Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 696
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
 Ние направихме хепатитите,спин , васерман + хламидиите,т.е  пълен пакет.Но от март вече не правят хламидии.
 На първия етаж КАКБИС  за анонимно изследване ,като кажете за какво Ви трябва, после ще впишат имената.Спестихме доста добри пари там.

# 16
ili7372 благодаря ти за отговора  Hug!
Живот и здраве в следващия цикъл ще се възползваме с мъжа ми.
Забравих да ти пожелая успех на кръвния .

# 17
Щом Кокона направи новата тема, значи всички ще се сдобием с близнаци. Иска ми се да мисля по този начин.  bouquet
Определено смятам тази година и аз да се възползвам от КАБКИС в Бургас. Дано да ни направят изследванията.
Аз започнах да пия Омега 3 с вит. Е по мое усмотрение. Приятелка ми препоръча да си взема
омега 3 + Q10 +селен. Намерих само един продукт, който съдържа и трите, но е 20лв. за 15 дни. Та се чудя, дали мога да си ги взема по отделно. Примерно на друга фирма, ако ги взема отделно, ще ми излезе по-малко от 30лв. на месец. Какво ще ме посъветвате, момичета?

# 18
Успех на всички ви и дано новата темичка да е на късмет !  bouquet Hug
Аз ,както споменах съм минала по този път ,успешно за радост ,но сега чета инфо за роднини.че нещата с годините много се променят.
Знаете ли в "Селена"още ли изпращат изследванията за резултати в Плевен ,имунологичните ?
п.с.съжавалям,ако се е коментирало в предишни теми ,малко не съм ги дочела

# 19
Минев каза, че ги пращат в Плевен имунологичните.

# 20
И от мен  wavey
Някой да е правил скоро инсеминация на естествен цикъл ?Чудя се първо дали си заслужава и горе долу каква е цената.Направих цветната снимка,тръбите са уж проходими ,но дясната тръба има някакъв малък сак .Лявата е идеална,но левия яйчник не овулира или поне много рядко на годината един път  Tired
ili7372 беше споменала ,че сте правила с мъжа ти някои изследвания безплатно в нашето(бургаско)ХЕИ,моля те кажи кои точно изледвания могат да се направят там .
Ние правихме февруари и март инсеминация на естествен цикъл, но не ни се получиха нещата  Sad

# 21
  • UK
Щом Кокона направи новата тема, значи всички ще се сдобием с близнаци. Иска ми се да мисля по този начин.  bouquet
Определено смятам тази година и аз да се възползвам от КАБКИС в Бургас. Дано да ни направят изследванията.
Аз започнах да пия Омега 3 с вит. Е по мое усмотрение. Приятелка ми препоръча да си взема
омега 3 + Q10 +селен. Намерих само един продукт, който съдържа и трите, но е 20лв. за 15 дни. Та се чудя, дали мога да си ги взема по отделно. Примерно на друга фирма, ако ги взема отделно, ще ми излезе по-малко от 30лв. на месец. Какво ще ме посъветвате, момичета?

Мисля, е няма да можеш да се ограничиш с тази сума, всичко което пиеш е хубаво, но вземай тези таблетки, които са в повече бройки Crazy Аз пия Селена на Валмарк, Омега 3 на Допелхерц а витамин Е незнам на коя ф-ма е Crazy
За близнаците пожелавам ти ги от сърце!!! Hug

# 22
Зравеи те дами.Имам едно въпрос че към дами те които са в клиника Селена.В момента съм в 8 седмица с 3 бебчета.Следващия преглед е 10 седмица и тогава евентуално ще говорим за редукция на плода.Та ме интересува.Колко дена се стои в клиниката?.През корема ли се прави тая процедура,да ли има шевове?Колко парички  ще ми струва? В коя седмица се прави?Опасно ли е?Благодаря ви предварително.  Hug

# 23
 newsm45 НЕ  и този път. Дори е най-лошия резултат...Май вече трябва да затворя страницата ин- витро.И годинките вече са доста   Sad
 Мога да опитам още един път ,ноза сега почивка.Много ми е зле.Повярвах ,че този път като за последно се е получило.  Sad

p.s.За да се пуснат отново документите ФАР ,какво трябва пак да се направи ?
 Успех на очакващите   bouquet

# 24
съжалявам за теста  Или  , знам как се чувстваш мила .
бях решила да не  пиша ,за да  не  натоварвам останалите с отрицателни емоции. моя тест беше на 26,04   ,това е ми е 3 опит по фонда   и   ми върнаха 4 ембриона от 8  яйцетлетки    ,толкова бях  положително настроена  и  уверена ,че  този път ще успея    . даже като ми се обади от клиниката за резултата  просто  не можах да   го асимилирам  ,че  е отрицателен   . какво да се прави  живота продължава, но истина е доста тежко
успех на  момичета които сте в процедура    Hug Praynig

# 25
ili7372, llana*,толкова съжалявам за резултата ви  Tired....  action032.
Момичета,не знам кой подред опит ви е това ,но ужасно звучи отстрани ,влагаш емоции,надежди ,може би и трудно събрани пари и накрая- 0 Tired

# 26
Здравейте!Предстой ми ин витро процедура в Селена при д-р Ставрев!Интересуваме колко струват имонологичните и генетичти изследвания там,а и също важи ли направление от личният ми лекар за лапароскопия там,и ако не важи каква е цената?!Благодаря ви предварително   Hug Hug Hug

# 27
Зравеи те дами.Имам едно въпрос че към дами те които са в клиника Селена.В момента съм в 8 седмица с 3 бебчета.Следващия преглед е 10 седмица и тогава евентуално ще говорим за редукция на плода.Та ме интересува.Колко дена се стои в клиниката?.През корема ли се прави тая процедура,да ли има шевове?Колко парички  ще ми струва? В коя седмица се прави?Опасно ли е?Благодаря ви предварително.  Hug

Една моя приятелка загуби при редукцията всички ембриони Sad После ми каза, че често се случвало, явно не е съвсем безопасна процедура. Не искам да те плаша, все пак си в добри ръце, но е нож с две остриета... Hug

# 28
 Редукцията е процедура като пункцията ,с упойка..Става в някаква определена г.с. 8-10гс.За жалост не са се редуцирали сами ,щом си в 8г.с.,значи имат сърдечна дейност.
 Има риск,да не повлекат и останалите ембриони ,но като няма накъде...
Моля  Praynig се всичко да е наред и да завърши с двоен резултат Praynig

bouquet

# 29
  • UK
ili7372,  llana*  Hug Hug Hug

Здравейте!Предстой ми ин витро процедура в Селена при д-р Ставрев!Интересуваме колко струват имонологичните и генетичти изследвания там,а и също важи ли направление от личният ми лекар за лапароскопия там,и ако не важи каква е цената?!Благодаря ви предварително   Hug Hug Hug

Не съм правила лапароскопия, но т.к клиниката е частна се съмнявам да важат, каквито и да е било направления, а за цената, най-добре се обади в самата клиника за да те запознаят с процедурата и всичко около нея Peace

Общи условия

Активация на акаунт