Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 746
  • 738
  •   1
Отговори
# 90

Благодаря за отговора Simple Smile овулацията следяха ли ви я,или само големината на лигавицата?

# 91
Може ли да ми кажете преди цветна снимка назначаваха ли Ви овули и антибиотик?

# 92
Момичета,при трансфер на замразени ембриони,как процедират в Селена,следят овулацията и правят трансфера или спрямо големината на лигавицата определят датата?Защото аз в месеца на трансфера нямам овулация,най-вероятно поради приема на прогестеронови препарати и глобули.

# 93
  • Plovdiv, Bulgaria
относно цветната снимка аз пих антибиотици преди това защото имах гъбички,но за самата цветна снимка не пиев нищо доколкото знам и се прави на 3/4 ден от края на цикълът за да е максимално всичко чисто

# 94
 miraa77, в месеца на ЗЕТ започваш да вземаш препаратите за лигавица. Съобразяват се с големината на лигавицата и преценят датата на трансфера. При всеки е индивидуална!... в този цикъл няма овулация! Стиснати палци за успешен опит  Peace

# 95
miraa77, в месеца на ЗЕТ започваш да вземаш препаратите за лигавица. Съобразяват се с големината на лигавицата и преценят датата на трансфера. При всеки е индивидуална!... в този цикъл няма овулация! Стиснати палци за успешен опит  Peace

Много благодаря Simple Smile))

# 96
  • UK
Незнам, какво имаш впредвид под овули, но но на мен, след ЦС ми изписаха мисля, някакъв антибиотик newsm78 Или беше преди нея, оле забравих  doh

# 97
Незнам, какво имаш впредвид под овули, но но на мен, след ЦС ми изписаха мисля, някакъв антибиотик newsm78 Или беше преди нея, оле забравих  doh

На мен след цветната снимка ми назначиха антибиотик.

# 98
Дидош, здравей!
Привлече ме постът ти. Съжалявам за отрицателният резултат. Така го съобщават за съжаление. Обади се на регистратура и поискай да ти кажат стойността или да ти изпратят изследването на мейл. Нещо повече знаеш ли за асистирания хетчинг? В Селена практикува ли се въобще? Ще следя въпросът с интерес. Успех при следващя трансфер.

# 99
  • Пловдив
Защо не си искате талончета за online проверка на резултатите.  Thinking То всъщност защо да искате, те трябва сами да се сетят да дават. Ако не се сещат, подсещайте ги.  Laughing Разговори, разправии..... Stop

# 100
Здравейте,момичета,

Тази седмица във вторник отидох на преглед и д-р Минев ми взе секрет  и цитомазка, които струваха общо 28лв и отделно прегледа 65лв. Днес бях на преглед на 3 ти ден от мц. Прегледа ме (50лв),видя само 5 фоликула Sad(с 1 яйчник съм), и ме изпрати да изследвам два хормона прогестерон и забравих му името на другия(двата общо за 42лв).Процедурата беше отидох в манипулационната,взеха ми кръв и ме пратиха да си ходя.Казаха ми,че ще се обадят да започнем от днес стимулация или ако нещо не е наред с хормоните пак ще се обадят да ми кажат какви лекарства да пия.След 4 часа се обадиха и казаха,че започваме.Старта е с Гонал 250 и менопур75. Гонал е една писалка с много тънка игличка и се слага всяка сутрин в корема около пъпа,не боли много.Другото си е съвсем обикновена инжекция в дупето,там вече боли:)Понеже не съм от Пловдив и нямам възможност да ходя всеки ден да ми ги слагат си ги взех и ще ходя личния да ми ги слага.Следващото ми ходене е задължително на 5 ден от стимулацията.Когато направя изследвания ще пиша какви,къде и колко струват.Много разтърсващ ден беше за мен Simple Smile))Стискайте палци,момичета.Късмет и на вас.

# 101
Здравейте,момичета,

Тази седмица във вторник отидох на преглед и д-р Минев ми взе секрет  и цитомазка, които струваха общо 28лв и отделно прегледа 65лв. Днес бях на преглед на 3 ти ден от мц. Прегледа ме (50лв),видя само 5 фоликула Sad(с 1 яйчник съм), и ме изпрати да изследвам два хормона прогестерон и забравих му името на другия(двата общо за 42лв).Процедурата беше отидох в манипулационната,взеха ми кръв и ме пратиха да си ходя.Казаха ми,че ще се обадят да започнем от днес стимулация или ако нещо не е наред с хормоните пак ще се обадят да ми кажат какви лекарства да пия.След 4 часа се обадиха и казаха,че започваме.Старта е с Гонал 250 и менопур75. Гонал е една писалка с много тънка игличка и се слага всяка сутрин в корема около пъпа,не боли много.Другото си е съвсем обикновена инжекция в дупето,там вече боли:)Понеже не съм от Пловдив и нямам възможност да ходя всеки ден да ми ги слагат си ги взех и ще ходя личния да ми ги слага.Следващото ми ходене е задължително на 5 ден от стимулацията.Когато направя изследвания ще пиша какви,къде и колко струват.Много разтърсващ ден беше за мен Simple Smile))Стискайте палци,момичета.Късмет и на вас.

Много хубави новите smile3525 Дано всико мине благополучно и се похвалиш с  EFP

На мен ми предстой цветна снимка идната седмица и вече яко съм се спекла. Много ми стана интересно, как така, толкова бързо ти предложиха стимулация? Мен ме кара да пия dhc само а айчноковия ми резерв е много малък.

# 102
Привет,дами,
днес е 2 ден стимулация.Отидох в Писанец с мъжа ми за изследвания,там са доста по-евтини.

За мен пуснахме:ХИВ,Васерман,хепатит В и С,хламидия IgM ,токсоплазмозаIgM и кръвна група.Вичко за 78 лева.(В Селена би ми струвало 125лв)

За мъжа:ХИВ,Васерман,хепатит В и С,хламидия IgM и кръвна група.Всичко за 65лв.(В Селена - 105лв )

Остава ни спермограма,въпреки че сме с женски фактор.Тя трябва да е в Селена задължително.
Преди да започнем със  стимулацията съм питала Минев дали може изследванията да са правени другаде и той каза, че не може трябва да са в Селена.Пък сега момичето което се зае с мен, сама ми каза да отида там, че ще е по-евтино.Много е удобно,защото без да чакам резултати,само оставих картончето с парола за онлайн проверка на резултата в Селена и това беше.
Страно ли е че съм 4 ден МЦ, пък той спря.По принцип съм 6-7 дни.Винаги ли при стимулация става така?

# 103
Здравейте,момичета,

Много хубави новите smile3525 Дано всико мине благополучно и се похвалиш с  EFP

На мен ми предстой цветна снимка идната седмица и вече яко съм се спекла. Много ми стана интересно, как така, толкова бързо ти предложиха стимулация? Мен ме кара да пия dhc само а айчноковия ми резерв е много малък.

И старите си ги бива  bouquet

# 104
Чрез фонда или самофинансиране ?

Общи условия

Активация на акаунт