Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 407
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
mir4o86 , късмет днес, стискам палци всичко да е наред!

# 151
Здравейте, момичета Grinning Успех на всички в процедура  Heart Eyes Praynig

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 20:25 от Rummmy

# 152
# 153
Привет,
ето ме и мен. Simple Smile
Днес, както вече знаете ми беше пункцията. Сутринта отидох в 7 и 30 пред манипулационната,носех си само чехли. Заведоха ме в стая с две легла и казаха, да си облека  нощницата и нищо друго и да чакам.След малко дойдоха две мили девойки и ме драснаха по ръката за .... не знам защо,някакво тестуване за алергична реакция.Сложиха ми абокат(пфу,това доста болеше). Задаваха ми пак някакви въпроси за колко съм вискока,колко тежа и подобни.След малко дойде още едно момиче при мен и то за пункция. Стана 8 часа, казаха в 8 и 15 да пишкам,да си сложа една шапка и да съм готова.Тогава дойде друга симпатяга и ме извика.Отидохме в операционната,излегнах се закачиха ми разни кабелчета и лепенки.Дойдоха Минев и анестезиолога,приспаха ме.Очаквах да ми сложат маска и така да заспя,но май упойката беше през абоката.Събудих се на операционната, леко замаяна(все едно си пиян)прехвърлиха ме в количка и ме върнаха в стаята, същото се случи и на съквартирантката веднага след мен. Към 9:00 вече бях напълно адекватна,нямах никакви болки,само умирах от глад. Тогава започна голямото чакане до 14 часа никаква информация.Накрая дойде една сестра,извини ембриолозите, че са заети и не могат да дойдат.Тогава ми каза, че са ми извадили 5 фоликула(аз знам, че имам 4) и от тези 5 има 5 годни за оплождане яйцеклетки. Не можех да повярвам, толкова се зарадвах за малко да разцелувам сестрата. Joy Преди да си тръгнем ни нагостиха с вкусна пилешка супа и казаха до вечерта да сме на лек режим и да си почиваме.Дадоха ми рецепта с мнооого лекарства,които купих от аптеката на Селена за 80 лв. Утре ще се обадят да кажат как се развиват нещата. Трансфер на 2 или 3 ден се очаква.
Много съм щастлива, едно от препядствията е преодоляно, сега да се молим за следващите!
Поздрави!!

# 154
Браво mir4o86 , дано се оплодят всички яйцеклетки и да се радваш на една прекрасна бременност.
  bouquet

# 155
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
mir4o86  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 156
Обадиха ми се,оплодени са 3 . Казаха,че може и другите две на по-късен етап да се оплодят,но няма нищо сигурно.Сега чакам пак да се обадят и да потвърдят, че утре ще има трансфер.
 fertilization

# 157
# 158
mir4o86 успех на трансфера fingerscrossed

# 159
Здравейте,искам да попитам на някой дали е имал подобен проблем.По принцип съм със слаб цикъл около 4 дни.Да,но този месец ми подрани с 5 дни и ми е изключително слаб,направо капки,а ми предстои подготовка за ЗЕТ ,това дали ще даде някакво отражение?

# 160
Здравейте,искам да попитам при подготовка за зет,на кой ден ви беше първият преглед за проследяване на лигавицата?

# 161
ли4но аз от вторият ден ходиь при доки без преглед дадоха ми рецепта за лекарства после след 7 дни пак при него

# 162
mir4o86 как си

# 163
ли4но аз от вторият ден ходиь при доки без преглед дадоха ми рецепта за лекарства после след 7 дни пак при него
Благодаря много,ти при кой лекар си?

# 164
др,ставрев

Общи условия

Активация на акаунт