"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 29 093
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Интервюто на Серенай всъщност си е много добро. Peace Само че трябва да се прочете цялото и в конткеста на целия смисъл-момичето има нетрадицинно разбиране за любовта по принцип,да се интерпретират отделни отговори,най-вече онези които всички смятат,че са адресирани към връзката и с Чаги.Според мен,не се отнасят до него! Peace
Струва ми се,че това интервю е препис от старото от м.г.,което е давано за същото издание, newsm78защото повечето неща,които С.разказва в днешното, вече съм ги чела преди време... Peace

И рускините са достигнали до извода, че е почти същото интервю.  Peace Вярно има нетрадиционно разбиране за любовта, но почти всички търсят някоя дума за Чачо и затова така се получава.  Mr. Green

И всеки интерпретира нещата както намери за добре.  Mr. Green И както иска да бъде.  Joy Joy Joy
В крайна сметка щом оня дето не вярвал да имат връзка днес се шашна, значи са се изяснявали на сета. Кой ккаво е казал и защо го е казал.  hahaha hahaha hahaha
И накрая пак са си тръгнали заедно  Wink

да, за да се доизяснят на 4 очи.  Joy Joy Joy

# 361
От вчера се каня да напиша нещо за серията и все забравям.  ooooh!

Онзи мафиота явно следи Яман, може  би и Кенан.  newsm78 Когато видя Мира, която удари колата му той се сети коя е тя - спосмни си видео в което Яман и МИра бяха на плажа край огъня.  ooooh! Някой го следи Ямначи и му докладва.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И Тан и мафиота и Крачо ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Май първо ще действа Тан.  Peace Мафиота ще си опече работата, ще проучва ... а Тан направо ще действа и първо ще се разрещи този проблем, а мафиота ще остане за края на сеозна сигурно.  newsm78 newsm78 Той май ще излезне, че е влюбен в Невин.  Peace

# 362
Интервюто на Серенай всъщност си е много добро. Peace Само че трябва да се прочете цялото и в конткеста на целия смисъл-момичето има нетрадицинно разбиране за любовта по принцип,да се интерпретират отделни отговори,най-вече онези които всички смятат,че са адресирани към връзката и с Чаги.Според мен,не се отнасят до него! Peace
Струва ми се,че това интервю е препис от старото от м.г.,което е давано за същото издание, newsm78защото повечето неща,които С.разказва в днешното, вече съм ги чела преди време... Peace

И рускините са достигнали до извода, че е почти същото интервю.  Peace Вярно има нетрадиционно разбиране за любовта, но почти всички търсят някоя дума за Чачо и затова така се получава.  Mr. Green

И всеки интерпретира нещата както намери за добре.  Mr. Green И както иска да бъде.  Joy Joy Joy
В крайна сметка щом оня дето не вярвал да имат връзка днес се шашна, значи са се изяснявали на сета. Кой ккаво е казал и защо го е казал.  hahaha hahaha hahaha
И накрая пак са си тръгнали заедно  Wink

да, за да се доизяснят на 4 очи.  Joy Joy Joy

newsm10

WinkА като се помирят може да изяснят нещата и пред почитателите... Grinning Whistling Whistling

# 363

И рускините са достигнали до извода, че е почти същото интервю.  Peace Вярно има нетрадиционно разбиране за любовта, но почти всички търсят някоя дума за Чачо и затова така се получава.  Mr. Green

И всеки интерпретира нещата както намери за добре.  Mr. Green И както иска да бъде.  Joy Joy Joy
В крайна сметка щом оня дето не вярвал да имат връзка днес се шашна, значи са се изяснявали на сета. Кой ккаво е казал и защо го е казал.  hahaha hahaha hahaha
И накрая пак са си тръгнали заедно  Wink

да, за да се доизяснят на 4 очи.  Joy Joy Joy

newsm10

WinkА като се помирят може да изяснят нещата и пред почитателите... Grinning Whistling Whistling

