Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 689
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
BoDill  ме е изпреварила,но за моята лапароскопия ми бяха дали 1 месец болничен без да ме питат колко искам.Това е в друга болница обаче.На моя близка,тук в бургаската болница и дадоха 10 дни,пак без да я питат.Според мен е хубаво да кажеш колко искаш,като максимума е наистина 1 месец.
Желая ти успех, vanini81   Hug

# 46
Благодаря Ви за отговорите, момичета!   bouquet

# 47
Пращат ме при д-р Топалова от "Селена" заради неуспешните ми опити за докарване на някаква овулация. Някой бил ли е при нея и какви са впечатленията? Доколкото разбрах се занимава и с ин витро, което засега остава на късен етап, но все пак си е важен момент.

# 48
Здравейте,искам да попитам при отложен трансфер,поради хиперстимулация,за колко време се възтановиха яйчниците ви и веднага на следващият месец ли направихте ЗЕТ?
Благодаря ви!
[/quote

Моля ви някой да даде мнение.

# 49
Здравейте,искам да попитам при отложен трансфер,поради хиперстимулация,за колко време се възтановиха яйчниците ви и веднага на следващият месец ли направихте ЗЕТ?
Благодаря ви!
[/quote

Моля ви някой да даде мнение!

# 50
при всеки е различно  , аз имах лека хипер стимулация   и  след  2 месеца  правих ЗЕТ  ,  но първо ще ти изследват хормоните    ,така че спокойно

# 51
при всеки е различно  , аз имах лека хипер стимулация   и  след  2 месеца  правих ЗЕТ  ,  но първо ще ти изследват хормоните    ,така че спокойно

Ти ли поиска след 2 месеца или доктора така ти каза?
На мен Ставрев ми каза да отида на втория ден да почваме,незнам дали ще има преглед.
При вас как е било?

# 52
  • Varna, Bulgaria
Успех на всички ви и дано новата темичка да е на късмет !

# 53
Здравейте. На 42г съм и най сетне съм се решила да тръгна по дългия път. Почни нищо не ми е ясно и  ще съм Ви благодарна, ако имате търпението и времето да помагате с инфо. Предстои ми преглед при д-р Минев, светна снимка и спермограма . Може ли някой да ми каже кой прави самата цветна снимка и нужен ли ми е повече от един почивен ден?
Благодаря предварително.

# 54
Здравейте. На 42г съм и най сетне съм се решила да тръгна по дългия път. Почни нищо не ми е ясно и  ще съм Ви благодарна, ако имате търпението и времето да помагате с инфо. Предстои ми преглед при д-р Минев, светна снимка и спермограма . Може ли някой да ми каже кой прави самата цветна снимка и нужен ли ми е повече от един почивен ден?
Благодаря предварително.

Цвети, цветната снимка се прави с упойка и цялата процедура трае не повече от 5-10мин. Оставят те да се съвземеш за около час и си готова да си ходиш. Не ти е необходим повече от един почивен ден.Процедурата струва 300лв.

# 55
Благодаря предварително.
Цвети здравей Simple Smile

# 56
Благодаря предварително.
Цветната снимка ти я прави самия Д-р Минев,ако искаш с упойка ако искаш без упойка цената е същата.Моята беше с упойка.И както ти е казала Краси  всичко трае около 10 мин.Няма нищо страшно,успех Simple Smile

# 57
Момичета, задължителни ли са имунологичните и генетичните изследвания преди ин витро? Някой правил ли е без тях, защото са доста скъпички?
Здравей,немога да ти отговоря,ние още чакаме за заповед от фонда.Исках да те попитам вие колко време чакахте?Успех Simple Smile

# 58
Сърдечно Ви благодаря. Ще пиша след процедурата.

# 59
Момичета, задължителни ли са имунологичните и генетичните изследвания преди ин витро? Някой правил ли е без тях, защото са доста скъпички?
Здравей,немога да ти отговоря,ние още чакаме за заповед от фонда.Исках да те попитам вие колко време чакахте?Успех Simple Smile
Чакахме от 22,08,13 до 25,04,14 -8 месеца. Сега вече имаме заповед и се надявам да започнем стимулация на следващия цикъл, след около 10 дена.До сега не сме пускали никакви изследвания, после ще кажа какви точно сме правили и за колко пари.Ако мога да помогна с още информация,питай. Късмет и на вас, дано не чакате дълго. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт