Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 015
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Ако родиш по-рано не се прекъсва,после се усредява при следващия болничен, който дава педиатъра.

# 631
  • София
На мен лекарката от ЖК ми каза, че следващия болничен се издава от болницата, където раждаш, а третия от педиатъра newsm78

# 632
тук ако не се похваля, къде... стаята на малкия принц е съвсем готова, днес финално закачих пердетата и светна Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/285/7307285l.jpg

# 633
Да аз нещо пропуснах този от болница  Crazy Mr. Green Идеята ми беше ,че се пресмятат дните и се наместват без да се прекъсват болничните.

# 634
А пловдивските мами от къде ще пазаруват Rolling Eyes тука май избора е по-ограничен или просто аз още се ослушвам и само набелязвам и не зная кое от къде да купя,още по-малко пък съм на ясно къде е най-изгодно и като всеки път пак ще се натреса на най-скъпото Money от което мъжо само ще припада  hahaha newsm45
Преди време коментирахме нощничките и аз си търся такива,но искам да ги видя на живо и да си купя,ако някои знае магазинче в Пловдив нека сподели  Rolling Eyes

# 635
Леле страхотна стая сте направили,направо е дизайнерска  newsm20

# 636
  • София
Флейка, стаята е страхотна!!
Мики, значи ако взема този болничен, го нося на работодателя, няма да се налага да се преправя и т.н.
Хич не съм наясно с тези документации...

# 637
На мен лекарката от ЖК ми каза, че следващия болничен се издава от болницата, където раждаш, а третия от педиатъра newsm78

Точно. Ако родиш преди или по време на 45 дневния болничен дните. които са разлика до термин се добавят в третия болничен, който се издава от педиатъра на детенце.

тук ако не се похваля, къде... стаята на малкия принц е съвсем готова, днес финално закачих пердетата и светна Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/285/7307285l.jpg

Страхотна е  Heart Eyes

# 638
  • София
Разбрах, благодаря Ви!

# 639
  • София
И аз прочетох в друга тема, че педиатърът компенсира въпросния болничен. Момичето, което е писало, обаче съветва нещо полезно -да се преснима болничният за 45 дни преди термин, както и следващия  42 дни от болницата. Така, с копията, педитърът щял да се ориентира за изравняването.

Момичета, така ви завиждам за обикалянето по магазините. И мен много ме сърбят ръцете, но не мръдам от леглото #Crazy Добре, че една приятелка ми предложи количката си - триколката на АBC design, че хич не ми се искаше да купуваме количка, която не съм пипнала и бутнала. Друга приятелка ми препоръча креватче с механизъм за люлеене, от което е много доволна, а е и евтино, та и този избор е решен и след празниците ММ ще го поръчва. Той ще купува май и всичко останало.

Белисима, много, много се радвам за Петър, надявам се скоро да е при вас вкъщи  Hug Другото - което си изживяла в МД- даже не е за коментиране, шокиращо е  #Cussing out, особено след като си усетила отношението в частната болница. Скандални е и отношението към пациентите и мизерните условия, на фона на цените за ВИП-стаите им  #2gunfire

Флейка, стаята е приказна  Simple Smile

# 640
Флейка - стаята е невероятна Simple Smile

# 641
Флейка, стаята е прекрасна, да си отгледате прекрасно и здраво бебче там!  Hug
Pati111, изтормози се и ти, но всичко е за добра кауза. Аз също лежах в началото месец и половина на легло, но все си повтарях, че каквото и да се наложи, ще го изтърпя, само и само да запазя бебчето си, така че и ти си вдъхвай сили, пък и малко е останало  Wink
Аз тези дни сериозно се бях шашнала, направо си бях изкарала акъла, сън нямаше за мен, защото не усещах бебка почти, та днес извънредно търчах да ме видят, гледаха ме и на ехограф, и тонове мериха, всичко е наред, бебка е добре, а тоновете бяха направо прекрасни... Само дето явно сме по-спокойни в коремчето на мама и си спинкаме и не шаваме много-много. Confused Важното е само всичко да е наред, малко остана, само това си повтарям...

# 642
Леле, никак не ви насмогвам дори с изчитането....темата ще свърши, а аз я съм успяла да се включа 3-4 пъти, а не съм Whistling

deni_kwelcome в темата ни и благодарност за инициативността!  bouquet  Аз лично имам много близка приятелка ваш кадър и смятам да си я цаня за персонален ЛЛЛ консултант Mr. Green , но с радост бих се обръщала и към всички ви.

Белисима, така да се зарадвах за малкия овньо Петър...Браво на него! Аз не съм имала и грам съмнение впрочем - ние виторогите сме инатливи същества и не се даваме на изпитанията Wink

Флейче, в първия момент се усъмних, че си чопнала снимка от някой онлайн каталог за обзавеждане  Stuck Out Tongue Winking Eye  Чудесно сте се справили и най-важното - със здраве и много весела глъчка да бъде обитавана пожелавам! Hug

Коремчета, аз понапазарувах последните дни неща за болничния престой на бебо, изписването, а и получих "транш" от приятелка, който ще ми свърши работа за през първите седмици на младежа, така че може да се каже, че съм поуспокоена. Остава сега козметиката и памперси поне за в болницата, както и собствения си багаж да стегна....и разбира се преди това всичко да изпера и огладя Peace
Апропо, като споменах болницата, кои мами бяха споменали, че с по-големите си дечица след раждане са ползвали памперс-гащи?  Препоръчайте, моля, какви точно /марка/! Blush  Аз не знам доколко като ще трябва да съм "на разположение за оглед" от страна на докторите изобщо би имало смисъл да обувам било многократни, било еднократни гащури за родилки Rolling Eyes  То ще е едно `дигни-свали~`дигни-свали само hahaha Blush ,а операцията още повече ще затруднява подобна гимнастика поне през първите 24часа Peace  Споделяйте, моля!

Относно заглавието на следващата тема, ако ще се пуска анкета, с малко актуализирана перефраза  bowuu  ще дам предишното си предложение:
Сред майски празнични вълнения ЮНКИТЕ нетърпеливи са в последни приготовления

# 643

Сред майски празнични вълнения ЮНКИТЕ нетърпеливи са в последни приготовления

СУПЕР ЗАГЛАВИЕ  newsm10 newsm10 newsm10

# 644
Уффф като чета за тез' ми ти неудобства заради недоволните лелки и ми призлява  ooooh! Какъв им е проблема на тези женици не разбирам! Ами като не ти харесва да си санитарка, хващай си пътя, що тормозиш хората  Close
Честно да си призная, много се надявам доки, който съм избрала за раждането да удари едно рамо после и да ме позапази от това отношение  Rolling Eyes Той дирижира там на 12ет. и ще се настаня при него, точно с тази цел...

Момичета, до сега не се бях оплаквала от крампи, но от снощи ми е схванат мускула на прасеца на левия крак, наболява и не ме пуска вече повече от 12 часа...чудя се това ли е крампа или да търся друга причина?

Още едно питане, може ли някой, който вече е свършил тази важна задача да ми сподели като за прости хора, как дефакто става уговорката с педиатър? И самото записване как и кога се случва? Много благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт