Нашите кухни - тема 53

• 94 725
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Шадоу,благодаря.А къде в Пловдив да ги търся.Почти се бях спряла на вратичките на Модекс ,а не знам дали те правят полиестерни.Айде пак почвам да търся из нета

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 08:10 от renydent

# 601
Шадоу,благодаря.А къде в Пловдив да ги търся.Почти се бях спряла на вратичките на Модекс ,а не знам дали те правят полиестерни.Айде пак почвам да търся из нета

ей тва ровичкане вече ще ме довърши... Laughing
Кой къде - аз плувам в океан от информация - пък иначе не мога да плувам  Wink
Дали ще стане по-лесно с другите стаи - предстои ми обзавеждане на цяла къща  Thinking
Все още избирам и цветове, и разположение, слава Богу, таз нощ стигнах до 52-ра тема благополучно - ама изводите няма да се харесат на ММ, че реших отвора за аспиратора да се увеличи - оставена е дупка 110 мм, няма как да стане за голямото помещение холо-кухня-трапезария 48 кв.м.  newsm78
И защо се съгласих с него хладилника да остане извън планирането на кухнята - зад бар-плота, да ми се чуди човек??? Освен да го оставя дневален там да ми носи продуктите... Laughing
Пък като иска голям хладилник, нещо подобно
http://www.technopolis.bg/b2c/details/664833/P11100302/Hladilnik … -SHARP-SJSC700VBE
не знам как да го вкарам вътре в цялата система...За вграждане не ми се иска, каквито сме каръци, как мине гаранцията на уредите ни, веднага се развалят, и то така, че купуваме директно нови...до следващата гаранция.Ако вградя този хладилник, каква е вероятността след 5 години да намеря пак същата ширина примерно...Седя си и си се чудя...И съм в прекрасно състояние на духа просто, иде ми да се  #2gunfire

# 602
  • Пловдив
Аспираторът е важно нещо.Хич не го пренебрегвай.В момента с с един малък на тека.Дърпа си аспираторът ама хич не е за това помещение-над 50 кв-кухня трапезария и хол.Сега съм взела евролукс 900 кубика каминен тип-надявам се да се реши проблема.Колкото до хладилника съвет не мога да дам-моя е двоен и няма как да се вгради ,доволна съм от него и не смятам да го сменям

# 603
А какви са ви наблюденията за аспиратори  LINO, познат майстор ни каза,че вътре били с мотор Faber. Има един модел, който е за голяма кубатура, мощен е а мин. ниво на шум е много ниско.
Цената му пък, е повече от приемлива.
този е: http://www.geraka.com/221-iztegliashti/5330-aspirator-eurolux-li … 60-a90-mcf-x.html

Аз съм с такъв модел. Наистина е безшумен. Моето помещение е около 55 кв. и идеално се справя. Не се усеща никаква миризма- кухнята и дневната са ми едно помещение. Работи на втора степен.   Аз доста рових в нета , но не намерих много мнения по въпроса.  Между другото плота и печката също са ми лино.

Благодаря, че сподели, него избрахме и поръчахме.

# 604
renydent

къде стои твоя хладилник? Аз преработих малко плана специално заради него.Е, не направих шкафовете догоре, както исках да са, но гледах как ще се впише хладилникът вътре в пространството. И измислих това - не ми стои зле. И да се наложи да се сменя, ако е по-тесен, пак ще стане, пък по-широк едва ли ще намерим - ММ избра някакъв, дето го търсих тази сутрин, но не го намерих - 85 см широк. В бъдеще, като си останем двама старци сами, едва ли ще търсим такъв... Grinning

http://prikachi.com/images.php?images/194/7457194w.jpg

Но за аспиратора ще настоявам на всяка цена. Добре,че синът е голям, ще го нахендря да издъни той стената... Wink

# 605
Аз съм с такъв модел. Наистина е безшумен. Моето помещение е около 55 кв. и идеално се справя. Не се усеща никаква миризма- кухнята и дневната са ми едно помещение. Работи на втора степен.   Аз доста рових в нета , но не намерих много мнения по въпроса.  Между другото плота и печката също са ми лино.

А с кой точно модел сте? Защото са показани два - единият е 199лв., другият - 235 май. С по-мощния ли? Много му е примамлива цената и му се зачудих. Трябва ми за помещение 37-38кв.м.  Rolling Eyes

# 606
  • Пловдив
И аз го загледах...
Абе в какви апартаменти живеете Rolling Eyes Всекидневни по 55кв. и 37...направо ме изумихте Thinking

# 607
  • на североизток от Рая
И аз го загледах...
Абе в какви апартаменти живеете Rolling Eyes Всекидневни по 55кв. и 37...направо ме изумихте Thinking

Често си задавам същия въпрос. Моята кухня е 12-13 кв. и майсторът като дойде каза, че е голяма.  Rolling Eyes

# 608
  • София
нищо изумително няма предвид това, че в новото строителство дневната и кухнята са в едно помещение. Моята кухня е доста голяма и всеки като дойде вкъщи все ме пита що не съм си ги съединила. Ами не искам да са ми съединени де! Блокът е строен 96-97ма година. Още по-изумителното за хората е как може трапезарията и дневната да са ми отделени. Кощунство е сякаш.

# 609
  • Пловдив
Съгласна съм...но и моята/бъдеща/ е нормална,не бих казала голяма и не е повече от 30кв. Wink

# 610
  • София
Аз не знам моята колко голяма е, но има място за маса за 6 човека и място да се минава, освен шкафовете, което за мен си е чист късмет. Отделно имам място за трапезария, в която спокойно може да се побере маса за 12 човека (не, че ще слагам такава) и отделно хол. Съединено в съседните апартаменти това е половината от апартамента - около 50 кв. Не знам дали ми е правилно налбюдението, но в най-новото строителство отнемат от площта на спалните и те са като кутиики за сметка на дневните помещения... Важното е разнообразие за всички вкусове да има де.

# 611
Момичета,
споделете мнение за домакински ел.уреди CATA - испански са, но сякаш не съм виждала по магазините да ги продават свободно. Или просто аз не съм влизала в правилните магазини  Grinning

# 612
  • Пловдив
Аз живея в къща.Затова пространствата са големи.
На въпроса за хладилника.Кухнята е П образна и хладилника е първи уред до стената-плота и шкафовете започват от него.Според мен така е най ергономично .Хладилник, плот,мивка, пак плот и накрая са котлони и фурна.

# 613
Нашият ап. ще е 110-115кв.(етаж от къща), холът и кухнята ще са обединени (държахме умишлено на това, защото ни е по-удобно) - 37кв.м. са те общо. Всеки си избира разположението според навиците  Peace Аз не искам да се чувствам изолирана готвейки, а все имам нещо за правене в кухнята. Преценихме, че за нас това е вариантът  Wink

# 614
renydent
няма как да започна с хладилника - ще изгубя пространството под прозореца така...А ми се иска да го използвам. Ще мисля още, време има....

Общи условия

Активация на акаунт