Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 548
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета,
ние не стигнахме до трансфер и замразихме ембриончетата. Ще правим евентуално замразен трансфер септември, но искам да ви попитам има ли някой който е правил и как протичат нещата, направо съм се сдухала от притеснения вече  Laughing
Много късмет на всички Hug

Здравейте!И ние също сме за замразен трансфер.Само ходя на прегледи за лигавицата,изписаха ми и лекарства за това ,и лепенки също, който се лепят на корема.Каза ми док вчера ,да отида в четвъртък на преглед ,и във вторник ще е трансфера.Сега пребройх дните ,до тогава илиза ,че вторник е 17 ден от началото на цикъла.Успех  Simple Smile

# 256
miraa77 , а пускат ли се някакви хормони или само следят лигавицата на ехографа, и как се избира момента за трансфер? Извинете за въпросите ако са глупави  Embarassed

Изследваня единствено на прогестерон,лигавицата трябва да е над 9 мм ,по мой наблюдение в Селена правят трансфера на 16-17 ден . Ти при кой лекар си?

При доктор Минев съм. Ние отложихме трансфера точно заради повишения прогестерон, надявам се преди трансфер да е в норми. Аз съм с къс цикъл на 24 дни, и може би тогава трансфера е малко по рано от 16-17 ден.. Мои разсъждения де, лекарите най-добре знаят.
megisp, сега колко ти е дебела лигавицата и освен нея овулация следи ли се или нещо бъркам. Много късмет и успешен финал !

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 22:03 от krassi14

# 257
Здравейте, аз започвам стимулация за първа инсеминация цветната снимка и хормоните са ми в норма доктора вчера на 2 ден видя два фоликула и ми изписа клостилбегит от 3 до 7 ден и от 8 ден естрофем. Дано се получи заветната мечта при всички. Някоя правила ли е подобна стимулация

# 258
Здравейте, момичета и от мен след повече от десет месеца мълчание! Виждам познати мамита тук и бързам да ги поздравя и ZU и KOKONA и Ilana...дано не пропускам някой.
Аз да споделя с вас и ще гледам да съм максимално кратка за да не ви отегчавам...
Ноември месец направихме едно ин витро като по учебник...мина гладко с 12 дни стимулация...годни 6 ембриона...върнаха 4, от които се хванаха два броя / както си ги поръчах/...Започна една нормална бременност с малките и неразположения...но нормална. Износих си двете съкровища / момче и момиче, пак поръчка Simple Smile/, но за жалост няколко часа преди да родя / раждането беше в 37 г.с. на 14,07,14г преди седемнадесет дни/ някакъв тромб е запушил пъпната връв на момиченцето и не успяха да ми го спасят...Останах с един прекрасен момък, който спи до мен в момента и попива в дрешките сълзите ми...Той ще ми е опора да вървя напред и да се науча да свиквам с парещата болка от загубата! Все пак трябва да съм благодарна, защото имам бебе вече, което обожавам!!! Искам от сърце да пожелая на всички кураж и успех в процедурите! Искам всички вие да изпитате моето щастие и никога да ни изпитате мъката ми.
Всеки, който иска може да ми пише и да разказвам по-подробно нещата около ин витрото...
Поздрави на всички и на Камито ако се появи! Ще гледам да ви следя и да ви помагам с каквато информация мога!!! Прегръщам ви силно всички!!!

# 259

Момичета , извинявам се че нахлувам така  ( и за спама също... ) . Колко струва едно раждане в Селена в момента ???  newsm78
  Благодаря предварително !!!   bouquet

# 260
Здравейте момичета ,живот и здраве август започваме процедура,надявам  се успешна .Това ще ни е първи опит .Правихме генетични и там излезе ,че съм с повишен риск от тромбофилия,притеснявам се .Ако има някой от вас с подобен проблем моля да сподели дали е правено нещо.

# 261
 Здравей bumbarana, при мен също при изследванията излезе че има риск от тромбофилия, но не са ми изписвали нищо в тази насока. Евентуално при трансфер ще имам фраксипарин, но това трябва да го реши доктора. Не се притеснявай всичко ще е наред и ако имаш нужда от терапия доктора ще ти я назначи. Може да се включи и някое момиче което е по наясно с нещата Wink
Много късмет и положителни резултати на всички пожелавам!

# 262
Здравейте, аз този месец няма да правя инсеминация на доктора не му хареса фоликула имам само един и то много голям сега ми каза да си продължа с естрофема и да пия от 13 ден дуфастон 12 дена
случвало ли ви се е подобно нещо

# 263
Здравейте. Аз съм пациентка на софийска клиника имам направен един опит там неуспешен и много се колебая дали да се преместя в Селена. Чета и чувам хубави отзиви ,че много момичета са постигнали така желания резултат.Вие сменяли ли сте клиниката си?

# 264
 tita87 здравей аз също се преместих в Селена от София , и да ти кажа май не сгреших поне за момента, но все още не съм направила опит тук и нищо не мога да ти кажа.

# 265
Здравейте!Искам да попитам,изписвали ли са ви в Селена глобули виагра ,или Сентстра заради тънка лигавица!Ние сме за ЗЕТ,но вече 3 месеца отлагаме трансфера заради тънка лигавица.Четох доста тези дни и доста момичета пишат,че са имали успех след приема на тези две форми на виагра.Ще се радвам,който ги е използвал и са ви ги назначили от Селена,да пишат.Вече много се притеснявам с тази лигавица,и реших да попитам Ставрев за тази виагра дали би било добре да ми я изпише и на мен,ако изобщо знае за какво говоря.Благодаря ви,очаквам с нетърпение да ми отговорите Hug

# 266
  • Пловдив
Трябва да знае за какво говориш. Изписва се от други лекари там, така че и той би следвало да е запознат. Защо не ти го е предписал....това само той може да каже. Може да има някакви други съображения.

# 267
  • UK
Здравейте, момичета и от мен след повече от десет месеца мълчание! Виждам познати мамита тук и бързам да ги поздравя и ZU и KOKONA и Ilana...дано не пропускам някой.
Аз да споделя с вас и ще гледам да съм максимално кратка за да не ви отегчавам...
Ноември месец направихме едно ин витро като по учебник...мина гладко с 12 дни стимулация...годни 6 ембриона...върнаха 4, от които се хванаха два броя / както си ги поръчах/...Започна една нормална бременност с малките и неразположения...но нормална. Износих си двете съкровища / момче и момиче, пак поръчка Simple Smile/, но за жалост няколко часа преди да родя / раждането беше в 37 г.с. на 14,07,14г преди седемнадесет дни/ някакъв тромб е запушил пъпната връв на момиченцето и не успяха да ми го спасят...Останах с един прекрасен момък, който спи до мен в момента и попива в дрешките сълзите ми...Той ще ми е опора да вървя напред и да се науча да свиквам с парещата болка от загубата! Все пак трябва да съм благодарна, защото имам бебе вече, което обожавам!!! Искам от сърце да пожелая на всички кураж и успех в процедурите! Искам всички вие да изпитате моето щастие и никога да ни изпитате мъката ми.
Всеки, който иска може да ми пише и да разказвам по-подробно нещата около ин витрото...
Поздрави на всички и на Камито ако се появи! Ще гледам да ви следя и да ви помагам с каквато информация мога!!! Прегръщам ви силно всички!!!
                                           миличка та силно гуш

# 268
Здравейте!Искам да попитам,изписвали ли са ви в Селена глобули виагра ,или Сентстра заради тънка лигавица!Ние сме за ЗЕТ,но вече 3 месеца отлагаме трансфера заради тънка лигавица.Четох доста тези дни и доста момичета пишат,че са имали успех след приема на тези две форми на виагра.Ще се радвам,който ги е използвал и са ви ги назначили от Селена,да пишат.Вече много се притеснявам с тази лигавица,и реших да попитам Ставрев за тази виагра дали би било добре да ми я изпише и на мен,ако изобщо знае за какво говоря.Благодаря ви,очаквам с нетърпение да ми отговорите Hug

Здравей  Simple Smile И аз имах проблеми с тънка лигавица, 3 или 4 пъти сме отлагали трансфер. При Д-р Ставрев съм и той ми е изписвал и Сенстра и Виагра (само, че не я пиех а вагинално). Не зная защо не ти е изписал и на теб, питай го .....Успех и не се притеснявай - ще стане  Heart Eyes Hug

# 269
Kokona 20 силна прегръдка и от мен...
Нещо ми се губят ИКСИ и камито...нямам време да изчета предишната тема за да видя кой какви ги върши!!! Искам да получавам тук от всички само хубави новини, защото всички го заслужанате...Тези, които не са минали през нашия път и през нашите битки...те не знаят какво означава за нас това!!!
От известно време си мисля да организираме една среща с ветераните тук: Гига, Илана, Ивче, Камито, Зу, Икси, коконче и да не изпусна някой... Пишете, момичета като имате време, за да се следим една друга и да не се забравяме!!!

Общи условия

Активация на акаунт