Нашите кухни - тема 53

• 95 144
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • В градината...
Ооо, у вас войната е започнала  Joy Joy

# 376
  • София
Здравейте, най-накрая избрахме фирма, проект и решихме материала на вратичките да е естествен - бук. Трябва да реша дали да е байцван или обработка с масло... Някой знае ли подробности как се износва и как се поддържат двете технологии, кое е по-подходящо за кухня.

# 377
Ще споделиш ли на коя фирма се спряхте, че аз още не съм поръчала.

# 378
  • Варна
Здравейте,
Харесахме хладилник LG от магазин за уреди с транспортни дефекти. Дефекта, който ми показаха е "козметичен" и не ме притеснява. Може ли да ме насочите за какво трябва да огледам и да внимавам? 

# 379
Мариета, у вас е купона е на макс  Mr. Green Има ли поражения на комина или оцеля?

# 380
  • ГОре на черешата...
Ааа, Бибиту, чакай, още не сме стигнали до комина. Сега къртим мивката, ама нещо се опъва, та утре ще вземаме по-голям къртач.
Скрит текст:
Да не повярва човек - ММ нито веднъж не се развика, бреей, остарява  Laughing

А за купон - купон си е, нищо вече не знам къде, чинии мия под душа, само не знам какво ще правим като свършат гащите и чорапите  hahaha

# 381
  • В градината...
значи къртите мивки  Joy hahaha hahaha

# 382
  • на североизток от Рая
значи къртите мивки  Joy hahaha hahaha

Аааа, и ниЙ къртим, и ниЙ. ВекИ месец и повече се подвизавам в банята да мия. Такъв километраж навъртам у нас от една точка до друга докато намеря, пренеса, после върна на мястото му всичко, което ми трябва. То не е истина това, не съм сънувала такъв сън, това сякаш не  е у дома. И застой има, всичко е на макс. А ми стана толкова безразлично всичко, нито имам трепети за нова кухня, нито мечтая как ще изглежда. Просто ми мина.  Tired

# 383
 YASEMINA, чудесна кухня и любимото ми принт стъкло! И аз планувам да сложа за гръб от него, само че нощен изглед. Откъде си го поръчала и как сте поставили контактите - на плота или върху стъклото?

# 384
Благодаря ти DANIBOR.Ами ние си го направихме на стикер,поръчахме си го от една печатница.И отгоре стъклата.Контактите са от долната страна на горните шкафове.На едната снимка се вижда,точно над микровълновата .Но ще си слагаме едни первази и ще се скрият.Обещавам,когато е напълно готова да кача,по-хубави снимки.

# 385
  • ГОре на черешата...
1:0 в наша полза - мивката се предаде  Mr. Green

# 386
  • В градината...
Йасемина, чакаме още снимки  Peace

# 387
Ще има,обещавам Simple Smile

# 388
  • Варна
Здравейте, най-накрая избрахме фирма, проект и решихме материала на вратичките да е естествен - бук. Трябва да реша дали да е байцван или обработка с масло... Някой знае ли подробности как се износва и как се поддържат двете технологии, кое е по-подходящо за кухня.

Montesito, едва ли ще съм ти полезна, но...... Аз поръчах кухнята с дървен плот - дъб. И решихме да е омаслен. Каквото стане!  Peace

# 389
  • София
Търсех в Интернет, така и не намерих предимства или недостатъци за байцването или маслото... Надявам се някой от опит да сподели

Общи условия

Активация на акаунт