Нашите кухни - тема 53

• 95 606
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • Раковски
За мивка избрах на ФАТ - граниксит 90/49 см. Реших, че друго няма да ми трябва, след като ще има съдомиялна.

Има по-добри мивки около тази и малко нагоре цени.

# 511
  • Раковски
Здравейте!

Идвам само за консулт. Избираме гранит за плот и гръб, но този , който харесахме, вече го няма. Сега пак колебания... ooooh!

Вижте роза бета, но има по нея и други цветове. Избирайте гранита да не е с шупли и по-малко пори, че това го прави по-слаб. Инак аз си бях харесал този отдолу за в нас ама ще я правя с обикновен плот.

http://www.monolit1994.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82/details-8.html#

# 512
  • на североизток от Рая
 Благодаря, Шадоумен!
 Но ние избираме гранит от наличния в града ни. Нали трябва да ни вземат размери, да го обработят, да го поставят. Бихме искали да отидем в друг град, с повече избор, но горепосочените причини ни спират.

# 513
  • Раковски
Питайте, па мое да ви доставят.

# 514
Защо сте против кръглите мивки? Смятате, че са неудобни или друга причина?
Нашата е от тези. Снежно бяла и много лесно се поддържа. Не задържа мръсотия.
http://shop.moebelplus.de/Kategorien/Kuechenspuelen/Granitspuele … i3667-51474-0.htm

# 515
  • Раковски
На вашата мивка смесителя вероятно е на мивката, а на тази трябва смесителя да е на плота което за мен е предпоставка за бъдещ проблем.

# 516
Здравейте!

Идвам само за консулт. Избираме гранит за плот и гръб, но този , който харесахме, вече го няма. Сега пак колебания... ooooh!

Този гранит как би стоял при светли вратички на шкафчетата?
Според мен гранита се връзва с цвета на пода, има някакво сиво-бежаво, което съвпада и при двата. Какви са плочките на пода? Много ми харесват.

# 517
     neli mar4, би ли казала какви са плочките, и на мен много ми харесаха, че сега сме на такава вълнА?

# 518
  • на североизток от Рая
 Момичета, ей сега ще намеря линк и ще ви покажа плочките. Радвам се, че ви харесват. На KAI Group са, гранитогрес.

Ето я серията:

http://www.kai.bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82% … 1%80%D0%B8%D0%BE/

Ще покажа и мои лични снимки след малко.

снимката е от магазина. Ние взехме плочки като тези в средата:

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 09:07 от neli mar4

# 519
    Благодаря, стоят наистина добре. А цветът на шкафовете какъв се води?

# 520
  • на североизток от Рая
    А цветът на шкафовете какъв се води?

Този цвят е венге, но вратичките няма да са такива. Те ще са светли.

# 521
За мивка избрах на ФАТ - граниксит 90/49 см. Реших, че друго няма да ми трябва, след като ще има съдомиялна.

Има по-добри мивки около тази и малко нагоре цени.

не от тази фирма или не този модел, shadowman?
Нашият плот ще бъде обикновен - термоплот, макар да исках гранитен, но фирмата, с която работим - Детелина - Пловдив (или по-скоро Велинград), не правят такива...Някой ден, може би, ще направим промяна.

# 522
Здравейте, и аз съм на вълна кухня, в много начален етап- имам вече една оферта и чакам втора и пак ми се ще да обиколя още фирми. препоръчайте, моля ви за София, освен тези, които са на първата страница. Снощи четох темата до 4 ч.. Насочила съм се към термоплот в дървесен цвят, дори ми харесаха някои от тези които показвате по-напред в темата. Сега обаче една приятелка ми вкара мухата за така наречения минерален плот. Вчера в шоурума, в който ходихме го имаше изложен, но даже и не попитах на каква цена е, защото консултантката каза, че е почти на цената на техническия камък. в крайна сметка аз имам 3,2 м. плот и може и да не ми излезе толкова скъпо. Друг е въпроса обаче- заслужава ли си този материал и какви са му предимствата. Ако някой може да ме насочи с някаква ориентировъчна цена ще съм много благодарна.

# 523
  • София
neli mar4 плочките са ти много хубави, и кухнята се очертава страхотна  Peace

# 524
  • на североизток от Рая
neli mar4 плочките са ти много хубави, и кухнята се очертава страхотна  Peace

Благодаря!  Hug
 Как ми се иска да му се вижда края. Но само да стане, веднага ще я покажа.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт