Започнах да спортувам нещо почти всеки ден, тръгнах на Психолог с който си говорим по 3 часа вече 4 пъти може би..от тестовете излезе голяма тревожност за нещатата, страх, но не и депресия Слава Богу. Имах няколко такива нервни атаки както си ги наричам аз през деня и реших да започна Диазепама по половинка 5 мг сутрин и само така се успокоявах и деня ми светваше и всичко ми е наред както преди. Знам, че проблема е някъде вътре..искам да го измъкна или да го заровя и да ми мине всичкия този Ад..не искам хапчета, но виждам че без тях не става за момента..Сутрешното ставане ми е много трудно..лягам в 11 ставам като кукурях в 7 със сърцебиене, нервност, гадене и някакъв страх ме обзема. Но ставам и тръгвам на работа..оправям се до обяд..опитвам се да върна режима на хранене до нормалния но изкарах някакъв вирус от който повръщах няколко дни и сега ми е трудно....Дали не станаха прекалено много неща за много кратко време???? Приемам вашите мнения..Ще съм много благодарна да ме "подкрепите" по някакъв виртуален начин и да споделите.....Благодаря ви предварително! Целувам ви!