Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 727
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета,
бих искала да ви попитам няколко въпроса.Често ли стават хиперстимулации,на каква основа?Защо не могат да преценят правилно докторите от какво зависи?Например аз както живея в чужбина,и дойда в БГ да си правя инвитро,то аз колко месеца ще трябва да си взема отпуска или болнични за да извърша процедурата?Тези неща допълнително страшно много ме натоварват и объркват.Всичко е свързано с притеснения.Мога да си загубя работата и доста проблеми стават.
Благодаря предварително и успех на всички в начинанията!  bouquet
Когато аз започвах инвитро, доктора ми каза, че съм предразположена към хиперстимулация. Относно отпуската е различно, зависи по какъв протокол си. Аз бях по къс и един месец ми беше достатъчен. Някои момичета ходят на работа след опита, тогава ще са ти достатъчно 20 дни. Успех!

Много се извинявам за може би глупавия въпроос,но от какво зависи по какъв протокол ще си,къс или дълаг?
Поздрави!

# 76
Протокола го определя доктора ти.
Мира, след неуспеха, доктора каза, че няма причина да не е станало и за това искаше да ме отвори и да види за какво става въпрос.

# 77
Мира, след неуспеха, доктора каза, че няма причина да не е станало и за това искаше да ме отвори и да види за какво става въпрос.

Правила ли си генетични и имунологични?
Пожелавам ти от сърце следващият опит да е успешен:)

# 78
Аз съм при д-р Минев и правих цветна снимка в клиниката, но за пръв път чувам че самия доктор я прави. След процедурата бях при него за консултация.

Според акушерката Караджова, д-р Минев също прави цветна снимка, но събира няколко пациентки. В случай, че можеш да чакаш предполагам. Информацията ми е от снощи.

# 79
здравейте, може ли да ми кажете как ще почиват от клиниката по 24 май

# 80

Мира, правени са ми имунологични изследвания. НК клетки - завишени. Генетични още не са ми правили.

# 81

Мира, правени са ми имунологични изследвания. НК клетки - завишени. Генетични още не са ми правили.

Vanini81, какво каза Ставрев за завишените нк клетки,правиха ли ти вливка преди трансфер и с какво?Питам защото и мойте са завишени.

# 82
  • Пловдив
Vanini81, надявам се, че си добре и вече си вкъщи  Hug
Ходи ли при доктора след лапарото?

# 83
Зравеите искам да попитам мамите който са раждали в клиника Селена колко струва нормалното раждане и колко секциото.Имали значение дали са близнаци или едничко.Верно ли е че взимат двоинно ако са близнаци. Thinking

# 84
  • Пловдив
Актуални цени не знам, но да взимат двойно за близнаци......не съм чула подобно нещо. Близнаците обикновено са със секцио, цената си е същата. Няма логика да е двойна.  Peace

# 85
Здравейте момичета,
чета ви от сто години...не съм писала и аз не знам защо при положение, че само като ви чета ми действате положително...Много имам нужда да ми подействате положително и сега...
Вчера ми беше теста и е отрицателен Sad Обадиха ми се и ми казаха "Съжаляваме, но теста е отрицателен, спрете всички лекарства и другия месец си запишете час на втори ден от МЦ, за да решите как ще процедирате нататък"...
Имам въпрос към момичетата стигнали до тест, и на вас ли ви казаха становище "положителен" или "отрицателен"...Не ви ли казаха стоиността на ЧХГ, защото в крайна сметка от това зависи дали е имало изобщо имплантация и съответно да се търси решението за следващ път.

Да дам и малко пред история...на 28г. съм, с тубарен фактор, това ми е първи опит при Ставрев.
Стимулация по къс протокол -10 дни с Гонал 225 IU.Пункция на 19 фоликула-13 яйцеклетки-9оплодени, от които 6 годни за замразяване и 3 унищожени заради фрагментации.
Заради висок прогестерон замразихме 6-те ембриончета на 3-ти ден, на две места по три. На следващия месец, сиреч сега май на 5-ти ми беше трансфера. Размразиха се успешно, по думите на доктора бяха много добри, лигавица-отлична, трансфер-гладък-7минутен.....С две думи всичко мина перфектно, даже доктора ми говореше за редукция, защото върнахме и трите...и накрая "перфектно" отрицателен резултат.

След скапаната новина вчера не можах да се събера и да попитам за стойностите на това ЧХГ, за да видим дали е имало имплантация.Ако е нямало обмислям вариант за асистиран хетчинг с лазер...Препоръчват я, точно за размразени ембриони, защото при процеса замразяване-размразяване обвивките им ставали по-твърди и съответно се разпуквали по-трудно. Правила ли е някоя от вас подобна процедура, дори и в друга клиника...просто ме интересува как протича и каква е цената. На няколко места попадам на суми около 200-240 лв, което си е доста поносимо, но дали и в Селена е така???

Малко се олях...ама на...така става като само ви чета...после не моа се запра да пиша  Blush

# 86
  • Plovdiv, Bulgaria
момичета някой ходи ли на срещата днес ,нека сподели отзиви ако има такива Rolling Eyes

# 87
Здравейте, момичета.
barba28, добре съм, изписаха ме на следващият ден. На контролен не съм ходила още, минала е една седмица.   bouquet

miraa77, правиха ми вливка по време на стимулацията, обаче не мога да ти кажа с какво. Струваше 80лв. Предупреждават те от предният ден, че ще се забавиш около половин час, заради вливката.

# 88
Момичета,при ЗЕТ на кой ден от цикъла ви беше трансфера?

# 89

Общи условия

Активация на акаунт