Отговори
# 405
Вчера поднових тренировките по фитнес. Чувствам се добре, като изключим мускулната треска.

# 406
днес тотално се натъпках ей така от яд Close много ме е яд на себе си ама вече е късно Embarassed Rolling EyesОт утре скривам кантара и ще се меря само 1 път седмично,освен това почвам да карам на грейпрути,от тях слабея бързо,или поне преди слабеех Crazy

# 407
  • Linz
Има едно много ефикасно (но много гадно нещо). Всички го пренебрегват. Нарича се... клизма.

# 408
  • Бургас
Рени, без да го отричам (чувала съм че има очистителен характер), но как мога да слабея с клизми  newsm78
пфуууу, един ред и две грешки (толкова поне са механичните, другите са просто от незнание  hahaha)

Последна редакция: сб, 04 мар 2006, 23:08 от Яна (2 в 1)

# 409
Рени, без да го отричам (чувала съм че има очистителен характер), но как вога до слабея с клизми  newsm78

И аз съм чувала много добри отзиви, но не знам дали бих го приложила.  newsm78

# 410
  • Linz
Рени, без да го отричам (чувала съм че има очистителен характер), но как вога до слабея с клизми  newsm78
Никога не съм пробвала, но съм чела, че с клизмата се губят килограми- между 8 и 25. В червата се образуват "джобове" и там се задържат "отпадъци от храносмилането" (особено при обилно хранене с животински белтъчини), които човек си носи с години. При гниенето им тялото тяло се замърсява с токсини, нарушават се много процеси, предизвикват се болести. Всичко това се отразява и на външният вид. Единственият начин за изчистването на червата е да се направят поредици от клизми (но не в домашни условия... не питай къде- не знам и аз).

# 411
Писна ми!!  smile3514
Вече мина 2ри ден откакто писах тук и се каних да започна а още не съм...
Супер провал..ОТНОВО
Няма какво да се самосъжелявам.
Купих прясно мляко за утре уж. Дано да пиша утре вечерта и да съм започнала...

# 412
Такива клизми се правят веднъж годишно и то по лекарско предписание(питаите мен нали аз съм ги правила докато бях на практика) за това ги правят само в гастро ентереологията и са т.н. сифонни клизми. А за линивоста на червата за да не се пият хапчета може с листа от сена, зелев сок сутрин на гладно(това е със страхотно деиствие) Crazy

# 413
Аз си оправих проблема с червата, като наколко месеца пих лаксит на д-р Тошков
преди 2 години и от тогава нямам такъв проблем.
Като естествено не съм ги пила много редовно.

# 414
  • Linz
Аз си оправих проблема с червата, като наколко месеца пих лаксит на д-р Тошков
преди 2 години и от тогава нямам такъв проблем.
Като естествено не съм ги пила много редовно.
А какъв проблем оправи с Лаксит? И аз го пих, но не забелязах някаква промяна (както и с другите таблетки на д-р Тошков).

# 415
  • София
Колко време вече съм на плодове и кисело мляко smile3511,а никакъв ефект!Нито грам минус!

# 416
За лениви черва говорих - с рядкото ходене до....- особено по време на диета!
Аз съм доволна от тези, за други таблетки на д-р Тошков не мога да кажа, защото не съм ползвала.
Но нали знаете, че на всеки му действат различни неща Simple Smile

# 417
Бях писала преди време за метода на майка ми-да се яде от всичко по-малко.Сега съм се навила яко- да видим докога Sick-ама като си гледам дрехите от миналото лято... #CrazyОх, и на море ще се ходи,  Embarassedтака,че -да се стягаме момичета!!!

# 418
  • New Zealand
аз в4ера устисках на един портокал и сега пак съм на изходна позиция Rolling Eyes

# 419
И аз съм с вас,от понеделник-6 ти март.И аз все започвам..и докато "започвах",качих поне 3 кила,та сега пак съм 70...направо се мразя,пролет иде,лято иде,дрехите малки,по магазините-още по хубави са напускали,направо трагедия...реве ми сееееееееееееее........ smile3511 smile3514 Weary smile3518..Как се свалят 15 кила сега,а?А за колко време се свалят,не ми се мисли...

Общи условия

Активация на акаунт