Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на цветната снимка в клиниката Селена?
Какви са цените на имунологичните изследвания в клиника Селена?
Какви са цените на генетичните изследвания в клиника Селена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на цветната снимка в клиниката Селена?
-
Какви са цените на имунологичните изследвания в клиника Селена?
-
Какви са цените на генетичните изследвания в клиника Селена?
-
Колко време отнема възстановяването след лапароскопия в клиниката Селена?
-
Как се определя протоколът за ин витро в клиниката Селена?
овулацията следяха ли ви я,или само големината на лигавицата?
Или беше преди нея, оле забравих 
То всъщност защо да искате, те трябва сами да се сетят да дават. Ако не се сещат, подсещайте ги.
(с 1 яйчник съм), и ме изпрати да изследвам два хормона прогестерон и забравих му името на другия(двата общо за 42лв).Процедурата беше отидох в манипулационната,взеха ми кръв и ме пратиха да си ходя.Казаха ми,че ще се обадят да започнем от днес стимулация или ако нещо не е наред с хормоните пак ще се обадят да ми кажат какви лекарства да пия.След 4 часа се обадиха и казаха,че започваме.Старта е с Гонал 250 и менопур75. Гонал е една писалка с много тънка игличка и се слага всяка сутрин в корема около пъпа,не боли много.Другото си е съвсем обикновена инжекция в дупето,там вече боли:)Понеже не съм от Пловдив и нямам възможност да ходя всеки ден да ми ги слагат си ги взех и ще ходя личния да ми ги слага.Следващото ми ходене е задължително на 5 ден от стимулацията.Когато направя изследвания ще пиша какви,къде и колко струват.Много разтърсващ ден беше за мен
Дано всико мине благополучно и се похвалиш с