Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как можем да поддържаме темата актуална?
Какво мислите за избора на комплекти за изписване и подготовката за бебето?
Какви са мненията за лечението на гъбички по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как можем да поддържаме темата актуална?
-
Какво мислите за избора на комплекти за изписване и подготовката за бебето?
-
Какви са мненията за лечението на гъбички по време на бременност?
-
Какво мислите за цервикалния контрол по време на бременност?
-
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
от което мъжо само ще припада
Добре, че една приятелка ми предложи количката си - триколката на АBC design, че хич не ми се искаше да купуваме количка, която не съм пипнала и бутнала. Друга приятелка ми препоръча креватче с механизъм за люлеене, от което е много доволна, а е и евтино, та и този избор е решен и след празниците ММ ще го поръчва. Той ще купува май и всичко останало.
Другото - което си изживяла в МД- даже не е за коментиране, шокиращо е
, особено след като си усетила отношението в частната болница. Скандални е и отношението към пациентите и мизерните условия, на фона на цените за ВИП-стаите им

в темата ни и благодарност за инициативността!
Аз лично имам много близка приятелка ваш кадър и смятам да си я цаня за персонален ЛЛЛ консултант
Чудесно сте се справили и най-важното - със здраве и много весела глъчка да бъде обитавана пожелавам! 
Аз не знам доколко като ще трябва да съм "на разположение за оглед" от страна на докторите изобщо би имало смисъл да обувам било многократни, било еднократни гащури за родилки
ще дам предишното си предложение:
Какъв им е проблема на тези женици не разбирам! Ами като не ти харесва да си санитарка, хващай си пътя, що тормозиш хората