Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 493
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Малко мише съгласна съм с теб просто се обърках тъй като самата АГ ми каза следващия път ще е безплатна консултация а като дойде момента ми каза - дай 20 лв за това попитах тук как стоят нещата..явно няма смисъл от направленията и осигуровките. Но майната му почти избутахме дано всичко е наред с бебоците ни.  Heart Eyes
От осигуровки има смисъл, иначе си плащаш и престоя в болницата, които никак не е малко.

# 466
Добро утро момичета   bouquet
да ви попитам как сте с краката има ли отоци ,аз явно се преуморих 2-3 дни покрай градинката ми и краката са ми жестоко надути дори и сутринта  Cry

# 467
Добро утро момичета!

Love your Smile тъпо е да,но не си разваляй спокойствието заради тези 20 лв.  Peace

somewhere out there ... хубаво е наистина бързо да изкоментираш нещата със следящия АГ.

*mama*na*viki* а твоето кръвно как е?

Аз си взех изследванията и всичко е идеално,само дето имам левкоцити в урината  Rolling Eyes Мисля,че пробата ми не беше чиста,защото незнаех ,че и урина са ми пуснали и я дадох директно в лабораторията. Thinking Ще видя утре док какво мисли,най -много да пусна и стерилна.

Иначе багажа за болницата е събран,списъка за какво ММ трябва да донесе също е готов.

# 468
Моето кръвно е 90/60 Sad като пияна ходя

# 469

Това е чудесно ,значи трябва да почиваш повече,да вдигаш краката високо и да избягваш солта.Сигурно задържаш вода. Peace

# 470
  • София
Аз, както нямаше да събирам багаж за болницата, така след вчерашните контракции и течения, мъж ми ме засили да оправям багаж Mr. Green

# 471
Добро утро момичета!

Love your Smile тъпо е да,но не си разваляй спокойствието заради тези 20 лв.  Peace

somewhere out there ... хубаво е наистина бързо да изкоментираш нещата със следящия АГ.

*mama*na*viki* а твоето кръвно как е?

Аз си взех изследванията и всичко е идеално,само дето имам левкоцити в урината  Rolling Eyes Мисля,че пробата ми не беше чиста,защото незнаех ,че и урина са ми пуснали и я дадох директно в лабораторията. Thinking Ще видя утре док какво мисли,най -много да пусна и стерилна.

Иначе багажа за болницата е събран,списъка за какво ММ трябва да донесе също е готов.

колко са ти левкоцитите?пусни стерилна урина и аз имах увеличени , ама в стерилната не показа нищо.

# 472

Това е чудесно ,значи трябва да почиваш повече,да вдигаш краката високо и да избягваш солта.Сигурно задържаш вода. Peace

Мики храня се без грам сол всичко в нас е без сол дори и сина ми и мъжа ми започнаха да се хранят така милите  Mr. Green

# 473
  • София
Наблегни на протеините и биогейма.

# 474
Добро утро момичета,моите крака също са много подути от глезените надолу.Миналата седмица бях на ЖК и док каза,че било нормално.Кръвното ми беше 90/70,а ето и резултатите от изследванията:
http://213.91.230.128/PatResult.aspx
Ние сме подхванали един ремонт надявам се до края на седмицата да приключим,зада може да ми сглобят кошарата и да започна да пера дрешките.
Елси86 ще може ли и на мен да ми напишеш на лични за складчето на брезовска?

# 475
Добро утро и от мен,

*mama*na*viki* и аз съм със същото кръвно, но ми е добре. По-добре така отколкото да е високо и да ти създава проблеми. Аз пия големи количества вода и нещата се нормализират. Лекаря ми каза пии повече вода и няма да се усещаш като пияна и наистина ми подейства добре.

А относно багажа и аз си мислех да не го събирам все още... но ми пристигнаха нощниците и сега като ги изпера по-добре да ги метна в един сак с останалите неща, че да няма изненади после...   bouquet
Хайде хубав ден и много разходки...днес го дават топличко поне до следобяд... Hug Hug

# 476
Аз, както нямаше да събирам багаж за болницата, така след вчерашните контракции и течения, мъж ми ме засили да оправям багаж Mr. Green
Контракции с болки ли? Какво течение - бяло ли?
Питам, защото аз имам всеки ден по няколко втърдявания на корема и бяло течение чат пат, но не мисля да се стряскам засега   Peace
Аз също имам оттичане и подуване на ръце и крака, нямам албумин в урината, кръвното е 60/90 или 70/110. Даже си купих едни обувки по-голям номер, че старите ми убиваха, особено като стане топло и се разхождам  ooooh!
Nelkata88 линка, който си сложила, изисква id и pass, но така или иначе имаш референтни стойности, а също може да се консултираш и с сестрите от лабораторията-в хронолаб са много мили и усмихнати.
Love your smile - за съжаление твоята АГ винаги може да извърти нещата, но все пак я питай, полагат ти се два ехографа и изследвания, може да я " подсетиш" Laughing

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 09:35 от Elsi86

# 477
Мики храня се без грам сол всичко в нас е без сол дори и сина ми и мъжа ми започнаха да се хранят така милите  Mr. Green 
[/quote] Аз два дни се правих на герой и ядох без сол, щях да  Sick, толкова ми е безвкусно, че не ми се яде. От днес ще слагам по малко, пък да видим резултата.

# 478
Постоянно си имам втвърдявания на корема - кога са контракции, кога са причинени от бебето, от време на време са и болезнени, но някак си усещам, че нещата са наред и не се притеснявам
Взех си резултатите от микробиологията, чудесни са, всичко в норма, днес трябва да ходя до ендокринолог и педиатър, дано се разберем.
Нелка - не се отваря линкът с резултатите  Peace

# 479
  • София
Контракции с болки ли? Какво течение - бяло ли?
Питам, защото аз имам всеки ден по няколко втърдявания на корема и бяло течение чат пат, но не мисля да се стряскам засега   Peace
Контракциите са безболезнени, ама вчера бяха доста. На записа на тонове също имаше слаби контракции, а аз нищо не усещах Rolling Eyes
Течението ми е кафяво- червеникаво, но аз почти цяла бременност съм с такова, заради полипа. Сега обаче ме е хванал страх да не е от тапата.

Общи условия

Активация на акаунт