Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 11

• 107 739
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
Luciernaga, аз не се тегля всеки ден и не знам. Решила съм да отбелязвам само каквото отчита кантара в неделя сутрин.
Шефът Антонио, не ползвам myfitnesspal и не знам как работи. Пробвай да потърсиш някой сайт за сверка. Аз използвам LoseIt и ми показва калориите, които ми трябват да остлабна. Ако ще ти е от полза в момента съм 69кг на 170 ръст и трябва да се вмествам в 1500 калории. Когато почвам бях 74кг и калориите ми бяха над 1600.
И да се оплачат малко, тази седмица задържам. До почивката имам 6 дни и не вярвам да стигна целта от 68кг Sad Все пак до Нова година има време. Дано да ги стигна и задържа.

# 676
Шефът Антонио Май ти са с извадените калории. Т.е. тези до които да се вместваш. Съдя по това, че си с висок ръст и може би без изваждането биха ти показвало около 2000 к. Но за да нямаш съмнения, пробвай и на ръка по формула да видиш какво ще ти покаже.

# 677
Шефът Антонио, чак сега видях, че си си писала ръст и килограми. Със сигурност това са калориите, които ти трябват да за да отслабваш. И гледай да не падаш много под тях, за да не стресираш организма. И да не ги надвишаваш много също  Simple Smile  Аз гледам да се вместя в калориите за седмицата, т.е някой дни са повече, друг ден по-малко.

# 678
Благодаря ви, момичета.  bouquet Ами общо взето се движа добре с калориите, но работата ми е свързана с около 3-4 часа дневно ходене напред-назад бързо и с вдигане на леки до средно тежки тежести, които не смятам в разхода на калории, така че и да си превиша с 100-200 калории(което се случва рядко), не се притеснявам. Blush

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 18:56 от Шефът Антонио

# 679
Ти ще си усетиш сама. Има ли ефект и резултат, значи правилно действаш.

# 680
Идвам за отчет  Hug Ще ви споделя какво направих (не казвам, че е правилно и не го давам като съвет)
 Blush Защото обичам да се случват бързо нещата и да виждам резултати си взех хапчета който ми убиват апетита и намалих калориите на 1000 пия много вода и в менюто ми присъства предимно протеин (телешко и пилешко не тлъсто месо) Позволявам си малки десертчета ("Република" кокос или "Баунти") и салати (правя си салата от зеле и много магданоз, оцет, зехтин, хималайска сол)
4 дни - 2кг. Може би от тях има и вода, ще си покаже. Тези дни са ми и по-активни (ходя около час след работа)
Четох че , дробчета, сърчица и воденички нямат много калории (за 100 около 150 кал) Аз много обичам и с малка порция ориз ми е перфектно Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 05:17 от Africana

# 681
Здравейте, и аз идвам с отчет на 19-тия ден от началото на спирането на сладко и тестяно и броенето на калории. Имам минус от 5 кг днес, 1 см от бедрата, 2 от ханша и 4 от талията newsm18. Продължавам напред.
В момента чета старите теми и се надъхвам още повече  Laughing

# 682
Ами хайде и аз на отчет 20-ти ден от намаляването на калориите в режима ми. Кантара показва -2,5 кг. (52,5) Тоест сега съм точно по средата от началото до поставената цел. Тези 20 дни калориите варираха от 1000 до 1400 (предимно от протеини) Не съм променяла физическото натоварване, тоест заседнал начин на живот Embarassed Пия една идея повече вода (1,5л.) Ами това е засега от мен. Доволна съм Simple Smile

# 683
  • Велико Търново
Чудесен резултат, Африкана!

# 684
Чудесен резултат, Африкана!

Благодаря  Сиска Hug Забелязах, че първите 2кг. ги свалих бързо, явно съм "събудила" метаболизма, но след това по 100-200 гр. нагоре-надолу. И този половин килограм доста повече време ми отне. Нищо,аз продължавам в същия дух, пък, ако след 20 дни не съм достигнала заветните 50кг. ще се пробвам да намаля още малко от приема на калории Simple Smile

# 685
Ами хайде и аз на отчет 20-ти ден от намаляването на калориите в режима ми. Кантара показва -2,5 кг. (52,5) Тоест сега съм точно по средата от началото до поставената цел. Тези 20 дни калориите варираха от 1000 до 1400 (предимно от протеини) Не съм променяла физическото натоварване, тоест заседнал начин на живот Embarassed Пия една идея повече вода (1,5л.) Ами това е засега от мен. Доволна съм Simple Smile

А преди намаляването на калориите, колко средно приемаше? Т.е., с колко ги намали?

# 686
Преди това приемах около 2000 кал. Ако трябва да бъда честна доста често съм ги надвишавала дори  Embarassed Така или иначе съм тук, ще споделя, че заковах на 52 кг.и нито грам не мърдам надолу, поне засега...хапвам си около 1400 кал.

# 687
А смяташ ли въгехидратите ти до колко са на ден?

# 688
А смяташ ли въгехидратите ти до колко са на ден?

Rolling Eyes Да си призная не гледам съотношенията много много, тъй като знам, че ваглехидрата не е за препоръчване съм го намалила и наблягам на протеин, но по начало си обичам ваглехидрати и в никакъв случай не се лишавам от тях  Naughty

# 689
Здравейте момичета,и аз броя калории.Обаче
имам чувството,че някъде греша,предполагам
че е от различните калкулатори ooooh!Бих
помолила някоя от вас,от по-вещите за помощ!
за точно изчисляване на нужните ми дневни
калории!Ще бъда благодарна! bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт