Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 11

• 107 784
  • 789
  •   1
Отговори
# 630
Момичета,споделете кой колко калории
похапва дневно?!.... Heart EyesБроите ли,смятате ли?
 Hug HugАз си броя уж стриктно,въпреки,че
от няколкото калкулатора,по които изчислявам
се получава разминаване с по200-400 калории,
но реших да взема средно число

# 631
Здравейте, да се похваля - най-накрая видях 6-цата на кантара. Вече съм 69,8 и ми остават 1,8 до целта.
Габриела, не е ли много рестриктивен режима ти? Не е здравословно да падат под 1200 калории на ден и да пропускаш хранения.
Здравей  Simple Smile първо радвам се за 6 отпред ... Продължавай смело така  Simple Smileа колкото за мен аз така се храня ... на периоди  #Crazyднес закуска : пропусната ... обяд : 40гр картоф..следобед 5 солети и 1 фастък за ве4еря си мисля  newsm78 1/2 купи4ка от тези малките  супа с 4етвъртинка хляб .. та такаа иии пар4енце 6околад  Blush

# 632
  • Велико Търново
Здравейте, да се похваля - най-накрая видях 6-цата на кантара. Вече съм 69,8 и ми остават 1,8 до целта.
Габриела, не е ли много рестриктивен режима ти? Не е здравословно да падат под 1200 калории на ден и да пропускаш хранения.
Здравей  Simple Smile първо радвам се за 6 отпред ... Продължавай смело така  Simple Smileа колкото за мен аз така се храня ... на периоди  #Crazyднес закуска : пропусната ... обяд : 40гр картоф..следобед 5 солети и 1 фастък за ве4еря си мисля  newsm78 1/2 купи4ка от тези малките  супа с 4етвъртинка хляб .. та такаа иии пар4енце 6околад  Blush

На колко си години, ако не е тайна?

# 633
малка съм  Embarassedна 18  Rolling Eyes но си търся компания в newsm53 броенето на калории ако ме приемете  Flutter

# 634
Габриела, ако ядеш само това калориите са ти изключително малко. Не знам как ги броиш, но по бегли сметки са по-малко от 500 на ден. Това е изключително малко и не е здравословно. А и колко време можеш да издържиш на този режим? Ако имаш някаква цел си дай достатъчно време да я стигнеш като леко ограничиш калориите.
Дундулина, тук в началото на темата има линкове към калкулатори. Общо взето зависи от години, ръст, тегло в момента, по колко искаш да отслабваш на седмица. На мен ми ги преизчислява апа на телефона, когато въведа ново тегло. В момента са 1570, а почнах с 1620.

# 635
здравей тее  Heart Eyes аз целтА СЪМ я стигнала ве4е съм 41кг ръст 168 а бях 86 кг  но гледам да ограни4авам калориите  Laughing Laughing Laughing днес ; пар4е 6околад 1/4 филиика половин краставица 100гр и половин кафе с мляко Laughing

# 636
  • Велико Търново
здравей тее  Heart Eyes аз целтА СЪМ я стигнала ве4е съм 41кг ръст 168 а бях 86 кг  но гледам да ограни4авам калориите  Laughing Laughing Laughing днес ; пар4е 6околад 1/4 филиика половин краставица 100гр и половин кафе с мляко Laughing

Да не съм лош пророк, но да не четем после тема "Нямам цикъл"....
Това не е хранене, а гладуване и то от най-лошия тип. ще си разбуташ хормоните, ще ти спре цикъла и ще направиш ужасни поразии на организма си, ако не се спреш с глупавите експерименти. Ако наистина тежиш 41 кг. на тази височина би трябвало да изглеждаш ужасно зле. И да не помислиш, че някоя дебела леля ти налива акъл, казва ти го човек, който е минал през ада на многото килограми.
Зачети се в която и да е първа страница на диетите тук, и ще видиш, че в нито една няма такъв глад като при теб.

При мен броя, но всичко става все по трудно с годините...
Хубав ден на всички, тръгвам командировка за три дни в София Heart Eyes

# 637
да , позна 4е нямам цикъл смисъл нямами го от 2 месеца амиии казват ми да се храня 4е съм 6тяла да из4езна  hahaha слаба съм < но пък мн грозно 4ак не знам аз не се виждам така Simple Smile до тук : положин кафе с мляко и 2 солетии Hug Hug Hug

# 638
От няколко дни и аз броя калории Simple Smile
Установих обаче, че при мен слабеенето е пряко свързано с душевното ми спокойствие.Няколко дни отпуск и имам регистрирани минуси Simple Smile
Иначе закусвам плодове, а обяда и вечерята ми са салати и още нещо- месо/ сирене/извара Simple Smile
gabrielad , надявам се шегуваш с това половин кафе и 2 солети  Peace

