Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 522
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Успех момичета, на мен вчера ми бяха първоначалните изследвания преди започване на инвитро.

# 316
Успех на всички! Има ли други момичета в процедура?   bouquet

# 317
Успех на всички! Има ли други момичета в процедура?   bouquet
Аз се подготвям за замразен трансфер.

# 318
krassi, как е лигавицата ти? Ходи ли на 8-ми ден на преглед? Много успех   bouquet

# 319
Не съм ходила още, в края на седмицата ще ходя. Вярвам че е пораснала  Simple Smile Ще пиша като мине прегледа.

# 320
Krassi, как мина прегледа? Чета по другите теми, в другите клиники, все има момиче, което е след трансфер. В нашата темичка няма ли трепетно очакване на две чертички?  Thinking

# 321
Здравейте аз съм след неуспешен първи опит и сега се подготвям за втори ,при доктор Ставрев съм .Пожелавам на всяка от нас късмет.

# 322
ninkka , успех. Дано вторият опит е успешен  newsm30 newsm30

# 323
Здравейте аз съм след неуспешен първи опит и сега се подготвям за втори ,при доктор Ставрев съм .Пожелавам на всяка от нас късмет.
Ninka и моят първи опит приключи без успех  Cry Дай боже вторият да е успешен

# 324
Kokona 20 силна прегръдка и от мен...
Нещо ми се губят ИКСИ и камито...нямам време да изчета предишната тема за да видя кой какви ги върши!!! Искам да получавам тук от всички само хубави новини, защото всички го заслужанате...Тези, които не са минали през нашия път и през нашите битки...те не знаят какво означава за нас това!!!
От известно време си мисля да организираме една среща с ветераните тук: Гига, Илана, Ивче, Камито, Зу, Икси, коконче и да не изпусна някой... Пишете, момичета като имате време, за да се следим една друга и да не се забравяме!!!
ай ай сладуранки,почти нямам време с моите кукли,станахме на 1г.6мес.ще се опитам да ви изчета,в момента сме болнички иначе ходим на ясла.Много успехи на всички с процедури.
За среща съм ЗА. Hug Hug Hug

# 325
Привет момичета, този път ще има трансфер  Simple Smile. В края на седмицата съм на преглед и дай боже всичко да е наред, ще знам точно кой ден ще е. Praynig

# 326
Привет момичета, този път ще има трансфер  Simple Smile. В края на седмицата съм на преглед и дай боже всичко да е наред, ще знам точно кой ден ще е. Praynig
Hug Hug Hug HugМного вяра и много сила то полежавам.Аз съм Камито приятно ми е,повечето от ветераните ме знаят.Момичета вярвайте в доброто и позитивното и нещата ще се случат. Peace

# 327
  • Пловдив
Момичета едно въпросче. Подадохме документите в Селена и те ще ги предвижат към Фонда и казаха ще ни звъннат за номерче. Стана седмица и половина никой не звъни. Когааа горе долу звънят знаете ли

# 328
Krassi, много се радвам. Най- накрая лигавицата се предаде Simple Smile Стискам палци за успех  Hug

# 329
Успех, желая на всички момичета!
Мerita, на мен ми се обадиха след 15 дена горе - долу. иначе подадох документи с дата 24.02., а входящия ми номер е с дата 07.03. Те чакат да се съберат повече заявления и тогава ги изпращат до фонда. затова има малко забавяне. Ще се обадят спокойно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт