Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 528
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Kokona 20 силна прегръдка и от мен...
Нещо ми се губят ИКСИ и камито...нямам време да изчета предишната тема за да видя кой какви ги върши!!! Искам да получавам тук от всички само хубави новини, защото всички го заслужанате...Тези, които не са минали през нашия път и през нашите битки...те не знаят какво означава за нас това!!!
От известно време си мисля да организираме една среща с ветераните тук: Гига, Илана, Ивче, Камито, Зу, Икси, коконче и да не изпусна някой... Пишете, момичета като имате време, за да се следим една друга и да не се забравяме!!!
ай ай сладуранки,почти нямам време с моите кукли,станахме на 1г.6мес.ще се опитам да ви изчета,в момента сме болнички иначе ходим на ясла.Много успехи на всички с процедури.
За среща съм ЗА. Hug Hug :hug Anito24  да оздравявате бързичко Simple Smile. Аз моя бебо го опазвам за сега Simple Smile , ZU-555, kokona20, ИКСИ и всички останали наистина ми се иска да направим една среща с всички вас като се извинявам, че не съм прибавила всички  ветеранки!
Аз с всеки изминал ден се замислям дали да не пробвам още едно ин витро... / тази загуба на бебка ме съсипва и усещам, че си търся реванш сякаш... / Знам, че ако родя още едно дете няма да я върна, но някак мислите ми все натам вървят. Да, имам прекрасното и братче близначе при мен, но не мога да се примиря с неяната загуба... Ще помисля още малко и май ще стартирам пак... Пишете момичета като имате време, нищо че вече сме мамита. Тази групичка много ми е миличка. Освен това исакм да ви поканя ако имате желание в една група във фейсбук БЕБЕТА ИНВИТРО, където сме само такива мамита и атмосферата е прекрасна!!! Сега дори сме подели инициатива и аз правя колажи с нашите сбъднати мечти!!! Много е мило и приятно! Ще се радвам да ви видя там! Аз съм Slavena Atanasova!!! Като се присъедините ми пишете!

# 331
# 332
  • Пловдив
Ето ни и номерааааааа 26 496 Simple Smile  Hug

# 333
Момичета искам да попитам някой правил ли е редукция на ембрион след ин витро при д-р Ставрев?

# 334
Здравейте, мили момичета аз днес започнах стимулация . Ако има някоя от вас да иска да се запознаем и да вървим по пътя на успеха да пише.Утре в 8.10 часа съм на инжекция.Вие как сте ,как вървят при вас нещата .Пишете ако искате . Hug Praynig Peace Heart Eyes

# 335
Здравейте, мили момичета аз днес започнах стимулация . Ако има някоя от вас да иска да се запознаем и да вървим по пътя на успеха да пише.Утре в 8.10 часа съм на инжекция.Вие как сте ,как вървят при вас нещата .Пишете ако искате . Hug Praynig Peace Heart Eyes
Късмет ninkka Simple Smile

# 336
ninnka, успех и от мен! Дано всичко мине по учебник. Аз ще ходя към клиниката чак към 12 ноември.
За редукция на ембриони, мисля че marina1111 беше правила....по спомен.

# 337
ZU-555 защо ще правиш редукции на ембриони

# 338
Здравейте, момичета! Много късмет, успех и кураж на всички! Ние растем и дивеем.
Само да кажа, че аз правих редукция.

# 339
Момичета,  явно не съм се изразила правилно. За редукция писах, защото една потребителка - I believe I can fly,по -горе беше питала дали е правил някой. Аз мечтая за близнаци или тризнаци. Дано не ми се налага да взимам някога такова решение за редукция. Поздрави от нас с бебо   bouquet

# 340
Само да кажа, че аз правих редукция.
При кой доктор беше твоята редукция и би ли ми обяснила как протича? След процедурата колко време се възстановяваше?

# 341
Включвам се и аз да споделя първи впечатления от клиниката и най-вече от д-р Минев. не искам да се изказвам крайно, но мисля, че тук намерих спокойствието и обясненията, които ми липсваха в клиниката в София. В четвъртък отново съм на преглед.

# 342
Момичета, вчера мина и моя трансфер. Имам си три снежинки и вярвам че поне една ще ме хареса, а защо не и повече Wink Сега започва дългото чакане Praynig
Късмет на всички!

# 343
Здравейте милички. Не съм писала отдавна. Искам да пожелая късмет на всички и вярвайте в успеха, никога не се предавайте. Ние си растем и сме вече на 7 месеца. Камиии и за теб се радвам, че си се включила. Ще ти пратя снимки на имейла.още веднъж късмет и кураж. Ааа, Зу, тивтори опит ли правиш, на колко станахте вече.

# 344
Iv4eg, вече сме на 1г и 3м. Да, аз отново съм в Селена, с всички вълнения и тревоги Simple Smile Поздрави от нас с бебо и целувки за мъничето ти.

Общи условия

Активация на акаунт