# 639
От няколко дни и аз броя калории Simple Smile
Установих обаче, че при мен слабеенето е пряко свързано с душевното ми спокойствие.Няколко дни отпуск и имам регистрирани минуси Simple Smile
Иначе закусвам плодове, а обяда и вечерята ми са салати и още нещо- месо/ сирене/извара Simple Smile
gabrielad , надявам се шегуваш с това половин кафе и 2 солети  Peace
здравейй  Simple Smile не се шегувам въобще  Rolling Eyes браво за диетата и много минусии  Heart Eyes Simple Smile

# 640
добър ве4ер на вси4кии  Laughing има ли някой ? минавам да се от4ета половин кафе 5/6 солети 1/4 филийка хляб половин купи4ка супа 2 фастъка и пар4е шоколад  Laughing Laughing Simple Smile лека ве4ер и много минусии  Heart Eyes

# 641
добър ве4ер на вси4кии  Laughing има ли някой ? минавам да се от4ета половин кафе 5/6 солети 1/4 филийка хляб половин купи4ка супа 2 фастъка и пар4е шоколад  Laughing Laughing Simple Smile лека ве4ер и много минусии  Heart Eyes

предполагам, че никой не ти отговаря, защото има съмнения, че не си истински профил.

Аз все пак ще коментирам някои неща:
1, трябва да се запишеш на уроци по правопис. Не може на тези години да НЕ можеш да напишеш едно вярно изречение,
2, Аз съм 167 и тежа 63 кг, които намирам за нормални, но може и да смъкна 2-3 кила, а за твоите 41 кг нямам думи.
3, Храната, която ти си консумирала за цял ден, аз дори не я зачитам за храна (визирам - солети, хляб, фъстък,шоколад) т.е. на теб ти липсва истинска храна
4, освен да ограничаваш калориите, трябва да имаш сила за нормални ежедневни неща
Ти смяташ ли да работиш вече или още ще учиш?
Смяташ ли да имаш деца или още не се замисляш?
Смяташ ли да се чувстваш здрава и силна?
или само калории смяташ да смяташ...

# 642
Здравейте момичета,трудно ми е да закусвам,
защото цял живот съм била така и не мога и сега да свикна!
Знам,че трябва да се закусва ама не стАА при мен....Иначе
си броя калориите и хапвам яйца,кисело мляко,месо,супа и
салати,не съм много по плодовете.Ана тая мацка,дето яде по
една солетка и един фъстък,ще кажа само....Душко,да си жива и
здрава,аз съм зодия лъв и каквото ми е на сърцето,това ми е на устата,
така,че един съвет от кака ти-На колкото и години да си,50кг,тегло
никога не може да бъде нормално,аз съм 62 в момента и се
опитвам да сваля 6-7кг,на ръст 160 Heart EyesВсяка крайност
е безумие а ти нито се храниш правилно,нито е възможно да
бъдеш красива на тия кила!...Хубав ден на всички!

# 643
Здравейте момичета,трудно ми е да закусвам,
защото цял живот съм била така и не мога и сега да свикна!
Знам,че трябва да се закусва ама не стАА при мен....

това не е задължително! Хапвай си на обяд и вечеря и си брой калориите  Peace
много хора не закусват!

# 644

предполагам, че никой не ти отговаря, защото има съмнения, че не си истински профил.

Аз все пак ще коментирам някои неща:
1, трябва да се запишеш на уроци по правопис. Не може на тези години да НЕ можеш да напишеш едно вярно изречение,
2, Аз съм 167 и тежа 63 кг, които намирам за нормални, но може и да смъкна 2-3 кила, а за твоите 41 кг нямам думи.
3, Храната, която ти си консумирала за цял ден, аз дори не я зачитам за храна (визирам - солети, хляб, фъстък,шоколад) т.е. на теб ти липсва истинска храна
4, освен да ограничаваш калориите, трябва да имаш сила за нормални ежедневни неща
Ти смяташ ли да работиш вече или още ще учиш?
Смяташ ли да имаш деца или още не се замисляш?
Смяташ ли да се чувстваш здрава и силна?
или само калории смяташ да смяташ...
ехоо тук съм и искам да кажа които не вярва 4е профила е истински и аз съм сжалила толкова кг да пише на лс за снимки въпреки 4е не стм длъйна да доказжам нещо на някои както и да е не искам да зву4и заядливо  Simple Smile Simple Smile поне да се от4ета за днес супа положин купи4ка 1/4 филиика 2 кафета с мляко солети и шоколад 2 пар4енца  Hug Hug Embarassed лека ве4ер  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт