Нашите кухни - тема 53

• 95 046
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • В градината...
Е, то има фирми и фирми. Точно в Русе ни нарязаха и окантиха кухнята - 7 метра за 1200лв.

# 91
  • Русе
Е, то има фирми и фирми. Точно в Русе ни нарязаха и окантиха кухнята - 7 метра за 1200лв.

Русе и Масив са две крайно несъвместими неща. Не съм се занимавала с тях въобще. Само на оглед и оферти за МДФ, имитация на масив, дори и за ПДЧ исках цени. Като им ги видях, веднага избягах оттук, както и се бях насочила.

Може и за по-евтино да си намериш, даже и за сглобена.

# 92
Мили дами ... днес ходихме в Еником М в Дружба и се влюбих ... Само вижте тази кухня --->>> http://www.enikom-m.com/bg/product/0/kuhnya-viena-klasik/60362-3_12.html  newsm76

Та сега се чудя ... някакви отзиви за фирмата и качеството им на работа? Simple Smile

Ооооо имам чувството, че ще сънувам тази кухня Simple Smile

Другата ми чуденка е в какъв стил се предполага да дообзаведем остатъкът от стаята (понеже е кухня + хол) ... та не мога малко да си го представя ... Идеи?

# 93
Мили дами ... днес ходихме в Еником М в Дружба и се влюбих ... Само вижте тази кухня --->>> http://www.enikom-m.com/bg/product/0/kuhnya-viena-klasik/60362-3_12.html  newsm76

Та сега се чудя ... някакви отзиви за фирмата и качеството им на работа? Simple Smile

Ооооо имам чувството, че ще сънувам тази кухня Simple Smile

Другата ми чуденка е в какъв стил се предполага да дообзаведем остатъкът от стаята (понеже е кухня + хол) ... та не мога малко да си го представя ... Идеи?

Прекрасна е. Аз също харесвам този стил, но съм се насочила към по-тъмен цвят, защото ще пада голямо чистене, за да се поддържа този прекрасен външен вид:)

# 94
Sonderzeichen ... и мен малко толкова светла кухня ме плаши, но помещението ни е дълго и не предполага тъмен цвят ... ще изисква сякаш много светлина  Thinking

# 95
  • Раковски
Дървото си е дърво, верно е по-скъпо. За подобна кухня ми дадоха цена на врати и видими детайли около 1700 лв като дървото е дъб/ясен като цената е една, тези дървета ставали най-добре като се обработят.

# 96
  • Раковски
Ето за тази става дума.

# 97
  • Русе
Мисля, че е много добра цена за дъб/ясен (прилича много на моята, макар й по-малка). Букът е малко по-евтин, но е въпрос и на шарки какво ще си хареса притежателя. На мен например оцветен ясена малко по-малко ми хареса. Понеже търсехме състарено, но кафяво. На бяло седи по-добре сякаш.

# 98
Дървото си е дърво, верно е по-скъпо. За подобна кухня ми дадоха цена на врати и видими детайли около 1700 лв като дървото е дъб/ясен като цената е една, тези дървета ставали най-добре като се обработят.

Какво значи цена за врати и видими детайли? Друго  какво остава освен уредите?

# 99
Какво значи цена за врати и видими детайли? Друго  какво остава освен уредите?

И мен ме интересува това. Помолих и за фирмата на лични, предполагам, че тук би се приело като реклама.

# 100
  • Русе
Корпусът на мебелите е МДФ обикновено, само вратите и страниците, които се виждат се прави от масив.

# 101
  • Бургас
И на мен ми направи впечатление именно това.

# 102
  • София
Тези 7000 лева в еником доколкото виждам са за кухня 3 метра, а тази на картинката не ми се струва да е толкова. 
Имайте предвид, че фирмата производител вероятно е друга и може да излезе по-евтино ако поръчвате директно от  нея, а не от магазина.
Иначе аз съм доволна от нещата, които съм си купувала в Еником. Например имам диван поръчан там - не е мръднал за близо 6 години постоянна употреба. Магазинът си работи с добри производители според мен.

То на тази кухня нямаш кой знае какъв избор. Доста е задължаваща като цвят и форма, особено ако я избереш с порцелановите дръжки и всичките красоти от снимката.
При всички случаи елементи от линията на кухнята трябва да присъстват, но тя ще ти бъде акцента в помещението.

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 10:25 от В@ня

# 103
  • Раковски
В случая корпуса ще е бяло фладер ПДЧ а всички видими детайли (страници, дъна и други за които не се сещам ще са от мдф/пдч фурнир.

# 104
Здравейте, предстои ми да си направя нова кухня, в момента сме на фаза груб строеж / което ,ми дава размерите, но не и разположението/, имам молба да ми препоръчате фирми от Русе, от които сте доволни... Ходих до две фирми, от едната ще ми подготвят няколко проекта с цена, според използваните плоскости, а от другата първите думи на човека бяха "Никой не може да ви даде проект и цена, ние ако дойдем, ще направим проект и  на място ще сключим договор за изпълнение /на 80 км. сме от Русе/", съответно това не ме устройва, как ще се хвана за нещо без да мога да го сравня. Сега разчитам на мнения....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт