Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,има ли някой който е в стимулация при д-р Ставрев в момента или някой който му предстой?

Стаси, аз съм при Минев, има оттук момичета при Ставрев, не знам защо не с евключват  newsm78
Аз исках да питам след пункция в Селена, на кой ден ви викат на трансфер?

# 721
Моят трансфер беше на 3 ден, но мисля че все пак е индивидуално, според развитоето на ембриончетата.

# 722
След около месец ще се включа Praynig

# 723
Моят трансфер беше на 3 ден, но мисля че все пак е индивидуално, според развитието на ембриончетата.
А кога ти се обадиха?
ili7372, чакаме те  Hug

# 724
И моят трансфер, беше на 3-тия ден. Казаха ми още след пункцията, че ще ме подготвя доктора за трансфер. Изписаха ми една торба лекарства ( оставих около 90 лева в аптеката на клиниката) и ми обясниха подробно, кое кога да пия и казаха че на другия ден ще ми се обадят. Така и стана. Обадиха се , съобщиха ми колко са се оплодили и пак ми напомниха какво да пия. На другия ден ми се обадиха пак, да ми кажат в колко часа да отида за трансфера. Като цяло съм много доволна от комуникацията с акушерките, обаждаха ми се постоянно и по време на стимулацията. Simple Smile

# 725
  • Пловдив
И аз ще съм за след месец. Утре ми предстои пункция, да видим какво ще излезе, но трансфер няма да има, поради риск от OHSS - голям брой фоликули и доста висок Е2 > 5000 на 10 ден от стимулацията. Вчера ми беше 11-ти, последен ден от стимулацията, вечерта си сложих Ovitrelle 250 + Декапептил, днес почивка и утре пункция. Живот и здраве ако има добър резултат и всичко е наред ще правим ЗЕТ в другия месец. Успех на всички момичета!

# 726
Успех , Валето! Вярвай в успеха. Hug

# 727
  • Пловдив
Вярвам най-искрено и се надявам крайния резултат да е  newsm32 , но малко ме притеснява това замразяване и размразяване, чета доста противоречиви мнения, някои пишат, че намалява успеваемостта, други пък, че не е от значение, имало доста успехи от ЗЕТ... и аз не знам на какво да вярвам. Мисля да не обръщам внимание на това и да карам смело напред, с положителна настройка.

# 728
Не се тревожи толкова за замразяването и размразяването, и при пресен и при замразен трансфер в един момент всичко остава в божите ръце. Аз също имам замразени  ембриончета и следващия ми опит някога ще е ЗЕТ. Водещите ин витро клиники в Турция практикуват масово ЗЕТ и се смята един вид, че успеха е гарантиран. Не му мисли от сега има време, ще видиш че всичко ще е ок.  Hug

# 729
  • Пловдив
Благодаря и целувки! Стискам силно палци!

# 730
Благодаря и целувки! Стискам силно палци!
Valeto,ти при кой лекар си?

# 731
  • Пловдив
Аз съм при д-р Матев.

# 732
Valeto,успех.Аз имам момченце от ЗЕТ в Селена,успеха при ЗЕТ е много по голям Simple Smile

# 733
Valeto,успех.Аз имам момченце от ЗЕТ в Селена,успеха при ЗЕТ е много по голям Simple Smile
newsm10

# 734
Мерси за инфото, Zezeto   bouquet
Valeto, успех  Peace
Коя нова бременелка ще ни направи новата темичка?  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт