"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 29 213
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте  Hug Hug Hug

26 ЕПИЗОД С БГ ПРЕВОД ВЪВ ВИКИ.

http://www.viki.com/videos/1034521v

Благодаря на всички, които са се сетили за мен и са ми стискали палци. Иначе изпита мина мн  неочаквано защото се падна мн лесна тема , и никой не беше се готвил баш за нея. Аз си написах всичко, и се надявам на положителна оценка.

newsm10 newsm10 newsm10

bouquet   bouquet      bouquet
Благодаря  на всички, които се погрижиха за това да имаме преведен 26 епизод!  bouquet
Току що го изгледах с превод целия и се сетих първо за Мерт!  Joy hahaha Joy hahahaНе знам защо, но аз съм впечатлена от играта на актьора- така ми хареса в сцената с трактора, после, когато го потопиха в басейна и сега на сутрешния фитнес с Яманко. Миии страхотен е - цветен, жизнелюбив, забавен! Един от най-колоритните образи във филма, в същото време има невероятно чувство за справедливост и вродена доброта - например в сцената, когато се опитваше да развесели майка си - чудеше се как да се маймуносва, за да я накара да се усмихне. smile3501 smile3501 smile3501 Затова си мисля и аз, че "инфантилността" му е броня, която го съхранява от всички негативни емоции, които той се старае да игнорира, за да съхрани ведростта и жизнелюбието си! Много, много добре играе ролята си! За Ча и Сери, за Баръш и Мине....да не говоря, а баткото на финала.... просто великолепен!  smile3501
Дълго писах, но друго си е да разбереш всичко , за което пак  newsm51 newsm51 newsm51

# 316

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Миме, още един номер за помнене  Wink

Вале, напълно споделям мнението ти за Мерт  newsm10

# 317
Днеска с тези новини разногледи ни направиха #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

И Седефчето на сета.

Abi bu ne ya sedef geldi bi resim cektik ortalik karisti set calisanlari cok havali nerdeyse kavga cikiyodu yok resmi silin polis cagircaz

Октай за някаква кавга пише  newsm78 Май са го карали да изтрие снимките  newsm78 newsm78 newsm78

Hug Hug Hug Пише, че го карали да изтрие снимката.  Peace

Ето го Чачо, който си тръгнал последен от сета заедно със Серенай с нейната кола.

ПП Те са седнали отзад, този път шофьора на Серенай е карал. Peace

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 18:03 от Ани (Aniska)

# 318

Ще има сцена с люлка  Peace Това е тя - както в промоционалните снимки на сериала. Откога молят Едже за такава сцена в Т  hahaha hahaha hahaha

# 319
Здравейте  Hug Hug Hug

Благодаря на всички, които са се сетили за мен и са ми стискали палци. Иначе изпита мина мн  неочаквано защото се падна мн лесна тема , и никой не беше се готвил баш за нея. Аз си написах всичко, и се надявам на положителна оценка.

ЗДравеееей  Hug Hug Hug Благодаря за серията.   bouquet bouquet bouquet и Браво за изпита!!!!  Hug Hug Hug

# 320
# 321
  • близо до брега на морето
Тинче  Hug Hug Hug,радвам се ,че изпита е минал успешно и благодаря за новата серия на всички момичета  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 322
На снимката Чачо изглежда сърдит и го питат Октай така ли е било, а той казва, че по-скоро изглеждал болен.  newsm78 И сутринта писа, че изглеждал недоспал.  newsm78

# 323

Яааааа....
Crazy Crazy Crazy Crazy smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Спи му се  Mr. Green Mr. Green

Тоз в дясно как лошо гледа hahaha hahaha hahaha

# 324
Здравейте  Hug Hug Hug

Благодаря на всички, които са се сетили за мен и са ми стискали палци. Иначе изпита мина мн  неочаквано защото се падна мн лесна тема , и никой не беше се готвил баш за нея. Аз си написах всичко, и се надявам на положителна оценка.

ЗДравеееей  Hug Hug Hug Благодаря за серията.   bouquet bouquet bouquet и Браво за изпита!!!!  Hug Hug Hug

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 325
Я припомнете номера на колата на Ча  Whistling Whistling

# 326
Вече има предположения, че се е разболял след сцената с Крачо в басейна.  Mr. Green Mr. Green

# 327
На снимката Чачо изглежда сърдит и го питат Октай така ли е било, а той казва, че по-скоро изглеждал болен.  newsm78 И сутринта писа, че изглеждал недоспал.  newsm78

Ани, питат го и кой кара колата, ама не можах да разбера какво отговаря  newsm78 newsm78 newsm78

# 328

Ани, питат го и кой кара колата, ама не можах да разбера какво отговаря  newsm78 newsm78 newsm78

Допълних си поста - шофьора на Серенай е карал.  Peace

# 329
Скрит текст:
Здравейте  Hug Hug Hug

Благодаря на всички, които са се сетили за мен и са ми стискали палци. Иначе изпита мина мн  неочаквано защото се падна мн лесна тема , и никой не беше се готвил баш за нея. Аз си написах всичко, и се надявам на положителна оценка.

newsm10 newsm10 newsm10

bouquet   bouquet      bouquet
Благодаря  на всички, които се погрижиха за това да имаме преведен 26 епизод!  bouquet
Току що го изгледах с превод целия и се сетих първо за Мерт!  Joy hahaha Joy hahahaНе знам защо, но аз съм впечатлена от играта на актьора- така ми хареса в сцената с трактора, после, когато го потопиха в басейна и сега на сутрешния фитнес с Яманко. Миии страхотен е - цветен, жизнелюбив, забавен! Един от най-колоритните образи във филма, в същото време има невероятно чувство за справедливост и вродена доброта - например в сцената, когато се опитваше да развесели майка си - чудеше се как да се маймуносва, за да я накара да се усмихне. smile3501 smile3501 smile3501 Затова си мисля и аз, че "инфантилността" му е броня, която го съхранява от всички негативни емоции, които той се старае да игнорира, за да съхрани ведростта и жизнелюбието си! Много, много добре играе ролята си! За Ча и Сери, за Баръш и Мине....да не говоря, а баткото на финала.... просто великолепен!  smile3501
Дълго писах, но друго си е да разбереш всичко , за което пак  newsm51 newsm51 newsm51

+1  newsm10 smile3501

Я припомнете номера на колата на Ча  Whistling Whistling

Скрит текст:
34 КА 9090  newsm78  май така беше

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 18:57 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт