На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 87 046
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да радвайте се , че хотела работи. Аз лично не ходим до там , а някакви хора познати на нашите приятели от миналата година където са били заедно са ходили и така бяха казали , че прилича на строителна площадка. Интересно ми е хора който са били миналата и сега са там или ще ходят да кажат какви са подобренията.

# 646
  • Бургас
Интересно ми стана като няма нови басейни какво ново има в този Хотел та не е успял да отвори.
Успокоявам се , че в края на юни ще скочим до Гърция та да усетим и ние морето Simple Smile))

Аз си пуснах жалбата ама нищо само получих отговор, че ще предадът на Емералд за мейла ми . Цяла седмица ги чакам да ми отговорят , ама явно не им дреме, затова ще си действам чрез КЗП да ги видя тогава.Ей пак запалих мотора от нерви  Mr. Green

А ти до кой си адресирала жалбата? Кой ще предава на Емералд?

# 647
  • София
До ТА на която платих и с която имах отношения  Mr. Green, а пък те ми върха, че са предали и на колегите. Защото Емералд ми дава ваучера за Хотела.

За първи път пътувам до Турция , за първи път ползвам ТА и бях малко неинформирана за всичките неща около пътуването, ама за напрад ще си зная как се действа при такива заменки на Хотела.

От 3-4 години почиваме в Гърция и не съм имала никакви проблеми с каквото и да било относно пътуване и настаняване с единствената разлика, че сме си организирали всичко САМИ без ТА.

# 648
Дойде и нашия ред - в петък пътуваме за Аква Фентъзи..... dance Може ли някой да ми каже къде мога да видя разписанието на ферибота Гелиболу-Лапсеки, тъй като смятаме да тръгнем към 19ч от София, а четох, че почивали от 12 до 4 ч.... newsm78

# 649
  • Варна
Дойде и нашия ред - в петък пътуваме за Аква Фентъзи..... dance Може ли някой да ми каже къде мога да видя разписанието на ферибота Гелиболу-Лапсеки, тъй като смятаме да тръгнем към 19ч от София, а четох, че почивали от 12 до 4 ч.... newsm78

http://www.canakkaletravel.com/feribot.htm

# 650
  • София
До ТА на която платих и с която имах отношения  Mr. Green, а пък те ми върха, че са предали и на колегите. Защото Емералд ми дава ваучера за Хотела.

За първи път пътувам до Турция , за първи път ползвам ТА и бях малко неинформирана за всичките неща около пътуването, ама за напрад ще си зная как се действа при такива заменки на Хотела.

kimbolina, a за какво точно е жалбата? Ако правилно си спомням, трябваше да сте в Атлантик, но в последния момент ви казаха, че ще сте в друг 5*. Някой беше цитирал договор на Емералд в предните страници и там пишеше, че имат право да сменят хотела при извънредни обстоятелства, но с хотел от същата категория или по-висока." newsm78

# 651

http://www.canakkaletravel.com/feribot.htm

Много благодаря   bouquet

# 652
  • Sofia
Интересно ми стана като няма нови басейни какво ново има в този Хотел та не е успял да отвори.
Успокоявам се , че в края на юни ще скочим до Гърция та да усетим и ние морето Simple Smile))

И на мен ми е много странно. В групата си във фейсбук, имат публикувани снимки от багери и извадени палми, но сега публикуват снимки само от старите неща newsm78

# 653
  • София
Всичко е старото, даже все още прекопават градинки, засаждат цветя и оформят алеите...Кипи сериозна дейност. Към многото хора, които са тук от днес като прибавим и 2-3 автобуса с Бг абитуриенти....ужасът е пълен. До 20.30 не можем да намерим места за вечеря...

# 654
 hris.g, а прословутите нови водни пързалки вече в наличност ли са ,защото един от мотивите за по-късното отваряне на хотела беше точно това,че се строи нов аквапарк... ?

# 655
Привет Hug
 hris.g Hug от постовете ти усещам носталгия по Сентинус. Миналото лято почивката ни там беше чудесна. Бе3 3абележки.
Понеже се споменава друга южна дестинация, ще си по3воля коментар. Освен в Турция пре3 лятото отскачаме и до Гърция. Моето сравнение: в Турция човек си почива...в Гърция в повечето случаи си обра3ува нерви.
И 3а мен не остана време. В неделя пътуваме 3а Дидим  Simple Smile

# 656
В групата си във фейсбук, имат публикувани снимки от багери и извадени палми, но сега публикуват снимки само от старите неща newsm78

Може ли линк към групата..тези които намирам наистина имат снимки на извадени палми и т.н., но стари - от август -септември 2013..

Всичко е старото, даже все още прекопават градинки, засаждат цветя и оформят алеите...Кипи сериозна дейност.
Нали уж нови пързалки щели да правят, миналото лято казаха, че ще ремонтират и басейна при пързалките..

# 657
  • София
Турция човек си почива...в Гърция в повечето случаи си обра3ува нерви.

Не казвам, че човек не си почива в Турция , просто при нас така се получи, че толкова нерви от както съм с ММ и почиваме не сме хабили колкот в Турция и съм убедена, че Хотела беше проблема.
Не искам да разводняваме темата , но ми е интересно къде и от какво си образувате нерви в Гърция  newsm78

Догодина живи и здрави ще отидем отново в Турция , Но ще си организирам почивката по друг начин , а не някаква ТА в последният момент да ми сменя Хотела и да ми извива ръцете, че единствения свободен Хотел в Турция е този измислен Ле Блю.

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 09:09 от kimbolina

# 658
Защо се получава така с "Атлантик"?
Кой не е подал актуална информация за състоянието на хотела?

През 2010 г. също този хотел не отвори врати за първите си обявени дати. Хора, които го бяха избрали за почивката си, научиха на входа на Кушадасъ, че ще бъдат в друг хотел. Да, в по-висока категория 4* - Омер. Но все пак...

# 659
  • Sofia
В групата си във фейсбук, имат публикувани снимки от багери и извадени палми, но сега публикуват снимки само от старите неща newsm78

Може ли линк към групата..тези които намирам наистина имат снимки на извадени палми и т.н., но стари - от август -септември 2013..

https://www.facebook.com/groups/169020606597/

Общи условия

Активация на акаунт