"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 29 174
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
# 151
И тази целувка беше мнооого хубава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes всичките им сцени се получиха великолепно.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyчак на кардото му е смешно,като си представи снаата да шета Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha той нали още в началото се съмняваше в уменията и на домакиня, когато го черпеше с лимонада.  hahaha hahaha hahaha

# 153

Еда или Тууче  newsm78  и Ейлюл умират от студ и ги завили  hahaha hahaha hahaha hahaha а Сери понеже е в кадър, заголила крак  Mr. Green

Според мен е Туче,много зиморничави бе  ooooh! Mr. Green

# 154
Бойчееееее,  Hug Hug Hug

Хриси,   Hug Hug Hug  Peace Peace
Едва ли й завиждаш на Серенай повече от мен.  Naughty Mr. Green Mr. Green

Нещо извън нашата тема. Преди малко попаднах на някаква тема "ясновидки...". Аз изобщо не вярвам на такива глупости,но ми стана интересно какво ли коментират.Прочетох само първите 2 страници и останах потресена какви хора има и дали някой от тях не са с психични проблеми и веднага излязох от темата. На къде отива Светът...... Sick

И такава тема ли има? Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дали да не се разпиша?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Иве, иди да провериш те с какви далекогледи разполагат  hahaha hahaha hahaha

# 155
ооо не Божествена красота  Heart Eyes Flutter,прекрасна  Heart Eyes

# 156
Мераба!  Simple Smile Първо искам да благодаря на Ани за всичко,което прави за нас! Благодаря ти,мила Ани!  Heart Eyes Hug Hug Сега да си кажа мнението за серията. На мен много ми хареса,но Мирка много се дърпа. От една страна това ми харесва,защото това е тръпката до настъпване на дългоочаквания момент. Личи си,че и тя го иска,но може би още не се чувства готова,докато Яманчи охоооо  Joy  Ама какви целувки имашее, изключително много й завиждам на Серенай  Laughing Ще ми се да има малко повече романтика между Мерт и Ейлюл, те все едно са си най-добри приятели. Онзи Надир ли как беше не знам,но изобщо не ми харесва,ама абито го усети. А най ме притесни излизането на оня откачалник. Като го дават и пускат онази музика,тръпки ме побиват. Тази Ада и нея не я харесвам,а наш Яман,къде пак ходи да взема документи,заради булонката. Тя нали си имаше двама ухажора,да ходи при тях,ааа пак го карат да прави бели. Не знам Ямира, ама Суде и Кенан със сигурност ще ги изпреварят  Joy
Нещо извън нашата тема. Преди малко попаднах на някаква тема "ясновидки...". Аз изобщо не вярвам на такива глупости,но ми стана интересно какво ли коментират.Прочетох само първите 2 страници и останах потресена какви хора има и дали някой от тях не са с психични проблеми и веднага излязох от темата. На къде отива Светът...... Sick

Хрисиии  Hug Hug Hug Hug радвам се да те видя  Hug Hug Hug

И какво разправят ясновидките?  hahaha hahaha hahaha

# 157
Бойчееееее,  Hug Hug Hug

Хриси,   Hug Hug Hug  Peace Peace
Едва ли й завиждаш на Серенай повече от мен.  Naughty Mr. Green Mr. Green

И такава тема ли има? Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дали да не се разпиша?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Иве, иди да провериш те с какви далекогледи разполагат  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha Тя си е тази тема точно за Ивето  hahaha hahaha hahaha Само изчисленията и не бяха верни за 32-ра серия, иначе има способности.  hahaha hahaha hahaha

# 158
ооо не Божествена красота  Heart Eyes Flutter,прекрасна  Heart Eyes

ангелче като севгилито си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
Незнам какво е това съвпадение,но и двамата в бяло са страхотни  Peace и какви фотосесии правят  ooooh!,браво  Flutter

# 160
# 161
# 162
# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт