден е ... не знам кой ти е дал съвет, че да си слаб, трябва да си гладен. Не, трябва да се храниш. И понеже при теб нещата са вече твърде зле, е необходимо да вземеш спешни мерки. И да, добре е да станеш поне 50 килограма и то активно тегло. Сподели с родителите си как се храниш, не с приятели! Сподели с училищния психолог /сигурна съм, че има/, сподели с някой голям и разумен човек , включително и за липсата на МЦ. Касае се за живота ти, нито повече, нито по-малко.
П.с. дано някой се гъбарка наистина!
Непо  Hug
Зи  bouquet

# 652
gabrielad, противоречиш си. Хората, страдащи от анорексия и решили да я лекуват, не пазят диети за сваляне на още килограми, а обратното - за повишаването им.
Отделно, както вече писаха преди мен, ти калории не броиш. Никъде до момента не си писала, колко калории консумираш и каква е зависимостта на Б:М:В, която се стремиш да спазваш.

# 653
За съжаление профила е истински 😮 а аз съм момиче , което наистина има нужда от помощ.НеПоКоРнА - щом така казваш окей хлопа ми дъската .. дано някои ден някои твои близък не стигне до моето положение .. на чужд гръб е лесно , никои не разбира това което изпитваш.Че всеки залък е болка и загуба за мен.Чувствам че се провалям.Благодаря ти за мнението , не искам да звуча грубо .Дано не си разбрала нещо грешно!luba_rizova да , истинска съм!Аз 2 пъти вече бях в болница , но нищо.Благодаря ти за разбирането , но да ти кажа /извинявай почнах на ти да ти говоря/ аз бях от малка пълничка , отгледана съм от баба ми и с голям апетит , представи си 12 год момиче когато бях имам спомени че съм изяждала 10 филии хляб с някаква храна /готвено/ .. Историята ми е дълга , минала съм и през булимия.. диети ... та до това ..и сега не знам на къде 😢😢😢

# 654
И какво точно търсиш в тема за отслабване и защо, въпреки че осъзнаваш проблема си, продължаваш да правиш опити да слабееш?

# 655
Според мен Габриела ни гъбарка нещо. В началото изглеждаше, че се гордее с количествата храна, които изяжда, а сега пък страда. И какво прави в темата за отслабване чрез броене на калории? Не изглежда дори да се стреми да преброи колко калории поема на ден и колко са и нужни, за да е здрава.
Габриела, ако все пак си истинска, потърси помощ от лекар, от психолог, от родителите ти. Тук сме все жени, които се опитват да смъкнат някое кило без да изпадат в крайности. И моля те, спри да споделяш дневното си "меню". Никой тук няма да ти каже "браво".

# 656
Здравейте мацки! Имам нужда от помощ моля!
С всичките калкулатори,с които си смятам
дневните калориите за деня,ми показват различни
цифри.... Thinking ThinkingА ми се иска да е нещо
с поне 85%точност,така да се каже.....Дали е възможно
се чудя!??....И още нещо,ама да не ми се смеете хехе....
Броите ли си калориите от алкохол Grinning

# 657
Дундулина, алкохола има доста калории, разбира се, че трябва да го смяташ.

# 658
осъзнавам , че имам проблем , но то ми е в главата разбирате ли ? Исках просто да споделя защото си бпоя колориите около 200 а са ми нужни 1500 най малко . Не знам какво да кажа срещу този хейт.. няма да споделям нищо повече , дано сте доволни.Все пак много минуси ви пожелавам и успехи в борбата с кг 😊😊

# 659
  • Бургас
Мястото ти е за някоя тема за взаимопомощ на хора с хранителни разстройва на психична основа, не в такава за отслабване с броене на калории.
Да, правилно, проблемът ти е в главата.
А аз уж влязох да се оплача, че от тези диети вече почти нищо не ми е вкусно (освен плодовете и зеленчуците) и съм развила хипогликемия.  А аз мразех сладко, страстно го мразех Simple Smile.
Затова пък след толкова години борба с килца вчера си измих една голяма купа грозде и си го ометох докато изгледах 2 серии от Narcos. Да живее Гроздовата захар! Смърт на ВМ-НВХ! Опаа увлякох се Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 18:35 от rajnaa

Общи условия

Активация на акаунт