Отговори
# 540
Лошото е,че с точковата диета,нвд,японско чудо,скарсдейл и подобни мога само да си запазвам килцата,не и да мърдам надолу.Положението е трагично Banghead

# 541
Лошото е,че с точковата диета,нвд,японско чудо,скарсдейл и подобни мога само да си запазвам килцата,не и да мърдам надолу.Положението е трагично Banghead

Добре, разбирам те, аз също много трудно свалям килограми, а пък толкова бързо ги качвам smile3521, но дегдей да гладуваш, от собствен опит ти го казввам, ефекта ще е краткотраен. Преди да пробвам точковата диета свалях по следния начин: хапваш си каквото ти се яде, но по малко, но забравяш за хляб, тесто (във всякакъв вид), картофи, ориз, захар и вечер - само салатка. Така хем не си гладна, хем сваляш килограми, пак става по-бавничко, но...все е нещо. Аз така свалях по 4-5 кг лятото. Но то почти толкова ми бяха и излишни. Мисълта ми е, че ако имаш повече за сваляне, може резултата да е по-добър от моя smile3521

# 542
Добре, разбирам те, аз също много трудно свалям килограми, а пък толкова бързо ги качвам smile3521, но дегдей да гладуваш, от собствен опит ти го казввам, ефекта ще е краткотраен. Преди да пробвам точковата диета свалях по следния начин: хапваш си каквото ти се яде, но по малко, но забравяш за хляб, тесто (във всякакъв вид), картофи, ориз, захар и вечер - само салатка. Така хем не си гладна, хем сваляш килограми, пак става по-бавничко, но...все е нещо. Аз така свалях по 4-5 кг лятото. Но то почти толкова ми бяха и излишни. Мисълта ми е, че ако имаш повече за сваляне, може резултата да е по-добър от моя smile3521

Аз по същия начин свалих 14 кг до момента но имам още 5-6 да свалям.Е без ориза и картофите да изключвам от менюто си.

# 543
Това правя,безрезултатно  15Но не се предавам  "I will survive"smile3549 Трябва да разкарам половината от тия гнусни и загрозяващи ме кила до края на май smile3554

Последна редакция: чт, 09 мар 2006, 19:29 от Tristania

# 544
и аз се включвам към вас....на 15 съм....но за 2 години качих близо 20 кг и е ....ужасно...

# 545
УСПЯХ! Party
Днес бях на диета! Дано това да е началото на края на дебелото ми Аз!
Днес ядох:
сутринта- 10ч. ябълка
обяд - 12ч. билков чай
14ч. краставица
16ч. 2 ябълки
18ч. 1 кофичка к.мляко

това е за днес .. както сигурно сте забелязали аз сама съм си направила програмата. ям плодове,зеленчуци,к.мляко и такива много диетични неща в умерени да не кажа минимални количества
ям през 2 часа като вечерята ми е най-късно в 19 ч. но колкото по-рано толкова по-добре!

та доволна съм от себе си. да продължавам все така

# 546
аз днес съм на 1 сандвич -тост с шунка и кашкавал.....един lz-натурален.....един портокал....малко стафиди....и вода

# 547
Е как искаш да отслабнеш, ако се храниш като днес Rolling Eyes Rolling Eyes

# 548
аз днес съм на 1 сандвич -тост с шунка и кашкавал.....един lz-натурален.....един портокал....малко стафиди....и вода
повечко плодове,зеленчуци,месо,яйца
махай ги тия шоколади,сандвичи и стафиди Naughty

# 549
общо калориите ми са по-малко от 1000

# 550
общо калориите ми са по-малко от 1000
ама хапваш неща,дето се лепкат на кофти места

# 551
да знам....но просто от 7 до 2 и пол съм в у-ще и там няма нищо  ,което мога да ям различно от пици и сандвичи и вс "в опаковка"....затова вече сандви4ите ги ям без салати...а и нямам воля.затова мислих за някои разхлабващи хапчета

# 552
Не знам колко е голям сандвича или ЛЗ-та, но в най-добрия случай са около 1000. Не са важни само калориите, а и от къде идват. Вместо това престъпление, което си направила да изядеш цял шоколад, по-добре вземи храна, която съдържа бавни въглехидрати и влакнини. Можеш за същите калории, които има шоколада да изядеш мюслени десертчета, къде къде по-добре е.

# 553
ами лз е около 70 грама..наистина нз какво да ям като съм в у-ще и огладнея-ужасно е....

# 554
да знам....но просто от 7 до 2 и пол съм в у-ще и там няма нищо  ,което мога да ям различно от пици и сандвичи и вс "в опаковка"....затова вече сандви4ите ги ям без салати...а и нямам воля.затова мислих за някои разхлабващи хапчета
Аз като малка правих глупости-разхлабителни чайове,хапчета,оцет,простотии и освен ,че нямаше ефект,ужасните последствия си остават.Не прави глупости #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт