На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 87 032
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
roje22 Благодаря за Горещата почивка  Hug каквото е такова.
Времето каквоо е такова е  Peace
За всичко останало съм съгласна с теб, даже първо си казах ами не са виновни ТА , АМА са в една степен.
Защото аз съм с деца, А те не ми предлагат подобна замяна, тази от агенцията даже ми казва вчера ама аз ви предложих други два хотела ама Вие не ги искате  , ами те са същите като този , НЯМА нищо за децата, така че където и да ме преместите тия 5 звезди мен не ме греят.
Нещо ме гложда отвътре, че това беше някаква постановка, дано не се окажа права, че тогава лошо ще стане  Mr. Green

Сега говорих с една приятелка и преди да си довърша изречението тя ми каза : Смениха Ви Хотела Simple Smile)), и ми казва това са им редовни номера, тя често пътува с ТА и явно е наясно. Ние досега в Гърция сме почивали , ама там директно си правя запитване и тръгвам , няма ТА няма нищо.

п.п. Иначе си платих 2 месеца по рано да си гарантирам хотела и стаята от "наплив" май месец е няма що  ooooh!

Спирам да се нервирам, пожелавам си едно слънчево и хубаво време както и на всички който тръгват утре   bouquet

# 91
  • Толбухин
Случайно да има някой пътуващ от Бургас за Мармарис на 30-ти вечерта Simple Smile

Ние от Варна с ТА

# 92
  • Бургас
kimbolina, аз бих си взела парите и не бих се занимавала повече с тези идиоти. Ама като сте решили и сте избрали нов хотел се заредете с положително настроение и се забавлявайте.

Случайно да има някой пътуващ от Бургас за Мармарис на 30-ти вечерта Simple Smile

Ние от Варна с ТА

Кои хотели сте си избрали?

# 93
  • Толбухин

ние : http://www.bluebayshotel.com/

# 94
  • Бургас

Много е хубав Blue Bay. И на нас ни го предложиха от ТА, ама аз като се влюбих в Мармарис Палас .....

# 95
  • Варна
В Соке през далечната 2008,направих няколко изгодни покупки,че и още си ги нося Peace
Настройте се за хубаво време,слънцето се показва на усмихнати хора:-)))

# 96
roje22
Защото аз съм с деца, А те не ми предлагат подобна замяна, тази от агенцията даже ми казва вчера ама аз ви предложих други два хотела ама Вие не ги искате  , ами те са същите като този , НЯМА нищо за децата, така че където и да ме преместите тия 5 звезди мен не ме греят.
Е как петзвезден хотел да няма нищо за децата? Няма ли да има анимация, басейни, пързалки, детски кът?

# 97
  • София
Бях готова да си взема парите , ама щях да кисна в Софето 6 дена , и предпочетох каквото и да е , ще е по добре от вкъщи.
Няма нищо за деца, до миналата или по миналата година е бил забранен за деца под 16г. тази информация я получих на лични името на Хотела е сменено, затова няма нищо. Пише, че има някаква софт анимация каквото и да рече това  Mr. Green
Има два дълбоки басейна и един до коляното за бебета , и това е, не го мисля вече , че главата ме боли.
Сега гледам прогнозата да видя какви дрехи да мъкна  ooooh!

# 98
За всички агенции без изключения ние сме само едни източници на пари и въобще не им пука какво се случва.
Така е, за съжаление, в момента имам казус с една резервация в Гърция, искам да добавя още един човек, ако е възможно, и двете ТА ме отрязаха Shocked и българската и гръцката, то сигурно и хотелът ще ме отреже, де, но е обидно отношението, че от ТА въобще не проявиха интерес да помогнат, поне те да драснат един мейл на хотела, а не аз, и от там да се чудят, как така директния клиент им звъни на тях ooooh!

kimbolina,
аз съм сигурна, че е за хубаво тази промяна, ти после ще споделиш, но поне аз, така от спортна злоба, бих се разходила до х-л Атлантик, за да видя дали наистина не е отворен.

# 99
  • София
Стягам багажа и се чудя какво да помъквам като дрехи Simple Smile))
Сега говорих с едната приятелка където тръгваме и има нещо гнило разстоянието е малко и ще се разходим до Атлантик , аз искам и да го видя, и ако се окажа права тия от ТА си нямат на представа какво ще им се случи. Ще мина да им обясня някой неща  #2gunfire
Имат няколко загубени клиента вече , ама надали има дреме.

# 100
  • софия
Яке ,палто или жилетка   newsm78вече се побърках?Остана 1 ден ,а се мотая насам натам.Има ли някоя мама за полета за Анталия на 01.05.14 от София в 11.30?

# 101
Ние сме в Дидим, тръгваме на 2.05. И аз се чудя, какви дрехи да взимам newsm78. Добре поне , че сме без малки деца, че ако е лошо времето, можем да обикаляме.

# 102
kimbolina, аз бих си взела парите и не бих се занимавала повече с тези идиоти. Ама като сте решили и сте избрали нов хотел се заредете с положително настроение и се забавлявайте.

Ние от Варна с ТА

Ние сме в Pasa Beac

# 103
Здравейте!

Някой знае ли по-не хотелско място за море в Турция, примерно бунгала, малки къщи, не комплекс. За хора които обичат повече спокойствие и природа, а не удобства и звезди на хотели.

Информация за Енез да има някой?

Да уточня може би, че изобщо не държа на all inclusive и агенции през които да резервирам, просто място за ориентир.

# 104
има ли някой който ще пътува с полета на емералд на 6 май?
Като гледам не само аз следя прогнозите за времето!веднъж да се наканим да ходим на по-дълга почивка и то да не случим навреме, пък сме и с малко дете.
обратния ни полет е към 2 часа, та онзи ден пуснах запитване дали неможе да ни уредят късно освобождаване на стаите, разбира се със съответното доплащане.Още чакам отговор.Дано да стане, че това дете какво ще го правя толкова време, има нужда от следобеден сън и направо ще ни побърка.Та това са ми основно притесненията.Все пак съм положително насттроена и се надявам да изкараме хубаво.
При полетите от агенцията на летището ли дават билети, застраховки и въобще документите, щото на мен ми пуснаха копие от застраховката+обща информация за полета+информация за терминал на бетището и час на полета?какво друго трябва да ми дадът?

Общи условия

Активация на акаунт