Aма много е хубаво гифчетоооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И си права, че това може да послужи за нещо хубаво - да се покажат.  Joy Joy Joy

# 364

Агенция Клю клю представя...
Някакви момичета,които са били на сета  казват,че Ча и Сери утре  ще снимат  в кафене-май името му било "blue see cafe  ".... видяли са  Танер и Хазар да слизат от  една от служебните коли на  Ay yapim на снимачната площадка, след това колата докарала и Чаги. Едното момиче разказва,че снимали на басейна и се чували  смях и викове на Мерт  и Мира . Също така тя казва, че  са  снимали Мира,Ейлюл и Ада.  Яман и Мира пък снимали сцена в градината и се смеели.
Обачееее.... чули са изстрел и някой извикал но не са разбрали кой и по  кого е стрелял....
И накрая това,което ние тук вече разбрахме,благодарение на туитите на този О.... След приключването на снимките,Серенай и Чаги си тръгнали заедно.

# 365

Агенция Клю клю представя...
Някакви момичета,които са били на сета  казват,че Ча и Сери утре  ще снимат  в кафене-май името му било "blue see cafe  ".... видяли са  Танер и Хасар да слизат от  една от служебните коли на  Ay yapim на снимачната площадка, след това колата докарала и Чаги. Едното момиче разказва,че снимали на басейна и се чували  смях и викове на Мерт  и Мира . Също така тя казва, че  са  снимали Мира,Ейлюл и Ада.  Яман и Мира пък снимали сцена в градината и се смеели.
Обачееее.... чули са изстрел и някой извикал но не са разбрали кой и по  кого е стрелял....
И накрая това,което ние тук вече разбрахме,благодарение на туитите на този О.... След приключването на снимките,Серенай и Чаги си тръгнали заедно.

Пълно с клюкари яяяяяяяя  Joy Joy Joy

Офф кой ще стреля и по кого?  Thinking Thinking Thinking

# 366
Ники, дойде и веднага се включи в клюките  newsm10 newsm10  Hug Hug

# 367
Ани,добавих още едно в предния пост. Grinning

# 368
# 369
Интервюто на Серенай всъщност си е много добро. Peace Само че трябва да се прочете цялото и в конткеста на целия смисъл-момичето има нетрадицинно/демоде Laughing/ разбиране за любовта по принцип,да се интерпретират отделни отговори,най-вече онези които всички смятат,че са адресирани към връзката и с Чаги.Според мен,не се отнасят до него! Peace

Предишното интервю на Серенай ( това ,което постна Ани)  е от септември 2013 . Откога се предполага,че са заедно с Чаатай  Thinking  Може наистина това да са взети и сложени думи от първото , когато  още не е имало нещо между тях .
А ,както  казваш , Вики, възможно е и да е говорила принципно, без това да има връзка с Чаатай, ама нали всички "търсят под вола теле".  Щом се е ядосала Серенай и е искала ревизия на текста, значи е имало защо  Peace

Вики, чуднички гифчета !  bouquet  

Шебека и келебека  ги харесвам, много са забавни, но тук точно им се ядосах  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 01:18 от daniela.qnkova

# 370
Ники, дойде и веднага се включи в клюките  newsm10 newsm10  Hug Hug

Ми тъй де,нали сме клюкарките тука  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да има поне прясна информация за тия дето ни четат/уж де-изобщо не ни четат  Wink Wink Wink/

# 371
  • Пловдив
Добро утро!
Чудесна и успешна седмица! Спорен и спокоен понеделник!

# 372
Добро утро в понеделник  Hug Hug Hug
Хайде-3 дни и пак -почивкааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Каква беше тая профилактика снощи  newsm78 newsm78 newsm78

Скоро не съм припадала   smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Дано през нощта са се изяснили двамката и днес Ча да е в кондиция  Wink Wink Wink

# 373
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug

# 374

Общи условия

Активация на акаунт