"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 28 852
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
with Engin Aytas

# 706
Цитат
Когато дойде големият ден, плануваното от Тан "събиране" ще се състои
Явно Еджето е решила да не ни го спести това  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И кой  казваше,че ще се появи братчеда и ще спаси Мирчето  newsm78 newsm78 newsm78

Ники,  Hug Hug Hug

Кога се е казвало това ооо това ще е странно няма да взима ролята на Яман деее ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 707
Hug Hug Hug Oпитах се да преведа фрагмана.  Peace Синан или Лили да нанесат нужните корекции.  Peace

Toва, че съобщенията до Мира са изпратени от техния квартал, ще докаже на всички в Алтънкьой, че живота им не е толкова защитен, колкото те си мислят.
Както Яман в началото, сега всички ще вземат мерки за да не изживее Мира онова, което изживя преди.
Яман не оставя Мира дори за малко, но научавайки за бягството на Тан ще започне очакване със страх.
Яман ще направи всичко по силите си, Мира да не мисли за Тан и да не се задушава от загрижеността на всички около нея.

От друга страна Яман предприема действия да намери човека, който помага на Тан, но лошите новини от Тозлудере ще го отведат в старата му махала.

В положението в което се оказват Яман и Оркун, Яман ще види едно друго лице и ще се изправи пред нов противник (нещо такова)

Яман намира в дома на Кадер  следа и взима неочаквано за всички решение как да се противопостави на плана на Тан да се събере с МИра.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy ЯмОр, ЯмОр,  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Щели да се окажат в положение  hahaha hahaha hahaha hahaha
Тан да не вземе да ми отвлече дуета и да ги сложи да спят заедно  Shocked Mr. Green Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 708
Цитат
Явно Еджето е решила да не ни го спести това  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И кой  казваше,че ще се появи братчеда и ще спаси Мирчето  newsm78 newsm78 newsm78

Ники,  Hug Hug Hug

Кога се е казвало това ооо това ще е странно няма да взима ролята на Яман деее ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Наденце  Hug Hug Hug
ние тука си го конушвахме преди време,ама дали изобщо ще е така  Stop Stop Stop

# 709
  • близо до брега на морето
Наде Hug Hug Hug Hug моите уважения-но кардото има прекрасни ръце PeaceКато не ти аресват,гледай си пъцете на С. Hug Hug Hug Hug или на братовчет си Laughing Laughing Laughing

Мими,  Hug Hug Hug

Защо ми се караш сега  ooooh! ooooh! ooooh!
Всеки с вкуса си пък и просто дадах пример...  Peace Peace Peace
Наде  Hug Hug Hug не ти се карам,не ми се иска да ме видиш в тая светлина Wink.Просто казвам,и на мен не ми харесват някой неща по твоята звезда-но никога не съм ги писала къз Wink

# 710
Цитат

Ники,  Hug Hug Hug

Наденце  Hug Hug Hug
ние тука си го конушвахме преди време,ама дали изобщо ще е така  Stop Stop Stop

Ники,  Hug Hug Hug

Аз не съм била явно тука... ами може и да познаете, не знам ще стане интересно в последните епизоди  Hug Hug Hug

# 711
Наде Hug Hug Hug Hug моите уважения-но кардото има прекрасни ръце PeaceКато не ти аресват,гледай си пъцете на С. Hug Hug Hug Hug или на братовчет си Laughing Laughing Laughing

Мими,  Hug Hug Hug

Наде  Hug Hug Hug не ти се карам,не ми се иска да ме видиш в тая светлина Wink.Просто казвам,и на мен не ми харесват някой неща по твоята звезда-но никога не съм ги писала къз Wink

Мими,  Hug Hug Hug не съм го написала да прозвучи така и аз харесвам Ча защо да го обиждам не разбирам, ако съм те засегнала спрямо Ча, сорри  Hug Hug Hug

# 712
Hug Hug Hug Oпитах се да преведа фрагмана.  Peace Синан или Лили да нанесат нужните корекции.  Peace

Toва, че съобщенията до Мира са изпратени от техния квартал, ще докаже на всички в Алтънкьой, че живота им не е толкова защитен, колкото те си мислят.
Както Яман в началото, сега всички ще вземат мерки за да не изживее Мира онова, което изживя преди.
Яман не оставя Мира дори за малко, но научавайки за бягството на Тан ще започне очакване със страх.
Яман ще направи всичко по силите си, Мира да не мисли за Тан и да не се задушава от загрижеността на всички около нея.

От друга страна Яман предприема действия да намери човека, който помага на Тан, но лошите новини от Тозлудере ще го отведат в старата му махала.

В положението в което се оказват Яман и Оркун, Яман ще види едно друго лице и ще се изправи пред нов противник (нещо такова)

Яман намира в дома на Кадер  следа и взима неочаквано за всички решение как да се противопостави на плана на Тан да се събере с МИра.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy ЯмОр, ЯмОр,  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Щели да се окажат в положение  hahaha hahaha hahaha hahaha
Тан да не вземе да ми отвлече дуета и да ги сложи да спят заедно  Shocked Mr. Green Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ивчеее,да не обърка Тан Мирето с Оркунчи-и той с руси къдрици  Joy Joy Joy Joy Joy та да видиме ние после криза без Крачоля  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes особено Анито  Wink Wink Wink

# 713

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy ЯмОр, ЯмОр,  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Щели да се окажат в положение  hahaha hahaha hahaha hahaha
Тан да не вземе да ми отвлече дуета и да ги сложи да спят заедно  Shocked Mr. Green Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ивчеее,да не обърка Тан Мирето с Оркунчи-и той с руси къдрици  Joy Joy Joy Joy Joy та да видиме ние после криза без Крачоля  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Никииии  newsm10 newsm10 newsm10  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 714

Мими,  Hug Hug Hug

Наде  Hug Hug Hug не ти се карам,не ми се иска да ме видиш в тая светлина Wink.Просто казвам,и на мен не ми харесват някой неща по твоята звезда-но никога не съм ги писала къз Wink

Мими,  Hug Hug Hug не съм го написала да прозвучи така и аз харесвам Ча защо да го обиждам не разбирам, ако съм те засегнала спрямо Ча, сорри  Hug Hug Hug
Ей тия Чачови ръце бе  Joy Joy Joy Joy

# 715
Пак го налегнаха грижите,като буреносен облак е
А пък една от арабките иска Яман да убие Тан

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

1swing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 716
  • близо до брега на морето
smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 Абла си го севиорумва епси Peace[Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 717

newsm10 newsm10 newsm10

Има ода за тях Heart Eyes (Ивето се погрижи  bouquet)

Crazy Crazy Crazy Hug Hug Hug Hug

newsm47 newsm47

# 718

newsm10 newsm10 newsm10

Има ода за тях Heart Eyes (Ивето се погрижи  bouquet)

Crazy Crazy Crazy Hug Hug Hug Hug

newsm47 newsm47

Hug Hug Hug

На тази снимка Оркун е сладур  Crazy Crazy Crazy

# 719

Общи условия

Активация на акаунт