Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 521
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • UK
Iv4eg, вече сме на 1г и 3м. Да, аз отново съм в Селена, с всички вълнения и тревоги Simple Smile Поздрави от нас с бебо и целувки за мъничето ти.
      + 1  Heart Eyes

# 346
Здравей те мили мой борбени момичета! Много време не съм влизала но сега ми остава малко време и ето ме. Радвам се за пораснали те ви бебчета, ние също много сме пораснали вече сме на 3 год и 8 месеца. На всички момичета в процедура искам да пожелая успех, най вече ще следя Паеле ако се отчете разбира се.       Стискам палци и този път всичко ще е наред до края.   Ах.... как ми липсва еуфорията  от правенето на чудеса да дариш и сътвориш един нов живот.     Стискам ви палци. newsm10 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/ … 65a5e794b55402db4

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 14:24 от velka.

# 347
Велка, здравей,
Много се радвам, че се включваш. Голям батко имаш вече, да и е много здрав и жизнен Simple Smile Какво се случва наистина с Паеле? Изгуби се от хоризонта. Дано е за добро. Поздрави

# 348
Здравейте ,момичета,чета ви от много време и реших и аз да споделя. И ние чакаме  фонда за ин витро с мъжки фактор сме , подадохме документите на 30.10.2014 . Аз съм при д-р Ставрев . пожелавам на всички успех и  preggo newsm30. Дано скоро ни одобрят чакащите на опашката  Hug.

# 349
  • Пловдив
Здравейте ,момичета,чета ви от много време и реших и аз да споделя. И ние чакаме  фонда за ин витро с мъжки фактор сме , подадохме документите на 30.10.2014 . Аз съм при д-р Ставрев . пожелавам на всички успех и  preggo newsm30. Дано скоро ни одобрят чакащите на опашката  Hug.
И аз малко преди тебе подадох Simple Smile номерчето ми е 26 496. И ние с мъжки фактор при Ставрев Simple Smile Успех

# 350
Аз пък съм вече 5 ден след замразен трансфер на ембриони и май нищо не усещам по-различно в тялото си. Момичета как беше при вас имаше ли нещо което ви подсказваше, че чудото се е случило? Аз се опитвам да съм спокойна, но не се получава много, все го мисля и ще изкукуригам Laughing

# 351
Аз пък съм вече 5 ден след замразен трансфер на ембриони и май нищо не усещам по-различно в тялото си. Момичета как беше при вас имаше ли нещо което ви подсказваше, че чудото се е случило? Аз се опитвам да съм спокойна, но не се получава много, все го мисля и ще изкукуригам Laughing

Krasi 14,трябва да си изключително спокойна сегс,не се вглеждай имаш ли симптоми или не,аз съм една от тези които е бременна без абсолютно никакви симптоми след ЗЕТ Simple Smile при кой лекар си ?

# 352
При доктор Минев съм. Знам, че спокойствие му е майката, ама понякога се измъкват едни тъпи мисли... Дано и аз като нямам симптоми да съм с положителен тест  Praynig

# 353
Здравейте момичета! Отдавна не съм влизала, нито писала, поради ред причини с които няма да ви занимавам сега. Започнах на 01.11.2014 г. моя четвърти опит . Днес ми е 7- ми ден от стимулацията , засега всичко върви добре, дано така е до края. Пожелавам успех на всички   Simple Smile Ще пиша как се развиват нещата при мен  Wink

# 354
  • Пловдив
Здравейте, тук има ли бивши пациенти на клиника Надежда?

# 355
Paele, добре дошла отново и дано е за последно вече. Стискам ти палци всичко този път да протече по учебник  Hug
Krassi14,  днес беше много тегав ден, с лоши мисли и при мен. Установих, че предния път съм била с по- желязна психика  Embarassed

# 356
 bambucha_85   Да , има .  Аз съм бивша пациентка на клиника Надежда.

# 357
  • UK

Не и при мен нямаше и грам симптом, ама теста беше мнооого положителен Mr. Green Стискам палци на всички Praynig

# 358
Паеле, успех, късмет, спокойствие и вяра ти желая.
Дръж ни в течение, че те мислим.

P.S.За мен този период е много емоционален и с много мили спомени - успешна стимулащия с най-прекрасния резултат. ( искрено ти го желая)

# 359
Паеле, успех, късмет, спокойствие и вяра ти желая.
Дръж ни в течение, че те мислим.

P.S.За мен този период е много емоционален и с много мили спомени - успешна стимулащия с най-прекрасния резултат. ( искрено ти го желая)

От сърце благодаря за хубавите пожелания Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт