Нашите кухни - тема 53

• 94 720
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
ох здравейте знам че не съм във точната тема но искам да питам как да си направя собствена темичка искам да питам някой неща но не намерих в настройките Sad моля ви кажете

# 616
  • Пловдив
Мисля че неможеш да създаваш нова тема докато нямаш определен брой коментари Simple Smile Hug

# 617
благодаря ти че ми каза поне няма да се мъча да търся

# 618
  • Варна
renydent

къде стои твоя хладилник? Аз преработих малко плана специално заради него.Е, не направих шкафовете догоре, както исках да са, но гледах как ще се впише хладилникът вътре в пространството. И измислих това - не ми стои зле. И да се наложи да се сменя, ако е по-тесен, пак ще стане, пък по-широк едва ли ще намерим - ММ избра някакъв, дето го търсих тази сутрин, но не го намерих - 85 см широк. В бъдеще, като си останем двама старци сами, едва ли ще търсим такъв... Grinning

http://prikachi.com/images.php?images/194/7457194w.jpg

Но за аспиратора ще настоявам на всяка цена. Добре,че синът е голям, ще го нахендря да издъни той стената... Wink

Аз бих сложила хладилника в другия край на П-то, за да не разделя така плота от барплота. Под прозореца бих сложила мивката, а фурна-котлони-аспиратор - в средата на дългата стена  Peace

# 619
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз бих сложила хладилника от дясно, там цялата редица бих я направила с колони, без плот, дългата стена си остава така, бих махнала и стъклото, което имитира бар плот.

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 15:35 от gadamer

# 620
  • Пловдив
С каква програма си правите проекта за кухните да визуализирам и моята луда идея и да ви я предоставя за одобрение Simple Smile

# 621
момичета, съобразявам се с контактите и водите, които вече са монтирани - отляво надясно на 115 см има контакт за фурна и котлони, на 270 см - обратни води, на 325 см - контакт за съдомиялна...
Общо стената е 415 см. Сега измислих друго разположение, мисля, че е по-добро, но ако имате препоръки, ще се радвам да ги чуя

http://prikachi.com/images.php?images/966/7457966O.jpg

в по-близък план

http://prikachi.com/images.php?images/963/7457963n.jpg

Благодарна съм за всяко мнение, тази нощ до 3 сутринта се мятах в леглото да мисля и преценявам, вие минахте ли през такъв етап - нормална ли съм все още  newsm78

# 622
програмите ги има в началото на темата , аз се справих по-лесно с alno, отколкото с kitchen draw, можете да ползвате и на ИКЕА от сайта им

# 623
  • ГОре на черешата...
Благодарна съм за всяко мнение, тази нощ до 3 сутринта се мятах в леглото да мисля и преценявам, вие минахте ли през такъв етап - нормална ли съм все още  newsm78

Хихи, нормална си, нормална си...аз по цели нощи месеци наред не можех да спя Crazy.

# 624
  • Пловдив
Веси,според мен мивката трябва да е под прозореца ако държиш хладилника да остане там.
Тази вечер съм до късно на работа но ще се опитам на програма да визуализирам моята идея
Веси аз коментирах първия вариант

# 625
да де, ама така или иначе мивката трябва да остане на тази стена и някъде в този обхват даже, няма как да я местя вече тая ВиК....за жалост...
Добре поне, че успях да сместя и хладилника вътре в конфигурацията... Simple Smile

# 626
  • София
Не бих сложила хладилник и печка един до друг. Знам, че много хора го правят, но това не означава, че е правилно. Не виждам на твоя проект дали има плот между тях.

# 627
  • малко градче
Аз съм с такъв модел. Наистина е безшумен. Моето помещение е около 55 кв. и идеално се справя. Не се усеща никаква миризма- кухнята и дневната са ми едно помещение. Работи на втора степен.   Аз доста рових в нета , но не намерих много мнения по въпроса.  Между другото плота и печката също са ми лино.

А с кой точно модел сте? Защото са показани два - единият е 199лв., другият - 235 май. С по-мощния ли? Много му е примамлива цената и му се зачудих. Трябва ми за помещение 37-38кв.м.  Rolling Eyes

От 199лв. Другият е за шкаф 90 см.  Този е за стандартен шкаф.

# 628
  • малко градче
И аз го загледах...
Абе в какви апартаменти живеете Rolling Eyes Всекидневни по 55кв. и 37...направо ме изумихте Thinking
В къща 120 кв. строена 1934г.  Нямам отделна кухня . Единият ъгъл от дневната е обособен за кухня- тъкмо и аз я сложих преди месец.

# 629
  • София
искам стъклен гръб за кухнята. Като принт стъклата, но без принт  Joy само един цвят - тюркоаз

На 1 място ми казаха, че термоустойчив не може да се направи в този цвят, а само бял, черен, бежав и червен.
На друго че като е 4мм не е нужно да е термоустойчиво.
Съвсем ме объркват..Трябва ли ми термоустойчиво заради плота с котлоните и какво аджеба да поръчам. Държа на стъклото и цвета.

Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт