Отговори
# 705
Разкажете ми за японската диета? В какво се състои?

# 706
Наистина Бифана е така но трябва много течности да се приемат поне1.5-2 литра.

# 707
  • София
И аз досега само четях, но се включвам вече, за да нямам оправдания да шикалкавя   Mr. Green
По принцип  карам на плод в 10 и 16 и зеленчукова салата или постна зеленчукова манджа без картофи в 12 и 19. Ако съм много гладна - в 12 и 19 може нещо белтъчно (мръвка, яйце), но каквото е 12, това да е и в 19.
Мисля, че това е оптималната диета.
Пия го и кафето Витаголд, мисля, че помага за апетита. Опитвам се да намеря хром и влакно, засега без успех обаче.

# 708
Как се справяте момичета???????????????????

# 709
  • София
Мисля си  Flutter колко невероятно красива ще бъда и хич Outta Joint не съм гладна.

# 710
Нещо взех да озверявам и аз с тая вода все във WC съм имам чувство че  ще ми се пръсне мехура.

# 711
И аз се включвам от днес на диетка.
Целта ми е до 8 април/рожденния ми ден/ да смъкна поне 3 кила
Сега съм 49 - цел 46,дано устискам и мисля,че ще успея,по кило на седмица

# 712
след като реших че трябва да се отслабва измислих нещо-вече си направих тефтерче-в него пиша абсолютно всичко което съм яла през деня-от 2 седмици ми е и днес съм мн щастлива че написах само вода,чай и един грейпфрут.....на мен ми помага-защото като видя коооолко много изяждам другите дни и се спирам вече:)ако ви харесва идеята -пробваите

# 713
след като реших че трябва да се отслабва измислих нещо-вече си направих тефтерче-в него пиша абсолютно всичко което съм яла през деня-от 2 седмици ми е и днес съм мн щастлива че написах само вода,чай и един грейпфрут.....на мен ми помага-защото като видя коооолко много изяждам другите дни и се спирам вече:)ако ви харесва идеята -пробваите
Това е добра идея,и аз ще започна да правя така Wink.
Аз днес съм на 2 кафета ,малко семки и една чаша компот.Обикновенно ям и по малко сирене,кашкавал ,яйце,никакъв хляб,ама никакъв,и почти никакви сладкиши и подобни,дояждам манджичката на детето  и това ми е яденето.Ама съм си свалила няколко динамични и готини песни на компа и танцувам 2 пъти на ден по 30 мин.Мажа се още и с леокрема....това е ,предния път так свелих сума ти кила за 1 месец.С фолио ме мързи сега да се увивам нещо,а преди го правех,ама беше лятото и е по-лесно...
Аз пък си пиша на едно листче мерките ми,за да сравнявам,в седмицата един път и мера със сантиметъра Mr. Greenи винаги съм доволна от себе си.Гледам си листчето и се кефа на себе си ,това още повече ме стимулира Mr. GreenНо пък си признавам ,че единственото нещо от което не се лишавам е бирата,през ден си пийваме Mr. Green
Надявам се до 2-3 седмици да съм вече 46 кг smile3521 ще се похваля задължително

# 714
Разкажете ми за японската диета? В какво се състои?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=83671.0
влез тук ще видиш диета и подробности а ако потърсиш с търсачката има още доста теми по въпроса  Grinning

# 715
  • София
Следя темичката с интерес,но не съм се включвала досега.
Все още кърмя и не мога да се подлагам на строги диети,но искам да се похваля,че с разделно хранене за една седмица свалих 5 кг.Чак не мога да повярвам като се тегля.Е,имам да свалям още 6-7,но ако не стане като спра да кърмя ще започвам диетка.
Пожелвам ви успех,момичета Grinning

# 716
Момичета и аз от утре ще ви правя компания, но като стана сутринта ще кажа какво ще хапвам през деня. Имам5-6 кг за сваляне. Виждам че с вас е по-леко. Laughing

# 717
  • София
Следя темичката с интерес,но не съм се включвала досега.
Все още кърмя и не мога да се подлагам на строги диети,но искам да се похваля,че с разделно хранене за една седмица свалих 5 кг.Чак не мога да повярвам като се тегля.Е,имам да свалям още 6-7,но ако не стане като спра да кърмя ще започвам диетка.
Пожелвам ви успех,момичета Grinning
Как го направи този номер? Shocked Дай малко рециптички.

# 718
Добро утро, момичета!!!
Хайде похвалете се с резултати от лунната, аз пак се издъних  Embarassed Embarassed
Но си продължавам с японското и хрома  Joy

# 719
Аз съм има-няма минус половин кило,ама малко да хапна сега и ще е възстановено Shocked

Общи условия

Активация на акаунт