Да преправим старите мебели с любов - тема 26

• 77 888
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря!
Много е хубава таблата  Heart Eyes При мен захвата е по-различен, но съм го взаимствала от направата на табла и не само. Приех го като утвърдена техника в занаята и затова ми стана интересно. Дълбочината на копчетата, а от там обема и релефа са според желанието Grinning Получават се гънки.
Следобедната ми работа беше съсипана буквално за 3мин Sad Не ме питайте, не ми се говори... Наревах се едно хубаво и утре с нови сили /дано събера/.

# 496
Мимозке, успокой се и се наспи - като в "Отнесени от вихъра" - И утре е ден. В този труд винаги има изненади, но това не бива да ни отказва. Когато свършиш и имаш врмем ще ни покажеш какво си създала и как, ако не е тайна.   bouquet

# 497
Наспах се! Grinning
В този занаят се работи с любов, прецизност и не на последно място мноооого мерак, за да се получат нещата. Повече не давам на никой да ми пипне ни-щи-чко.  Naughty

# 498
Майсторици  Hug
Деби Травис се вихри и хвърля идеи по БТВ Лейди- 7.30 - 8.00 делнични дни  Peace

# 499
Момичета, здравейте. Имам нужда от идея и не открих по-подходяща от тази тема за питането си.

Скрит текст:

Това е вратата към стълбището. Както виждате е остъклена и когато се светне лампата на стълбите през нощта не е особено приятно щото светва в целия апартамент. Иска ми се да сложа някакви пердета, за да намаля ефекта на осветяването. Обаче всички корнизи, които гледах са доста големи.  Дайте идея какъв подход да имам към решаване на въпроса. Не ми се иска да са трайно прикрепени, защото все пак от време на време трябва да се свалят и да се перат.

# 500
Сложи фолио на стъклата.

# 501
Обмислила съм и фолио, но предпочитам да не бъде. По-топло и уютно е с плат.

# 502
Обмислила съм и фолио, но предпочитам да не бъде. По-топло и уютно е с плат.
Две пирончета, ластиче или връзка и перденца по желание  Hug
Нещо такова:

# 503
Чудна идея! А дали на прозореца над вратата да направя две или едно перде? Той не се отваря така или иначе

# 504
Както ще ти е по-удобно, но ако е цяло ще трябва да сложиш пирончеи по средата, за да не висне  Peace Направи и лек набор.  Heart Eyes

# 505
Да, и на мен такива ми харесват повече.
На тръба нанизани лесно се свалят за пране.

Може и от типа на щорите.

Чудна идея! А дали на прозореца над вратата да направя две или едно перде? Той не се отваря така или иначе

Както ти харесва повече, симетрично ще е и в двата варианта. Аз бих сложила 1 Peace

# 506
Не се сърди човече, гледах за такива тръби, но всички, които видях са доста големи. Къде мога да открия по-тънка?

# 507
От профилче /за кабели/ няма ли да стане?  newsm78

# 508
Момичета, здравейте. Имам нужда от идея и не открих по-подходяща от тази тема за питането си.

Скрит текст:

Това е вратата към стълбището. Както виждате е остъклена и когато се светне лампата на стълбите през нощта не е особено приятно щото светва в целия апартамент. Иска ми се да сложа някакви пердета, за да намаля ефекта на осветяването. Обаче всички корнизи, които гледах са доста големи.  Дайте идея какъв подход да имам към решаване на въпроса. Не ми се иска да са трайно прикрепени, защото все пак от време на време трябва да се свалят и да се перат.
В Бриколаж, на щанда с пердета има лайсни за перденца с различна дебелина, дължина и цвят, които се закрепват с винтчета. Измери си ширината, която искаш да обхванеш с перденце. Имаш 4 прозорчета Х 2 лайсни= 8 лайсни. Те са по 2 в пакет или 4 пакета Х 5лв.= 20лв. Като тези http://markita.net/prachka-za-perde-razteg-80sm-2br-byala-1244.html  ширината им се променя, разтягат се.
Ако искаш още по- евтино, залепваш с яко лепило широко велкро на вратата, а на перденцата го пришиваш, за да можеш да ги сваляш.

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 13:22 от СедеФка

# 509
Седефка, благодаря за информацията. Не съм ходила до Бриколаж - ще отида да видя и направо да взимам лайсни.

Общи условия

Активация на акаунт