Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 004
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Мики Hugстискам палци да устискате с бебо до когато трябва-секциото да е планово  Praynig
И аз така се надявам да избутам колкото може повече,а то все някакви изненади свързани с притеснения.А ето че наближава края на 32г.с.,сега с надежда ще очаквам и следващите поне 4 седмици-да си едрее и хубавее мъничето Praynig

# 706
Мики стискам палци всичко да е както ти пожелаеш

# 707
Мики, ще устискаш, няма начин, щом толкова народ ти го пожелахме!   bouquet
Първата безсънна нощ, не може да бъде - от 2:30 до към 5:00, за сефте хващам да чета из форумите и блоговете ( Bellisima82 , страхотно среднощно четиво е този линк, който си дала Simple Smile ), но сигурно е от емоциите. Увиснах да не казвам като какво, защото силно се разочаровах вчера от болницата, към която се бях насочила да раждам (и това в 36-та г.с.) и сега ще ходя в друга, че дано там да ме огрее. Голям фън е в 9-ти месец да мъдруваш нощем къде ще е "първата среща"...
Моля ви, дайте идея с какво да си лекувам зеленясалия нос, от който всичко слиза в гърлото и става страшен мармалад. Нямам температура, нито отпадналост, а само гной за цяла армия. Някой знае ли някакви хомеопатични капки или разтвори? Баш накрая се разкисвам... Rolling Eyes

# 708
  • в Кошера
Момичета, има анкета, макар и само с две предложения.  Peace

The Same, ще пускаш ли новата тема или да се заема?  Mr. Green Чак и рима вкарАх.  Joy

И аз официално съм в 45-дневен, не че съм го дала на счети, след празниците ще да е.  Crazy
Купих си и всичко необходимо за болницата - две нощници, бельо, халат, чехли...

Мики, стискай кълки (образно казано)!  Hug

# 709
Благодаря ви за милите думи.Не ме притеснява преждевременно раждане,тя е достатъчно голяма девойката.Да няма да е зряла и може да се наложи да постои в термо легло или кувиоз,но все пак е достатъчно голяма и развита за да се справи.
Просто се зачетох за маловодието и се притеснявам дали всичко с бебето е наред.Доки разсея притесненията ми до някъде,но истинско облекчение ще изпитам като я прегърна за първи път  Rolling Eyes Praynig
The Same при вас как са нещата ?

# 710
добро утро мамчета  bouquet приятен ден на всички пожелавам без проблеми и болежки. Аз да се похваля от днес почнахме ремонт и е страшно у дома и се чудя дали да неотида при мама на село докато ММ ремонтира Grinning Thinking ама сигурно няма да ме угрее Whistling

# 711
  • София
Ние нямаме апарат за кръвно в къщи... май е редно да си купим вече...може ли някой да препоръча какъв?
Аз винаги съм била със сравнително ниско кръвно, около 70-110, а сега ми е 80-120, явно съм го вдигнала малко от бременността.

Gaggi, ние си купихме този: http://technika.bg/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D … BE/citizen-ch-453

Взехме го от Метро, след като влязохме в няколко аптеки и се оказа, че напълно автоматичните са над 100 лв. и са неизвестни марки.
Засега съм доволна. Показва осреднена стойност от последните три измервания, както и пулс; 90  функции в паметта; индикатор за движение на тялото по време на мерене и разни други екстри. Според мен показва точно, или поне сравнително, защото мерихме и на мъжа ми. Казват, че апаратите със стетоскоп са по точни, а и са тройно по-евтини, но на мен ми е трудно да меря сама на себе си с такъв, а се налагаше да следя кръвното през няколко часа.

Мики, малко ти остана до 37 г.с., стисам палци да устискаш и всичко да е наред  Hug

# 712
Добро утро!
Ще пусна нова тема на 50 стр..

# 713
Мамчета, някоя от вас със среднощни болки в тазобедрените кокалаци? за първи път ми се случи тази нощ събудих се от болка, а по принцип имам сравнително спокоен сън за бременна, но не можах да мигна след това. Опитах се да стана - пусти крака стоят като вдървени обаче Sad с какво можем да облекчим тези болки, в случай че някоя е имала успех с лек или гимнастика, моля да сподели!  Hug

# 714
Мамчета, някоя от вас със среднощни болки в тазобедрените кокалаци? за първи път ми се случи тази нощ събудих се от болка, а по принцип имам сравнително спокоен сън за бременна, но не можах да мигна след това. Опитах се да стана - пусти крака стоят като вдървени обаче Sad с какво можем да облекчим тези болки, в случай че някоя е имала успех с лек или гимнастика, моля да сподели!  Hug
аз имам такива болки от около месец всяка нощ и посред нощ ставам да се раздвижа и отминават , но и аз незнам на какво се дължът, можеби от разтягането newsm78

# 715
Здравейте мамчета.
Белисима да ти е жив и здрав юнака и все така борбен Simple Smile
Аз да се отчета,вчера бяхме на среща с малчо и се оказа,че се е обърнал седалищно.До сега винаги е бил главично,но явно му е омръзнало.Доки каза,че всичко друго е наред,добре се развива и дебелее-бил 2,000кг(31г.с+4)  #Crazy доки каза,че има време да се обарне,но ако остане в това положение и върви така с килограмите ще се наложи секцио.Да ви кажа започнах да се спичам  Embarassed Химоглобина ми е нисък 102 и ми изписа желязо..та това е от мен мамчета желая ви слънчев ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 716
Увиснах да не казвам като какво, защото силно се разочаровах вчера от болницата, към която се бях насочила да раждам (и това в 36-та г.с.) и сега ще ходя в друга, че дано там да ме огрее. Голям фън е в 9-ти месец да мъдруваш нощем къде ще е "първата среща"...

sky, какво става с теб мила ? Казвай да помагаме  Hug

Мики, стискай. Малко остана. Да не съм чула някой друг като нас да виси по кувиози и чудеса. Като ви дойде времето, тогава. Какво сте се разбързали ?  baby_neutral

Малко да се разсеете и развеселите какво ни чака  Laughinghttp://kalibori.wordpress.com/2012/12/17/как-да-наплашиш-приятелката-си-мома/

The same myself Много готино заглавие. Направо пускай новата тема, че с тия темпове, с които пишем  Crazy
По повод на шопинга, да ти кажа по-добре да пазаруваш от Теско, а не от Асда, същите са цените, но на Асда качеството не е добро.

Мерси. Днес ще хвърля едно око   bouquet

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 11:38 от Bellisima82

# 717
sky_high__ на мен в аптеката ми дадоха спрей Sterimar - за хигиена на носа и останах много доволна. Води се, се е със съдържание само на вода и морска вода, и може да се впръсква по няколко пъти на ден. При мен изкарваше всичко, но пък трябва да кажа, че при ММ почти нямаше ефект. Дано да ти мине по-скоро.

# 718
тук ако не се похваля, къде... стаята на малкия принц е съвсем готова, днес финално закачих пердетата и светна Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/285/7307285l.jpg

Здравей,
исках да попитам относно снимката на стаята, която си качила (всичко е прекрасно между другото!)... тъй като ние също имаме стая за бебока и аз смятах той да се настани още отначало там (детската се намира точно до спалнята ни), но много познати майки едва ли не ме разубеждават - щяло да ми бъде трудно в друга стая и т.н. Но исках да попитам освен кошарката и скрина имате ли друго обзавеждане в стаята? Притесняваме най-вече момента с кърменето ... имате ли диван или легло в стаята? Предварително благодаря  Simple Smile

# 719
тук ако не се похваля, къде... стаята на малкия принц е съвсем готова, днес финално закачих пердетата и светна Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/285/7307285l.jpg

Здравей,
исках да попитам относно снимката на стаята, която си качила (всичко е прекрасно между другото!)... тъй като ние също имаме стая за бебока и аз смятах той да се настани още отначало там (детската се намира точно до спалнята ни), но много познати майки едва ли не ме разубеждават - щяло да ми бъде трудно в друга стая и т.н. Но исках да попитам освен кошарката и скрина имате ли друго обзавеждане в стаята? Притесняваме най-вече момента с кърменето ... имате ли диван или легло в стаята? Предварително благодаря  Simple Smile
Ние освен кошарката която е с прикрепено мини  скринче към нея , ще сложим и едно юношеско легло , за да мога да се настаня там за известно време, гардеробче и отделно скрин с 4 чекмеджета, надявам се с това стаята да се позапълни , за да не се чува ехо като сега  Laughing А иначе и аз искам да си е отделен в неговата си стая , за да свиква от малък  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт