"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 29 129
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
 wavey wavey wavey милички Hug Hug Hug.Тинче благодаря ти за серията и на всички,които превеждат за нас този невероятен филм.Браво за изпита.Ще чакаме оценката,за която не се съмнявам,че ще е много добра.Ани на тебе мила благодаря за поясненията и преводите,които правиш в всяка една свободна твоя минута.Дано нашето кардашимче не е болно,а просто недоспал,а това от една страна е хубаво.Това може би ще значи,че е имал бурна нощ  Joy Joy Joy .Нищо,че е сърдит или недоспал на снимката аз ще  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544,защото всякак е хубав.

# 346
  • близо до брега на морето
 wavey wavey waveyМераба,нещо ново за кардото-освен,че много ми ареса на тръгване от сета-убавеца ми той Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 347
wavey wavey waveyМераба,нещо ново за кардото-освен,че много ми ареса на тръгване от сета-убавеца ми той Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Убав, ама нещо мрачен -  уморен , ядосан или на разболяване не разбрахме точно  Rolling Eyes   Бързо да минава ! Hug

# 348
Тръгват си от сета - сърдити  hahaha hahaha hahaha

newsm12 Следва изясняване. Laughing А ние ще разберем какъв е резултата скоро. Whistling Мисля,че Серенай ще му се реваншира подобаващо. Peace

# 349

Убав, ама нещо мрачен -  уморен , ядосан или на разболяване не разбрахме точно  Rolling Eyes   Бързо да минава ! Hug

От всикчо това е мрачен - настинал е след къпането в басейна, ядосан е на приказките на Серенай, уморен е от много работа и недоспиване  Peace

# 350
Тръгват си от сета - сърдити  hahaha hahaha hahaha

newsm12 Следва изясняване. Laughing А ние ще разберем какъв е резултата скоро. Whistling Мисля,че Серенай ще му се реваншира подобаващо. Peace

ай, че са хубавиииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И какъв ще е резултата?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 351
# 352
# 353
Интервюто на Серенай всъщност си е много добро. Peace Само че трябва да се прочете цялото и в конткеста на целия смисъл-момичето има нетрадицинно/демоде Laughing/ разбиране за любовта по принцип,да се интерпретират отделни отговори,най-вече онези които всички смятат,че са адресирани към връзката и с Чаги.Според мен,не се отнасят до него! Peace
Струва ми се,че това интервю е препис от старото от м.г.,което е давано за същото издание, newsm78защото повечето неща,които С.разказва в днешното, вече съм ги чела преди време... Peace

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 22:34 от vikktory

# 354
Така си знаех....точно когато ме няма,най-интересно и какви сценииии  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Мирчето и Яманко -прекрасни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,Серенай и Чачко-още повече  Wink Wink Wink

Бате и той-направи я Суде да си говори на сън  hahaha hahaha hahaha
Не съм изгледала цялата серия,но щом пооправя багажа и сядам  Naughty Naughty Naughty
ама като гледам какви фотки и гифове сте сложили  kiss kiss kiss

Милото то, недоспало и уморено  Hug Hug Hug пък и да е хванал някой вирус,севгилито ще се погрижи  yes yes yes 

# 355
Интервюто на Серенай всъщност си е много добро. Peace Само че трябва да се прочете цялото и в конткеста на целия смисъл-момичето има нетрадицинно разбиране за любовта по принцип,да се интерпретират отделни отговори,най-вече онези които всички смятат,че са адресирани към връзката и с Чаги.Според мен,не се отнасят до него! Peace
Струва ми се,че това интервю е препис от старото от м.г.,което е давано за същото издание, newsm78защото повечето неща,които С.разказва в днешното, вече съм ги чела преди време... Peace

И рускините са достигнали до извода, че е почти същото интервю.  Peace Вярно има нетрадиционно разбиране за любовта, но почти всички търсят някоя дума за Чачо и затова така се получава.  Mr. Green

И всеки интерпретира нещата както намери за добре.  Mr. Green И както иска да бъде.  Joy Joy Joy
В крайна сметка щом оня дето не вярвал да имат връзка днес се шашна, значи са се изяснявали на сета. Кой ккаво е казал и защо го е казал.  hahaha hahaha hahaha

# 356
Така си знаех....точно когато ме няма,най-интересно и какви сценииии  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Мирчето и Яманко -прекрасни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,Серенай и Чачко-още повече  Wink Wink Wink

Бате и той-направи я Суде да си говори на сън  hahaha hahaha hahaha
Не съм изгледала цялата серия,но щом пооправя багажа и сядам  Naughty Naughty Naughty
ама като гледам какви фотки и гифове сте сложили  kiss kiss kiss

Милото то, недоспало и уморено  Hug Hug Hug пък и да е хванал някой вирус,севгилито ще се погрижи  yes yes yes 

Никиии  Hug Hug Hug

Серията беше СУПЕР!  Hug Hug Hug Hug Наистина бяха страхотни и двамата и останалите, но в тази серия много ЯМИРСКИ моменти имаше и всички бяха прекрасни.  Peace

# 357
Интервюто на Серенай всъщност си е много добро. Peace Само че трябва да се прочете цялото и в конткеста на целия смисъл-момичето има нетрадицинно разбиране за любовта по принцип,да се интерпретират отделни отговори,най-вече онези които всички смятат,че са адресирани към връзката и с Чаги.Според мен,не се отнасят до него! Peace
newsm10 newsm10 newsm10
Напълно съм съгласна.
Наистина това интервю много напомня на миналогодишното.  Peace Но дори и сега да е казала тези думи, не виждам нищо лошо в тях. За мен тя просто обяснява, че не вярва в голямата романтична любов, като тази описана в книгите и филмите. Любов, заради която някой е готов да умре. Човек може да обича, да е привързан, да има до себе си някого, от когото не може да се откаже, но тя не знае дали това наистина е онази любов от романите. Предполагам, че е говорила някакви принципни неща, но те са интерпретирани като отнасящи се точно към връзката й с Чаатай.  Понякога написаните думи придобиват различен смисъл от тези казани лице в лице. Вероятно затова е поискала интервюто да бъде редактирано.  Peace И ако е останала с впечатлението, че това ще бъде направено, а то е публикувано в стария си вид, е напълно в правото си да се ядосва. Защото така са я поставили пред свършен факт.  Peace
А съобщенията в туитъра, с които опровергава написаните неща, показват че всъщност обича и държи на човека до себе си.  Peace

# 358
Ники  Hug Hug Hug Hug
Гледай я серията, много, много беше хубава.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 359

И рускините са достигнали до извода, че е почти същото интервю.  Peace Вярно има нетрадиционно разбиране за любовта, но почти всички търсят някоя дума за Чачо и затова така се получава.  Mr. Green

И всеки интерпретира нещата както намери за добре.  Mr. Green И както иска да бъде.  Joy Joy Joy
В крайна сметка щом оня дето не вярвал да имат връзка днес се шашна, значи са се изяснявали на сета. Кой ккаво е казал и защо го е казал.  hahaha hahaha hahaha
И накрая пак са си тръгнали заедно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт