"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 29 060
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyчак на кардото му е смешно,като си представи снаата да шета Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ами, че Миме, тя снахата е пренсес  Flutter Flutter Flutter Flutter
БойчеHug Hug Hug

# 136
Мераба!  Simple Smile Първо искам да благодаря на Ани за всичко,което прави за нас! Благодаря ти,мила Ани!  Heart Eyes Hug Hug Сега да си кажа мнението за серията. На мен много ми хареса,но Мирка много се дърпа. От една страна това ми харесва,защото това е тръпката до настъпване на дългоочаквания момент. Личи си,че и тя го иска,но може би още не се чувства готова,докато Яманчи охоооо  Joy  Ама какви целувки имашее, изключително много й завиждам на Серенай  Laughing Ще ми се да има малко повече романтика между Мерт и Ейлюл, те все едно са си най-добри приятели. Онзи Надир ли как беше не знам,но изобщо не ми харесва,ама абито го усети. А най ме притесни излизането на оня откачалник. Като го дават и пускат онази музика,тръпки ме побиват. Тази Ада и нея не я харесвам,а наш Яман,къде пак ходи да взема документи,заради булонката. Тя нали си имаше двама ухажора,да ходи при тях,ааа пак го карат да прави бели. Не знам Ямира, ама Суде и Кенан със сигурност ще ги изпреварят  Joy
Нещо извън нашата тема. Преди малко попаднах на някаква тема "ясновидки...". Аз изобщо не вярвам на такива глупости,но ми стана интересно какво ли коментират.Прочетох само първите 2 страници и останах потресена какви хора има и дали някой от тях не са с психични проблеми и веднага излязох от темата. На къде отива Светът...... Sick

# 137
Бойчееееее,  Hug Hug Hug

Хриси,   Hug Hug Hug  Peace Peace
Едва ли й завиждаш на Серенай повече от мен.  Naughty Mr. Green Mr. Green

Нещо извън нашата тема. Преди малко попаднах на някаква тема "ясновидки...". Аз изобщо не вярвам на такива глупости,но ми стана интересно какво ли коментират.Прочетох само първите 2 страници и останах потресена какви хора има и дали някой от тях не са с психични проблеми и веднага излязох от темата. На къде отива Светът...... Sick

И такава тема ли има? Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дали да не се разпиша?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy

# 138

Heart Eyes Heart Eyes  любимото ми   Crazy Crazy Crazy

# 139
  • близо до брега на морето

# 140

аз днес не съм припадала  smile3544 smile3544 smile3544

# 141

Joy Joy Joy Joy Joy

ама са много сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes вече стават много близки, шегуват се, закачат се, изграждат една нормална връзка.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Този момент с шапката беше много смешен  hahaha hahaha hahaha

# 142
Миме, гледаш ли снахата какво прави.  Crazy Crazy Crazy Само я покани на гости и прозорците ще ти измие  Mr. Green Mr. Green

Направо другия път да идва да мие прозорците на кака  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 143

Crazy Crazy Crazy Crazy
Тези хич не си играят  Mr. Green Mr. Green

аби е много готин бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страшен е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 144
# 145
-тука ако не беше дала отбой,щеше да има заварка на пясъка-кардото вече едвам се сдържа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Направо едва се сдържа .. как каза: Аман  hahaha hahaha hahaha hahaha ама и Мира много лоша  Mr. Green Mr. Green Mr. Green какво да прави. Хем и се и иска, хем не и стиска.  hahaha hahaha hahaha

# 146

Аби ли  го е научил така хубаво да сА цАлува  Яманко  Rolling Eyes

аби може да го научи и на хубави неща, освен на лоши - като кражба на коли например.  Joy Joy Joy

# 147
Връзкарка била, примадона била.... Whistling Whistling Whistling  Ама от този образ: Naughty

влиза в този:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Отчетох аз,   Mr. Green   която я харесвам, но не съм във фенклуба й. Naughty

Ама тя и фен клуб ли има?  newsm78 newsm78 Аз мислех, че само Крачола е с клуб.  Joy Joy Joy  Нека е примадона - тя нали си гушка Чачо всеки ден и служебно и лично.  hahaha hahaha hahaha И снима реклами, фотосесии. .. нека си говорят, че е примадона.  hahaha hahaha hahaha

# 148

Беренчето е сладурка - как я бутна само  hahaha hahaha hahaha така ами, няма да се заяжда с кака и  Naughty Naughty Naughty

# 149
Maşenka 10-11 Mayıs' ta @ikincikat karaköy'de.

http://vimeo.com/92286338

Тази Мешенка пък каква е  newsm78 newsm78 newsm78

Сега ли я видя?  Grinning Голям сладур беее!  Crazy Crazy Party

Театрална постановка е по романа на Набоков
Peace

Крачола и театрална кариера прави, яяяяяя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green направо да си играе там и хич да не се мотае около Яманчи, че  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт