Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 706
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, задължителни ли са имунологичните и генетичните изследвания преди ин витро? Някой правил ли е без тях, защото са доста скъпички?
Здравей,немога да ти отговоря,ние още чакаме за заповед от фонда.Исках да те попитам вие колко време чакахте?Успех Simple Smile
Чакахме от 22,08,13 до 25,04,14 -8 месеца. Сега вече имаме заповед и се надявам да започнем стимулация на следващия цикъл, след около 10 дена.До сега не сме пускали никакви изследвания, после ще кажа какви точно сме правили и за колко пари.Ако мога да помогна с още информация,питай. Късмет и на вас, дано не чакате дълго. Simple Smile

Би ли ми обяснила документите по фонда в клиниката ли Ви го предложиха или....? Питам, защото финансите ни са ограничени и самофинансирането на ин витро ще е почти невъзможно.
Успех в стимулацията!

# 61
Аз съм при д-р Минев и правих цветна снимка в клиниката, но за пръв път чувам че самия доктор я прави. След процедурата бях при него за консултация.

# 62
здравей, yasmin86,
При нас беше ясно,че се нуждаем от ин витро,защото съм с отстранени тръби и един яйчник. Още на първия преглед д-р Минев ни посъветва да не чакаме фонда, а да действаме сами, за да не се губи ценно време. Обаче и ние нямаме възможност сами да платим за процедурата и му казахме, че ще чакаме. Тогава направихме изследване на ФСХ и спермограма.От самата клиника ни дадоха документи за кандидатстване и след като ги попълнихме, пак клиниката ги изпрати във фонда.След около 2 седмици ни се обадиха от фонда и ни казаха кой номер сме. С този номер може да си проверяваш статуса във фонда.И започна дългото чакане, като януари и февруари не са раздавали заповеди,но пък следващите месеци раздаваха двойно и се компенсира чакането.
Вие вече имате ли номер, от кога чакате?

# 63
Здравейте, момичета. Моята лапароскопия мина вчера. В болницата съм. Нормално ли е, никой да не ми е казал още, как е минала операцията, какво са ми правили и т.н. Изумена съм.

# 64
Здравейте, момичета. Моята лапароскопия мина вчера. В болницата съм. Нормално ли е, никой да не ми е казал още, как е минала операцията, какво са ми правили и т.н. Изумена съм.

При кои лекар си и кой ти прави лапароскопията?

# 65
Д-р Ставрев и на двата въпроса.

# 66
Д-р Ставрев и на двата въпроса.

Той след операцията не мина ли да те види или тази сутрин?
Оперативна или диагностична е лапароскопията,защото ако е диагностична може всичко да е наред и за това да не са ти казали все още.

# 67
Не е минавал. С лапарото, доктора искаше да види как съм и ако има проблем да ми прекъсне тръбата. И не знам какво е станало.

# 68
Не е минавал. С лапарото, доктора искаше да види как съм и ако има проблем да ми прекъсне тръбата. И не знам какво е станало.

Не се притеснявай,предполагам че щом не са ти казали всичко е наред и не са ти я прекъснали,но все пак като минат акушерките попитай ги и поискай да говориш с доктора.
На визитация не са ли минавали?Като минат може да попиташ и тях.
Не се притеснявай,според мен всичко е наред Simple Smile

# 69
Благодаря ти, Мира за отговорите. Доктора сега мина и ми обясни всичко. Оказа се, че и двете ми тръби са негодни. Едната я е прекъснал вчера. Другата си е прекъсната отдавна.

# 70
Здравейте момичета,
бих искала да ви попитам няколко въпроса.Често ли стават хиперстимулации,на каква основа?Защо не могат да преценят правилно докторите от какво зависи?Например аз както живея в чужбина,и дойда в БГ да си правя инвитро,то аз колко месеца ще трябва да си взема отпуска или болнични за да извърша процедурата?Тези неща допълнително страшно много ме натоварват и объркват.Всичко е свързано с притеснения.Мога да си загубя работата и доста проблеми стават.
Благодаря предварително и успех на всички в начинанията!  bouquet

# 71
Здравейте момичета,
бих искала да ви попитам няколко въпроса.Често ли стават хиперстимулации,на каква основа?Защо не могат да преценят правилно докторите от какво зависи?Например аз както живея в чужбина,и дойда в БГ да си правя инвитро,то аз колко месеца ще трябва да си взема отпуска или болнични за да извърша процедурата?Тези неща допълнително страшно много ме натоварват и объркват.Всичко е свързано с притеснения.Мога да си загубя работата и доста проблеми стават.
Когато аз започвах инвитро, доктора ми каза, че съм предразположена към хиперстимулация. Относно отпуската е различно, зависи по какъв протокол си. Аз бях по къс и един месец ми беше достатъчен. Някои момичета ходят на работа след опита, тогава ще са ти достатъчно 20 дни. Успех!

# 72
Здравейте момичета,
Когато аз започвах инвитро, доктора ми каза, че съм предразположена към хиперстимулация. Относно отпуската е различно, зависи по какъв протокол си. Аз бях по къс и един месец ми беше достатъчен. Някои момичета ходят на работа след опита, тогава ще са ти достатъчно 20 дни. Успех!

Vanini,ти инвитрото преди да прекъснете тръбата ли го прави?

# 73
Да, направих едно инвитро и вчера са я прекъснали.

# 74
Да, направих едно инвитро и вчера са я прекъснали.

Причината за неуспеха нея ли изтъкна доктора?Извинявай,че те питам.

Общи условия

Активация на акаунт