Отговори
# 165
  • Враца
Цитат
Королек- птичка певчая
"Не Закрывайте Королек"

Абдуррахман Балджилар: Издатель данной статьи.

Я узнал из твиттера, что Чалыкушу идет к финалу, и завершится на 30-ой серии. Некоторые мои читатели писали мне, просили помощи, чтобы сериал не заканчивался.
Что мы, журналисты, можем сказать по этому поводу? Мы можем только опубликовать ваши заявления. Спасибо, некоторые мои друзья уже отписались по этому вопросу.
Сейчас вкратце, почему же завершают сериал.

24 сентября 2013 года в 20.00 начался показ сериала Чалыкушу. Его рейтинги были на верхних позициях. Все началось 28 января, когда появился сериал “Маленький начальник”. Показ Чалыкушу перенесли на 22.00. В начале апреля же - на четверг 20.00. Потом сказали, что сериал будет транслироваться в 23.00. Рейтинги сериала начали падать. Смотреть сериал поздно, в середине рабочей недели, значит остаться не выспанным. 17 апреля рейтинг AB был на 10 позиции, а в Total на 27-ой позиции. Такие рейтинги губят сериал.
Канал, где у сериала падает рейтинг, начинает давить к финалу. Сначала меняет дни трансляции, время, тем самым принуждая к завершению.
Канал Д взял сериал на субботу, 23.00. Причина тому то, что по четвергам транслируется новый сериал “Paşa Gönlüm”. В то время продюсерская компания Tims Prodüksiyon, чтобы спасти сериал, взяли нового актера Шюкрю Озйылдыза, полюбившегося зрителям по недавно завершившемуся сериалу “У меня все еще есть надежда”. Все должно было быть хорошо.
Я прошу от имени всех зрителей, которым полюбился сериал, канал Д и Тимура Савджы, чтобы не заканчивали сериал на 30-ой серии и нашли способ продолжить его, чтобы не вызывали недовольство зрителей.
Аудитория знает, чего она хочет. Не забывайте, что вы держитесь благодаря миллионам зрителей.

# 166

Ами Мами турците да си гледат мачове /няма лошо за мъжете/ затвори , изнасилвания, болници ,затвори ...... а аз ще се прехвърля на италиански и английски сериали.

Нямам нерви и търпение да губя време заради нестабилна политика в киностудиите им.

Толкова любимо произведение в турската класика , прекрасни актьори .....и претупване по никое време. Mr. Green

Ще се насиля от чисто любопитство да гледам до края "Чучулигата"но съм крайно разочарована.

Оставам разбира се с най- прекрасни чувства към всички вас с които си пишехме тук и актьорския състав.

# 167

Ами Мами турците да си гледат мачове /няма лошо за мъжете/ затвори , изнасилвания, болници ,затвори ...... а аз ще се прехвърля на италиански и английски сериали

Толкова любимо произведение в турската класика , прекрасни актьори .....и претупване по никое време. Mr. Green

+1. Гледам рейтинга и на един друг сериал. Беше доста слаб ,но когато заплува в техните води стана втори. Mr. Green Странна публика са ,но за Чучулигата определена вина имат сценаристите.

sebilMM , Hugбез да те насилвам ,обърни внимание и на азиатските сериали. Никога не е излишен един нов отворен прозорец към света. Peace

# 168
Добро утро.  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Мерси за снимките, фрагмана и озета.   bouquet  bouquet  bouquet Не отиват към никъде, май, ама ще го догледам докрая. Peace

Снежи, това е специално за теб Laughing

Благодаря много.   bouquet   Много добре стоят един до друг, наистина трябва да ги съберат в сериал. Wink Приятно прекарване в Истанбул.

Хубав ден.  bouquet

# 169
Привет!  Hug
Снеже   bouquet
Надничам периодично в темата с надеждата, че ще видя добра новина - сменят сценаристката и дават шанс на сериала, но уви. Sad Ще изгледам оставащите епизоди, ама ми е едно чоглаво.  SadНо аз съм си виновна, тръгнах с голяма кошница, па тя остана празна.  Embarassed И все пак се надявам последните епизоди да са динамични и интересни, все пак вкараха още един персонаж, спретнаха интрига с Юсуф, та дано да се получи нещо хубаво.  Praynig
Хубав да е денят ви!  Hug

# 170
Здравейте Hug Hug Hug

Уси ти с  кошница , аз с цял ТИР бях тръгнала към сериала и сега все едно ме е смачкал.
Ще го преживия още 3 серии.

Павлина  bouquet,ще се  възползвам от съвета ти .
Аз така тръгнах и към турските сериали ,заради обичаи , традиции, отношение в семейството.....красиви и кадърни актьори.
Разочароваха ме Sad

От кЯМфЕ обаче -НЕ!

# 171

След като серила приключва , аз нямам нищо против вече да се посветим и в личния живот на любемците ни.

Вече може според мен.
Това не може да окаже влияние върху чувствата ни към героите и играта им.

Подозренията нямат почва и значение Laughing Laughing Laughing

# 172
СебиHug  съгласна съм.  Wink  bouquet  И аз не искам да затваряме темата, след края на сериала - толкова емоции преживяхме с "Чучулигата", с Фахрие и Бурак и с целия прекрасен каст. Wink Hug

# 173
Здравейте, чучулиги  wavey wavey wavey

Аз като една изоставаща птичка, едва снощи изгледах еп. 26 и мисля, че ще има заминаване към Анадола и няма да свърши сериалът сега. Знам, че е в разрез с всички новини, но така го усещам.
Първо, когато Мюжгян отиде в пансиона и предупреди Фериде колко несгоди я чакат, ако развали годежа, как слуховете ще вървят след нея и колко ще е уязвима, Фериде отговори - ще докажа, че заслужавам уважение, заради самата себе си, а не защото съм нечия съпруга.

После, когато се разделяха, Кямран каза на Фериде: ще те търся

А всички нови интриги, които заплетоха? Заем от лихваря, Юсуф - Мюжгян - Неджмие, Мурат бей...въобще не мирише на финал.  newsm78

# 174
Себи, ти с тоя ТИР наистина си по зле от мен.  Hug
Валя, ако продължат сериала, това ще е най голямата изненада за мен. И аз като теб по рано се хващах за подхвърлени реплики и си правех сценарий по тях, ама се оказа че сценаристката не мисли като мен. Simple Smile Дано твоята логика да съвпада с тази на сценаристката.  Praynig А най добре да я сменят, ако мислят да продължи филма. 
То с тоя заем от лихваря видяхме от снимките какво се е случило - екипа е напуснал конака, майстори го ремонтират, може би го подготвят за нов сериал или филм.

# 175
Snake, логиката на сценаристката май не съвпада с ничия друга, уникална е!

Сега си мисля, че ако Кямран не може да върне дълга и лихварят почне да го притиска, като нищо може да забегне към Анадола, да се скрие в някое селце. А Фериде да го търси, след нея Юсуф и Мюжгян.
Как смяташ, тая логика пасва ли на сценаристката?  Joy
Не знам вече какво да очаквам и какво да мисля...да гледам без да мисля, пък да видим.  Joy

# 176
Дано си права, Вале. Praynig

Снощи от партито за РД на Халит Ергенч

Тимур Савджъ на същото парти.  Wink

# 177
Snake, логиката на сценаристката май не съвпада с ничия друга, уникална е!

Сега си мисля, че ако Кямран не може да върне дълга и лихварят почне да го притиска, като нищо може да забегне към Анадола, да се скрие в някое селце. А Фериде да го търси, след нея Юсуф и Мюжгян.
Как смяташ, тая логика пасва ли на сценаристката?  Joy
Не знам вече какво да очаквам и какво да мисля...да гледам без да мисля, пък да видим.  Joy
hahaha hahaha hahaha
Този сценарий много ми хареса. И звучи много логично, в тон с всичко показано досега. Дано го прочете сценаристката и да работи по него. "Малкия ага" тогава ще ни диша праха. Simple Smile
Тимур Савджъ вместо да ходи по партита, да се беше погрижил за отрочето си.  Naughty Или той вече го е направил? Сложил му SON-а?  newsm78

# 178
Момичета аз съм мнооого назад,на 14 еп.съм,но не мога да гледам спокойто от любопитсво.Селим ще направи ли нещо на Фериде,както го научи Нериман? Rolling Eyes

# 179
Момичета аз съм мнооого назад,на 14 еп.съм,но не мога да гледам спокойто от любопитсво.Селим ще направи ли нещо на Фериде,както го научи Нериман? Rolling Eyes
Не.

Общи условия

Активация на акаунт