Да преправим старите мебели с любов - тема 26

• 77 874
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
звяр, но с чар, стрелките ти не са криви, просто шарката на шкафа е дизайнерски леко асиметрична!  Peace
Много добре се е получило.

# 256
  • bad@ss
 Hug
Да де,  в днешно време на напъните и несполуките им викаме "дизайнерски".
Усмихна ме, мерси за което  Wink

Разбрала си ме. Шарките, а не стрелките  Blush

# 257

звяр, но с чар , аз пък не виждам никакъв дефект newsm78(очила не нося, очите са ми в ред)!Супер си е раклата! Heart Eyes  bouquet

Скрит текст:
Да не си девИчка, та така се вглеждаш в детайлите и само кусури намираш? Grinning

# 258
  • bad@ss
Ще взема вече да ви повярвам и да се поуспокоя  Hug
Всъщност вече ям сладолед и почти не ми пука  Mr. Green

Водолей съм  Flutter

# 259
Зверче, не си сама в лудостта си! Grinning
Раклата си е ОК, но аз пък се влюбих в масата ти  Heart Eyes
И аз съм същата-искам да е съвършено и се взирам непрекъснато, но това е невъзможно-все пак ръка го прави и там е чара. Сякаш напук непрекъснато се залепят микроскопични буболечета, а и кошчията реши да си изхвърли боклука точно когато намазах и ми посипа боклучки...е, оправих ги, но разбрах, че едва ли е необходимо да съм перфекционист до такава степен Simple Smile
Днес се скапах, но напреднах доста.
Току що малчо ми одра едната вратичка, но ще я "излекувам" след монтажа Grinning

# 260
Здравейте, посъветвайте ме кой номер шкурка да използвам за шкурене не палети.

# 261
  • bad@ss
И аз съм същата-искам да е съвършено и се взирам непрекъснато, но това е невъзможно-все пак ръка го прави и там е чара.
Съгласна  Heart Eyes
Знам, че си се захванала с доста мащабен проект. Ще ти покажа аз какво направих със старите мебели в дневната, не че са кой знае какво вдъхновение, но все пак. Аз съм ги показвала в стара тема, сигурно много хора са ги виждали, но заради теб...

Скрит текст:

Всичко беше "сбирнщайн", съответно - 20 цвята, тонове и подтонове  Mr. Green Един модул оттук, един оттам и взеха да ме дразнят  Crossing Arms Основната секция беше нещо такова. Обаче  в зелено, жълто, леле, къде ми е бил акълът. Като я купувахме, просто бяха такива, а и беше по-бюджетна.
Всичко е минавано с латекс и лак. Около 2 години вече - никакви проблеми с покритието  Peace

Извинявам се за безпорядъка на снимката, не съм заклета домакиня  Blush

Почти всичко в тая стая е един вид DIY. Обичам да творя. Ето го и полилеят ми от бутилка:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 09:40 от звяр, но с чар

# 262
  • В градината...
Полилеят е Уау  Peace

# 263
И аз съм същата-искам да е съвършено и се взирам непрекъснато, но това е невъзможно-все пак ръка го прави и там е чара.
Съгласна  Heart Eyes
Знам, че си се захванала с доста мащабен проект. Ще ти покажа аз какво направих със старите мебели в дневната, не че са кой знае какво вдъхновение, но все пак. Аз съм ги показвала в стара тема, сигурно много хора са ги виждали, но заради теб...

Скрит текст:

Всичко беше "сбирнщайн", съответно - 20 цвята, тонове и подтонове  Mr. Green Един модул оттук, един оттам и взеха да ме дразнят  Crossing Arms Основната секция беше нещо такова. Обаче  в зелено, жълто, леле, къде ми е бил акълът. Като я купувахме, просто бяха такива, а и беше по-бюджетна.
Всичко е минавано с латекс и лак. Около 2 години вече - никакви проблеми с покритието  Peace

Извинявам се за безпорядъка на снимката, не съм заклета домакиня  Blush

Почти всичко в тая стая е един вид DIY. Обичам да творя. Ето го и полилеят ми от бутилка:
Скрит текст:

Ооооо, този гардероб съм го виждала в предишни теми, това не беше ли тийн гардероба?  newsm78 Надявам се не те бъркам с друг потребител  Blush Страхотни неща си сътворила, а попилея наистина е УАУ!  #Crazy
Днес за пореден път от 5,00ч. съм на "нивата"  Tired Вижда му се края на грозилището  Mr. Green "Изядох" го на един дъх  Mr. Green

# 264
  • bad@ss
Същият гардероб е  Laughing Беше за сина ми, но не се побра където искаше и му купихме по-тесен. Аз мислех да го белосам и него, ама го оставих така. Нарочно  Mr. Green

# 265
  • Бургас
звяр, но с чар, дай по-близка снимка на полилея и сподели как се изработва - страхотен е!

# 266
  • София
звяр, но с чар с огромно удоволствие разгледах и аз   Simple Smile
mimoza7710 с нетърпение чакам да видя новият ти гардероб  Mr. Green Искам да те попитам къде и каква марка бои тонира, цена? Може и на ЛС, ако се счита за реклама. Май сгазих лука аз, като постнах линк към един блок преди няколко дни ....  Embarassed

Ето и моята секция, която трябва да претърпи промяна http://prikachi.com/images/655/7410655g.jpg
На 20 год. е /останала от родителите на мъжа ми/, но заедно с холната масичка решихме да не ги сменяме още поне няколко години. Стабилни и здрави мебели са, с приятно заоблени ръбове, подходящи за малко дете.
Над ТВ беше също със стъклени вратички. Махнах ги, качих нагоре плота и оставих само един стъклен рафт. Пораздвижи се, но искам да махна украсните орнаменти и да боядисам вратичките в светло. Чудя се дали да рискувам и да намажа и останалата част, не ми харесва червеникавият отенък  newsm78
Ето цвета на паркета и вратите http://prikachi.com/images/658/7410658b.jpg, ето и дограмата и стените http://prikachi.com/images/661/7410661g.jpg

Ще съм благодарна на съветите ви! Дали има нужда от леко шкурене, или направо с Бороконтакт и водоразтворимата боя?
Благодаря предварително   bouquet

# 267
звяр, но с чар с огромно удоволствие разгледах и аз   Simple Smile
mimoza7710 с нетърпение чакам да видя новият ти гардероб  Mr. Green Искам да те попитам къде и каква марка бои тонира, цена? Може и на ЛС, ако се счита за реклама. Май сгазих лука аз, като постнах линк към един блок преди няколко дни ....  Embarassed

Ето и моята секция, която трябва да претърпи промяна http://prikachi.com/images/655/7410655g.jpg
На 20 год. е /останала от родителите на мъжа ми/, но заедно с холната масичка решихме да не ги сменяме още поне няколко години. Стабилни и здрави мебели са, с приятно заоблени ръбове, подходящи за малко дете.
Над ТВ беше също със стъклени вратички. Махнах ги, качих нагоре плота и оставих само един стъклен рафт. Пораздвижи се, но искам да махна украсните орнаменти и да боядисам вратичките в светло. Чудя се дали да рискувам и да намажа и останалата част, не ми харесва червеникавият отенък  newsm78
Ето цвета на паркета и вратите http://prikachi.com/images/658/7410658b.jpg, ето и дограмата и стените http://prikachi.com/images/661/7410661g.jpg

Ще съм благодарна на съветите ви! Дали има нужда от леко шкурене, или направо с Бороконтакт и водоразтворимата боя?
Благодаря предварително   bouquet
Sofya, моного ти благодаря зя идеята само корпуса да е венге-спести ми доста усилия Grinning, подробно инфо ще дам в темата за цветове, цени и марка-надявам се ще е полезно инфо. Скапана съм, в момента реанимирам, чакам ММ да се прибере и окачи първите вратички, за да види дали са ОК пантите, които взехме или ще сменяме...на финала съм, по-нетърпелива и не щадяща сили и време от всякога! Евала на дечицата, че влизат в положение и ме оставят да работя и почивам! Чувството е незаменимо и уникално по своему - от месеци чета тази толков полезна за мен тема и се радвам, че по един или друг начин ще стана част от нея!
Линка към блога прегледах с удоволствие, но не ми остава време да го коментирам, вярвам ще ме раберете - идеен, полезен и впечатляващ!

# 268
  • София
Аааа коя е темата за цветовете  newsm78
Извинете за спама!

# 269
Аааа коя е темата за цветовете  newsm78
Извинете за спама!
Имах предвид, че ще дам подробно инфо в темата, а не на ЛС, относно марка боя, цвят /всичко що сме забъркали подробно, защото може да е от полза на някого/ и цена, ама така е-през телефона поствам и пиша небивалици щото бързам да не се отплесна и да не изтече сесията, че току виж поста не се публикувал и писането се оказало напразно...

Общи условия

Активация на акаунт