Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 11

• 107 766
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
Дундулина, алкохола има доста калории, разбира се, че трябва да го смяташ.
.....Ясно,,,значи без алкохол!Мерси! bouquet

# 661
  • 1st floor
Да, Габриела, темата е Калории броим, здравето ценим и кила топим! Какво точно броиш ти в нея?!
Честно казано, отказвам да повярвам, че историята ти е истинска. Но все пак, ако е - потърси лекар. Друго нямам какво да кажа! Tired

# 662
Добро утро мацки bouquetБроите ли калории?
Аз за себе си установих,че мога без сладко,или
поне да го ограничавам до минимум,същата работа
съм и с плодовете...хляба ме проваля мен-ако не
хапна поне филийка на ден с другите манджи,все едно
нищо не съм яла newsm78,,да му се не види......Другото,
което разбрах е,че хапвам ли повече от 1000 калории-
задържам,отслабване нЕма.....От днес ще се опитам да не
надвишавам 1000 ...и така....Вчера лакомията в мен
изяде 1.700 калории #2gunfireза бой съм за боййййй...
 Joy Joyноооо,,продължавам

# 663
Момичета, тази седмица няма с какво да се похваля Cry. Кантара не е мръднал. Ама то и аз не съм била много дисциплинирана. Надвиших си калориите за седмицата с 1300 почти, така че няма какво да очаквам. А и съм пред цикъл - чувствам се постоянно гладна и подута. Дано другата седмица е по-добре.
Пожелавам ви успешна седмица и на вас, и много минуси!!!

# 664
Здравейте!
Аз пък последните 3 дни не мога да се трая- дребен болен, цикъл, рождени дни поред, тъпча се до припадък  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Обаче още тая вечер спрятам менюто за утре.Даже и тренирах сега Simple Smile
Да ви кажа, като знам,че мога да хапна всичко някак не съм толкова лакома ( изключвам последните дни).Гледам да не надвишавам 1200 калории, но не смея да се кача на кантара.За мен това ще е равно на срив  Sick
Хубава вечер  bouquet

# 665
Здравейте мацки bouquetДнес 1100 калории....же-лез-на съм,, Hug
Децата май ме заразиха и нямам много апетит,,
хаха....да не повярва човек,,та утре ще се пробвам
само на кисело мляко и чайчета.....

# 666
Здравейте,
приемате ли нови членове в броенето? Не е може би най-добрият период да се включа, но все пак е време. И аз като мацките от горе съм първи ден цикъл, ужасно подута, ужасно гладна и изнервена. Умирам за сладко, но се сдържам.
Може би около 1500-1600Кал  ooooh!
Закуска - 1/2 малко пакетче солети; 2 ябълки
Обяд - чиния салата маруля с домат, с много малко зехтин
Следобяд- мляко с нес; 2 ябълки
вечеря в 6.00  Grinning - 2белтъка, 30гр. сирене, 50гр. печена чушка + 80гр. салата"родопска закуска"(която си нямам идея колко ккал е)
и сега ръфам ябълка и сини сливи, само и само да не посегна към бисквитите

# 667
Най-накрая и аз да реализирам малък минус. Предните две седмици бях с много отгоре, но тази седмица се взех в ръце и ще се вместя в калориите. Резултата е -0,3 кг. За съжаление вече съм назад от плана, но все още имам време до 14 ноември да стана 68кг. Надявах се, че може и 67 да стигна, но и на 68 ще съм доволна. В петък започнах и с упражненията, които преди правих, да се постегна малко. Проблема с отслабването е, че се отпускам, та дано упражненията помогнат. Как сте другите броящи?

# 668
Хайде и аз да се мотивирам от вас момичета в темата с калориите . Свалих си приложението myfitnesspal и съм много доволна. До тук добре,но като видях какви ги върша и олеле майко Embarassed 1700 -1800 и то това е било системно, а се чудя защо бавно, но сигурно качвам ... мислех си, че не ям много, но след това приложение прогледнах. 170/55 кг. Цел 50 кг. Ще кажете, че е добре, но уви -  Не спортувам (отпусната съм) и затова изглеждам пълна на тези килограми. Нямам воля да тренирам, но за диета съм по-мотивирана. Калорийния калкулатор ми показа, че имам нужда от 1600 кал. мисля да ги намаля с 20% (това са минус 320 кал)
Един свален килограм е -7000 кал., тоест 5 кг = 35 000 кал / 320 кал на ден. За 110 дни ще имам заветните минус 5 кг. Бавно и здравословно  newsm18 А дали ще устискам  - това е друг въпрос  Blush Но ще пробвам при вас и ще броим заедно ...

# 669
Africana, добре дошла в темата. Май пак позамря напоследък. Аз вече съм 68.8, още малко остава до целта. И до почивката ми  Simple Smile Надявам се да смъкна и останалите 800 гр. до 15-ти. Ако задържа това тегло до след Нова година ще е истинско постижение. Големият ми план е след това да сваля на два пъти по 4 кг и да стигна 60 кг за лятото.

# 670
Доста ми е трудно, свикнала съм да ям мега калорични храни и сега съм с постоянен глад. Спасих малко положението с прословутата зелева супа. Тя е нискокалорична, водниста, но ме засища  Simple Smile Трети ден съм на около 1400 калории, трябва ми още малко да намаля. Момичета дайте съвет за други нискокалорични, но засищащи храни . Днес се сетих и за тиква, но за жалост бързо ми втръсва  Embarassed

# 671
Africana, пробвай да закусва със зърнени закуски. Аз преди хапва две филии със салам и кашкавал. Зърнените закуски са почти наполовина на калориите и засищат до обяд. Освен това като огладнее между храненията хапва плод. Преди ядях нещо сладко или бисквити и други такива. За обяд пробвай нещо готвено като ориз със пиле и зеленчуци или картофи с месо. За вечеря напоследък много често хапвам зелева салата с моркови и царевица. Една купичка е по-малко от 200 калории, а засища.
Ще се радвам и някой друг да се включи. И аз се изчерпвам откъм идеи вече  Grinning

# 672
Здравейте, записвам се и аз при вас. От миналата неделя съм спряла захарта и тестяното и се опитвам да броя и калории. Не ми стана ясно само от калориите, които ми изчислява във Фитнеспал трябва ли да вадя 300-400 за отслабване или те вече са сметнати. Висока съм 180 см и тежа 98 кг  Embarassed Embarassed Embarassed Целта ми е 80 кг поне. Иначе от неделя съм минус 3 кг, но то е вода.

# 673
Шефът Антонио Колко калории ти казаха след пресмятането?  (ако са ти ги смятали с формула, в сметката вероятно взимат предвид и възраст и физическа активност)

Аз имам друг въпрос - случвало ли ви се е, без да сте имали промяна в менюто (т.е. да е имало нещо солено), на следващия ден да сте задържали кг вода?

# 674
Шефът Антонио Колко калории ти казаха след пресмятането?  (ако са ти ги смятали с формула, в сметката вероятно взимат предвид и възраст и физическа активност)

Аз имам друг въпрос - случвало ли ви се е, без да сте имали промяна в менюто (т.е. да е имало нещо солено), на следващия ден да сте задържали кг вода?
Ами приложението ги смята на база кг и височина. Дава ми 1700 калории.

Общи условия

Активация на акаунт