Отговори
# 345

Много е готина Нериман извън роля Wink

https://vk.com/video-52799602_168641582?list=5daf46ba20f2b60bc3

# 346
Добър ден. Hug Hug Hug

Гери, Алекс, МимеHug Hug Hug Много благодаря за преведения епизод.  bouquet

СебиHug много готини клипчета,  Wink мерси.  bouquet

Честит празник на всички и специални поздрави за имениците.  bouquet

Хубав ден.  bouquet

# 347
ГериHug честит имен ден.   bouquet Благодарности за труда, който полагаш.   bouquet Да си жива и здрава. Hug

Скрит текст:

# 348

Филипова  Hug с най- хубави чувства и пожелания за празника ти Heart Eyes

# 349

Здравейте, големи благодарности на Гери за превода!    bouquet  bouquet
Приятно гледане!

newsm51 newsm51 newsm51
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници! Много здраве и късмет в живота!
Скрит текст:
Извинявам се за снощния ми коментар на всички, които са останали обидени от него.
Весел празник!  Hug  Hug  Hug

# 350
Честит Имен ден на всички именници!

Да са живи и здрави и да носят с гордост имената си!

Слънчев и празничен ден на всички! newsm51

# 351
  • Враца

Момичета, благодаря за превода!!! newsm51 newsm51

ГФилипова, Честит имен ден!!!    Много здраве и късмет ти пожелавам. Наздраве!!!

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 14:25 от mama_an_ji

# 352
Честит имен ден и от мен!

# 353
  • Враца
Канал Д и екипа на сериала  май съвсем ни отсвириха като техни зрители и фенове  Sad Sad
Нито анонси, нито подсказки, те си правят пикници, веселят си се, а ние се чудим какво ще измислят, за да ни замажат очите през останалите 2 епизода. Да не би да са решили да няма анонси, озети и сники от последните епизоди  Thinking Thinking Thinking Thinking

# 354
  • Враца
Тук казват, че пишело, че може би ще пренесат излъчването на сериала по друг канал и предполагат, че затова няма анонс  ooooh! ooooh!

Нагнаг, така ли е?  Hug

# 355
Тук казват, че пишело, че може би ще пренесат излъчването на сериала по друг канал и предполагат, че затова няма анонс  ooooh! ooooh!
 bouquet
Липсата на фрагман досега ме кара да мисля, че тази седмица няма да има епизод. Най вероятната причина за мен е, че се налага пренаписване  и снимане на последните два епизода.  newsm78
Но пък това, което си постнала и разбрала пак ме кара да се надявам. Embarassed Макар че никак не ми е логично - правят си пикник, снимки, селфита като за последно. Въобще всичко ми прилича на уволнение. Освен ако пикника не е поради липса на снимки в момента, защото някой пише нов сценарий. Абе и аз вече не знам какво да мисля, не стига че ме разочарова сценаристката, ами сега и това "тука има, тука нема", ме ошашави.
Интересно, кой го е написал това - фен или наистина някой информиран. newsm78  

# 356

Нагнаг, така ли е?  Hug

"Приятели, за тези,които питат за ТИМС Продакшън,
ни казаха, че ако "Чучулигата" се прехвърли в друг канал,
ще продължи. За да се осъществи това прехвърляне,
моля изпратете и-мейли на посочените адреси.
В и-мейлите си напишете също и за приноса на "Чучулигата" в
социалните медии."

Струва ми се, че това е кьор фишек, при условие, че са обявили
7 май за последен снимачен ден.

# 357
  • Враца
Нагнаг, благодаря.  Hug
Явно пак ни хващат за канарчета, то не бе гласуване, то не бе чудесия  ooooh! ooooh! ooooh!

Снейк, бяха обявили последната дата за излъчвнето на 30 епизод да е 17.05, така че не трябва да пропускат епизод до тогава  Thinking Thinking
Не знам какви ги мъдрят, но вече  #2gunfire

И ако случайно, прехвърлят излъчването и продължат снимането на сериала, трябва задължително да сменят сценаристката  Naughty Naughty

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 15:31 от mama_an_ji

# 358
НАГ   bouquet
Цитат
Не знам какви ги мъдрят, но вече  #2gunfire
Ан жи, предполагам че ни подготвят подарък изненада - последните 2 епизода ще ги излъчат от 20 часа, като благодарност за верността ни към сериала.  Wink Само че се чудят кой ден да да е това, затова все още не са ни пуснали фрагмана.  Laughing

Продължение няма да има, нали някъде се писа, че Бурак започва снимки в нов сериал лятото. Или за филм ставаше въпрос?  newsm78

# 359
  • Враца

Цитат
К вопросу о закрытии сериала со страницы арабского фан-клуба Бурака Озчивита.
Как им стало известно, актер объявил о том, что в июле 2014 года он начинает съемки в новом телесериале "Месть змей", которые будут проходить в турецком городе Угрюп (Кападокия). Сериал продюсирует кинокомпания Колиба-фильм.

Да за сериал става въпрос  Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт